Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 726
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Много се забавиха наистина. Предни години, като гледам, за около седмица са обявявали резултатите.
Дано са се справили нашите деца, макар че наборът беше посърнал след изпита по биология. По химия беше доволен.

# 226
Публикуваха биологията

# 227
  • BG
Как сте, ние сме с добър, не сме ОК?

# 228
Как сте, ние сме с добър, не сме ОК?
Има какво още да учи. И ние сме така. Но не сме готвили материала за този университет, а за Варна и Плевен.

# 229
  • BG
Днес в Плевен как е било?

# 230
Чакам да се приберат, но каза, че е доволна. Ние на предварителните очакваме да разбере, на какво да наблегне и къде са пропуските. Вие как сте?

# 231
  • BG
Не ходихме в Плевен, съученици и писаха, че химията е била лесна.

# 232
Моля. малко помощ CV на английски за кандидатстване в Нидерландия /12 клас сме
бланка ако някой може да изпрати....

# 233
  • Бг-мама
Здравейте, извинявам се че нахлувам от никъдето.
Бенджи как се е справил младежа в ТУ днес. Георги също се яви. 36 точки. След първоначалната ми радост и негова такава кат ослушам за голям брой максимални резултати и се отчаях. Не е насочен към компютърните специалности и е убеден , че този резултат му е достатъчен , но аз не съм убедена.

# 234
  • Бургас
Здравейте, извинявам се че нахлувам от никъдето.
Бенджи как се е справил младежа в ТУ днес. Георги също се яви. 36 точки. След първоначалната ми радост и негова такава кат ослушам за голям брой максимални резултати и се отчаях. Не е насочен към компютърните специалности и е убеден , че този резултат му е достатъчен , но аз не съм убедена.

Накъде мярнаах бал за миналата година, действително най-висок беше за ФКСУ за останалите 36 е направо топ резултат.

# 235
  • Пловдив
Не знаех, че са излезнали резултатите. Аз бях навън, а моят е тръгнал за София.

# 236
  • София
Хайде, успех на децата днес! Мъжът ми каза, че е било стълпотворение пред Ректората. Не вярвах, че толкова много деца ще има на математиката точно.

# 237
  • София
Хайде - много успехи на наборчерата в темата!

# 238
Хайде, успех на децата днес! Мъжът ми каза, че е било стълпотворение пред Ректората. Не вярвах, че толкова много деца ще има на математиката точно.

970 кандидат-студенти са се явили.
Изтеглена е тема 1.
Успех. Hug

# 239
  • София
Успех на децата!

Общи условия

Активация на акаунт