Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 404
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • вкъщи
Мами на набори, сега влизам в темата и моля за извинение ако вече е споделяна скалата за ДЗИ за тази година. Нали има нова скала и никъде не я намирам. Нашата девойка учи усилено, тези дни непрестанно и направо чак ме дразни. От месеци всеки уикенд с гаджето и стоят по цял ден в градската библиотека, учат, правят тестове пробни и изобщо нищо не ги вълнува освен матурите. Дано се справят и на реалните изпити, че много усилия хвърлят.

# 571
  • София
Аз не знам, да има скала. Единственото, което се каза, е, че  30 точки са за оценка  Среден (3).

# 572
  • вкъщи
И аз не мога да я намеря, затова питам. Тъй като постоянно прави тестове и поне на първите два модула може да си провери и изчисли точките ,е хубаво долу горе да знаем,но явно от МОН пак не са готови.

# 573
  • софия

Това е дала учителката по БЕЛ.

# 574
И аз видях тази скала, но не знам дали е официалната. Определено са завишени критериите по нея спрямо предходната.

# 575
  • София
Мислех, че ще сме единствените, които няма да правят почерпки за бала. Кимболина като писа и се успокоих. Баща ми само ще дойде, ще се снимаме и после един приятел ще дойде да го вземе, а ние ще отидем отделно до Ал. Невски да видим абитуриентите. После те ще ходят пеша до ресторанта, който е зад опашката на коня.
Иначе наборът от сряда е оформен и не ходи на училище. Ходи само след обяд, че имат гимназиален турнир по футбол. Не ще и да си купи нещо ново за изпращането. Щял да ходи по къси гащи. Офффф! Не ми се разправя с него по този въпрос.
За бала остана да купим риза и чорапи. Ще гледам да свърша това до една седмица.

# 576
Може така да са се разбрали и затова така да ти е казал човека, не му се ядосвай Simple Smile
Чорапи и ние забравихме, но една риза има поръчана, като иде да я вземе ще си купи и чорапи.

На кумата сина й имаше страхотна къдрава коса и отиваме на събирането за бала, жената пред нервна криза, този да вземе да се остриже нула номер. Бас ли беше загубил, прегрял ли беше не знам, но беше изкарал майка си извън равновесие, тя пяна пуснала, цвят няма, прежълтяла като лимон, той седи и се хили насреща й.

# 577
  • гр.Варна
Според вас резултат 75 точки от изпита на НБУ добре ли е.За мен -НЕ.

# 578
  • България, София
Хекси, сещах се от време на време за вас и се питах как е студентката.
Пожелавам й успехи!
Явно минавате през изпитания. Прегръдки от мен Purple Heart

Ирка, радвам се, че балът на Дени е минал добре, че е доволна и щастлива Blush
При вас една грижа по - малко вече Simple Smile

Наборката има вече обувки, но й влезе муха в главата, че иска и сандали на висок ток. Още не сме намерили, това, което иска.
Изпращането им е на 12.05. За него е готова, уж Simple Smile

# 579
  • столицата
Според вас резултат 75 точки от изпита на НБУ добре ли е.За мен -НЕ.
Мисля, че миналата година бе предостатъчен за компютърните специалности.

# 580
  • София
Галимар, а 83 на ТОП стигали ли са за Интериорен дизайн или Архитектура, знаеш ли? Питам за познато дете.

# 581
Галимар, а 83 на ТОП стигали ли са за Интериорен дизайн или Архитектура, знаеш ли? Питам за познато дете.
И допълвам питането - къде може да се види кой резултат за коя специалност е бил достатъчен?

# 582
  • Чикаго / София
Госпожа Лютичe ние също не сме правили голямо събиране. Дойдоха само на мъжа ми сестра му зет му с племенника. Поръчахме китайско, хапнахме, снимахме се и Дени тръгна. После каза, че храната там не била хубава, та добре, че си беше хапнала преди да тръгне.

# 583
  • столицата
За съжаление не мога да помогна с информация.
Не съм виждала някъде изнесени балове. Познато дете кандидатства миналата година и май със 70т. си влезе в информационната специалност. По-предходната година друг познат също го бяха уверили, че с подобен резултат от първия изпит не е необходимо да се явява на следващите. И също щеше да успее, но избра чужбина.
Пенева, ако звъннете в НБУ дали няма да дадат информация?

# 584
  • София
Ирка, членувам в една група във ФБ - Купи подарък от майка на дете с увреждане. Много е популярна. Та в нея сега се поръчват подаръчета за гости, които са поканени на бал. Първо, такава мода нямаше досега. Второ, поръчват се по 50-100 броя. Ами минималната цена за сувенирче е ок. 3 лв. За 100 души това са 300 лв към другите разходи. Бетер от сватба е. Положителното е, че поне майките, които ги изработват ще изкарат пари за децата си. Останалото е лудост.

Общи условия

Активация на акаунт