Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 733
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Излязоха ли наборите от Математиката?

Алекс доволен. Труден бил изпита, но той се постарал. Три задачи  не е успял да реши до края. Бил се депресирал от мадамата до него. Освен дето била  много красива, той докато се чудел от къде да почне тя вече била на последната задача Simple Smile Важното е, че разменили профили. Изпитът... нали има и друга дата Simple Smile

# 241
  • Бу-у-урга-а-ас
Напрегръщах Виви, която не бях виждала от сигурно 15 години поне и да ви споделя - все така прелестна и свежа си е.
Крис е супер спечен. Каза, че е било трудно.

# 242
  • София
Моят каза: “Малко се о.рах.” Не решил 9-а задача и на последната не записал отговора накрая. Не бил доволен от себе си, но смята, че ще му стигне да го приемат.  Какво да го приемат не знае, но ще му стигне к’вото е изкарал.

# 243
  • София
И аз напрегръщах Лого5ка.
Момичета, явно децата ни (особено тези от мъжки пол) не ни дават да се отпускаме грам, държат ни в тонус и може и затова да младеем. Simple Smile И Лого5ка си е все това момиче, което видях преди години. Heart

За изпита…. Чакам да видя резултата, но не вярвам, че ще се похваля тук. Моят син каза, че е бил доста по-труден от тези в ТУ.

# 244
  • Русе
До края на другата седмица дали ще излязат резултатите? И тези 970 деца за колко ли места се борят...

# 245
И моят син каза, че бил труден изпитът.

# 246
  • София
Не знам за колко места се борят, но миналата година конкуренцията беше за софтуерно инженерство и компютърни системи или нещо подобно. Математиките и информатика бяха с потресаващо нисък бал-около 11-12 ми се върти в главата. Не знам как е смятан и какви са били балообразуващите оценки, но СИ си беше над 22, което е доста приличен бал, за разлика от останалите. Може да има бизнес специалности, за които също се взима математика, не знам.

# 247
  • Русе
Да, гледах предната година, но няма обявени балове. За Информатиката са обявили допълнителен прием септевмри месец. Над 500 места са обявили за информационните науки.

# 248
  • София
За мен изпитът беше много добър.
Ето ги и отговорите:
https://www.fmi.uni-sofia.bg/bg/usloviya-otgovori-i-primerni-res … tematika-03042022

# 249
  • BG
Излязоха ли наборите от Математиката?

Алекс доволен. Труден бил изпита, но той се постарал. Три задачи  не е успял да реши до края. Бил се депресирал от мадамата до него. Освен дето била  много красива, той докато се чудел от къде да почне тя вече била на последната задача Simple Smile Важното е, че разменили профили. Изпитът... нали има и друга дата Simple Smile
Толкоз близко ли са седяли, че са си и говорили Simple Smile
Мадамата не му е конкуренция, що не е ударила едно рамо Wink

# 250
  • Русе
Чакам го да се прибере и да разкаже подробности Simple Smile

Мерси, Ганис

# 251
  • София
В темата на 12-и клас миналата година качиха баловете. Ето документа, не знам дали се вижда:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQoYxqWVceWS3nXT … azOOk31ou/pubhtml

Щом повечето деца казват, че изпитът е бил труден, значи задачите са добри. Представете си ужас при 1000 кандидата, 200 пълни 100т. или 6.00, както там се смята.

# 252
  • Русе
Вижда се. Мерси, лельо Ог Hug

# 253
  • столицата
А вашите деца в СУ ли се целят или им е резервен вариант? Моето хич и не искаше да ходи, но аз го изпратих. Съответно без никаква подготовка. Дори и примерния тест не реши. Ще видим резултата. Но целта е чужбина.

# 254
  • София
Моят син никога не е искал да учи в чужбина. СУ е първото му желание, ТУ- второто. Къде ще успее - ще видим. Решението ще зависи и от това за кои специалности  би му стигнал балът.

Общи условия

Активация на акаунт