Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 758
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Моето да, нямаме резервен вариант като такъв. Ако все пак видим някакъв зор, живеем до Университет.

# 256
Моят син иска СУ или ТУ, няма фаворит като желание.

# 257
  • София
Моят е решил за Айндховен, ако станат нещата за двоен бакалавър. Ако не станат, не е мислил. Днес беше “за да не се разправям с майка ми”, както ще стане ясно от резултата. Готви се вчера, признавам. Поне 3-4 часа е решавал.

# 258
  • Пловдив
Моят преди малко се прибра от София. Не е доволен от представянето си, каза че ще работи върху типовете задачи, които не е решил. Определено първи вариант му е СУ.  Чужбината никога не е стояла на дневен ред - и финансово ще е много трудно, а и той не вижда смисъл  в това. ТУ е резервен вариант, също не е доволен от представянето си, отказва да се яви на следващата дата, направо на редовната сесия и на двете места. Мисли и за филиала на ТУ в Пловдив - тяхното училище ги приемат с преференции, а и ще ми е доста по - евтино да си е вкъщи, което не е за пренебрегване, тъй като сестра му е в НБУ и си е зор финансово...
В крайна сметка, със специалността си от средното, винаги може да си намери работа, и да кандидатства след година пак, ако все още има желание.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:01 от *Бенджи*

# 259
Не е добра оценката по биология на набора в Тракийския 🥺
Не знам как ще се представи на следващите изпити, но е доста спечен. Не го очакваше изобщо!
Леко взе да ме обхваща паника, но ще видим.
Оказа се, набор 2003 е по-прецакан от това което си мислех. В движение смениха за два месеца и програмата за изпита, и
балообразуването…

# 260
2003 е най-прецакания набор още с приемането на новия Закон за предучилищното и училищното образование и след това с това решение на Вузовете за балообразуване с матурата по БЕЛ, визирам медицинските.

# 261
  • столицата
Аз очаквам тази година 3 да е достатъчно за прием медицина мъже. Така че, важното е да е взет изпита.
А и най-малкото е опит и има втора възможност за явяване на редовен, за където съответно да изчистят установените слабости.
Аз определено почвам да клоня за обучение в Бг, но детето си иска Виената Simple Smile

# 262
  • София
Моята въобще не иска в чужбина, само да се изнесе от вкъщи. 😃 Ама със заплатата, която изкарва на 4 часа няма да ѝ се получи.
И нашият първи изпит приближава, в събота е на предварителен по рисуване.

# 263
Много благодаря за споделения изпит, ще го дам на моето, че решаването на задачи му действа разтоварващо, напоследък има доста стрес.
В събота отидохме за костюма, ошетахме се бързо, в неделя излезе да рита и глезенът му е аут. Дано до матурите да може да се възстанови.

# 264
  • sofia
Моята въобще не иска в чужбина, само да се изнесе от вкъщи. 😃 Ама със заплатата, която изкарва на 4 часа няма да ѝ се получи.
В ЛТУ ли ще ходи на изпит девойката?
Щото и моя убавец го накарах да си направи регистрация...
На 16 и 17 е рисуване и композиция в ТУ...там ще е дистанционен изпита, което е голяма тъпотия.
А НХА още не са обявили дати нито как ще се провеждат изпитите тази година. Само някакви консултации има на сайта.

Успех и на матурата по математика, който ще държи.

# 265
  • София
В ЛТУ ли ще ходи на изпит девойката?
Щото и моя убавец го накарах да си направи регистрация...
На 16 и 17 е рисуване и композиция в ТУ...там ще е дистанционен изпита, което е голяма тъпотия.
А НХА още не са обявили дати нито как ще се провеждат изпитите тази година. Само някакви консултации има на сайта.

Успех и на матурата по математика, който ще държи.
Да, в ЛТУ.
В ТУ няма да се явява, старателно избягва специалностите с много математика. 😂😂😂

# 266
  • sofia
Ама и в ЛТУ има математика... няма им качени учебните планове за инженерния дизайн, но има. Може да не й казваш Joy

# 267
  • София
Ама и в ЛТУ има математика... няма им качени учебните планове за инженерния дизайн, но има. Може да не й казваш Joy
Инженерния дизайн го писа от немай къде 😂 ландшафтната архитектура е целта.

# 268
  • Бургас
Чудя се аз, като казвате , че има много деца в ТУ с максимален бал, как точно ще ги отсеят ако са повече от свободните места. Може би ще въведат допълнителен критерий?

# 269
  • sofia
Скрит текст:
Инженерния дизайн го писа от немай къде 😂 ландшафтната архитектура е целта.
А това го е отписал...

Чудя се аз, като казвате , че има много деца в ТУ с максимален бал, как точно ще ги отсеят ако са повече от свободните места. Може би ще въведат допълнителен критерий?
Тези деца кандидатстват за най-различни специалности и най-вероятно не само в този университет.
При класирани кандидати с абсолютно равен бал се приемат всички.

Общи условия

Активация на акаунт