Дванайсети клас(2021-2022) - Изборът

• 61 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
blekuta, и аз съм от "раждалите в dir.bg".

# 646
  • София
Аз като учител пожелавам от цялото си сърце децата да бъдат изобилно здрави, да следват мечтите си и да намерят своя си път!
Днес изпращането беше толкова емоционално, всяко изпращане е такова, но и различно, защото всеки випуск е уникален сам по себе си.
И моите очи се навлажниха.  
Пътят, който извървяхме не беше лесен,  с новата учебна програма и  дългото онлайн обучение,  но тези трудности ни калиха ( учители,  ученици и родители) и вярвам, че децата ще успеят.
Успех на матурите,  нека Бог им даде спокойствие и ясна мисъл!

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 20:18 от ganis

# 647
Днес емоциите в училище бяха на МАХ. Успех деца и попътен вятър!

# 648
На добър час на децата ни! Да са здрави и много щастливи!

Да си кажа, че и аз пуснах сълзи днес. Толкова бързо отлетя времето, сякаш един миг. Толкова красиви деца видях днес, напълниха ми очите. Страхотни вълнения и емоции. Днес тези 12 години ми минаваха пред очите цял ден. Синът ми само ми казва - "Мамо, много си разсеяна" Simple Smile

# 649
  • Чикаго / София
Успех и късмет на порасналите ни деца! Да са здрави и да осъществят целите си, да са щастливи!

И аз съм от дир.бг още, то и доста други има в темата от тогава. Ех, все си спомням как споделяхме като тръгваха на ясла, кой колко плаче и как свиква, а сега вече навлизат в живота на възрастните, пораснаха и са си млади хора вече, не деца. За Дени в Петък е последния звънец и днес цял ден си говорим с нея разни неща относно завършването и се гушкаме. Някак не ми се вярва, че вече е голям човек и скоро ще е самостоятелна.

Но това са хубави емоции, нека да са здрави само!

# 650
Успех на децата и от мен. Нека намерят своя път в живота. Радвам ви се много, аз минах през тези емоции миналата година.
Поплаках си тайно и аз тогава, сега отново ми се насълзяват очите.
Миналата седмица беше денят на майката тук. Често се сещам за първата година когато дойдохме. Беше едва от три месеца на детска градина тук, но наравно с децата отваряше уста и чувах само едно Мама....
Незабравими мигове има, нека има още.
Дано всичко е наред с матурите, че не е лесно.
При нас ако имаше някое дете в карантина, се явяваше на следващите дати. По принцип са за устните матурите, но включват и тези. Дано не се стига до там и всички да се справят чудесно.

# 651
  • гр.Варна
Попътен вятър и сбъднати мечти на всички наборчета.Всеки да намери своето нещо, което го прави щастлив.
Днес е изпращането на Дени.Хем ми е тъжно ,хем ми е мило.Странно усещане някак.

# 652
  • София
На добър час и много късмет на децата ни! Да са живи и здрави и много щастливи!

При нас до вчера оформяха оценки, файнълите бяха в понеделник и вторник, и не знам дали го има усещането за ново начало, у мен все още не. Но тепърва предстои официална вечеря за тях, дипломиране, тук вече сигурно ще си порева, и после бал.

# 653
  • София
Призма, а родителите поканени ли са на изпращането или на дипломирането?

# 654
  • Русе
Да сверя часовникът.

Според нашият НАП, задължения за самоосигуряване на наборите възниква от 01.07? Т.е. юни месец все още ги осигуряват от даскалото? Правилно ли съм разбрала? Рових из сайта на НАП, ама не ми стана ясно. Дамата казала на Алекс да иде след 25.07 за декларация 7.

# 655
  • София
Бясна чалга, викове и гърмежи от 10 и половина огласят Александър Невски😒 Някаква нова мода има тази година със сбирки на площада след изпращането.

# 656
Призма, а родителите поканени ли са на изпращането или на дипломирането?
На изпращането  (Last Bell) не са, на дипломирането - Дааааааа! Официална церемония с речи и т.н., няма такъв кеф, мама снима и реве... Ох, стана ми едно такова носталгично... Прди 4 години беше, а все едно преди векове!
Официалната вечеря си е само за ученици, на бала може да се иде там за патакламата малко Simple Smile

Момичета, пратете снимки от дипломирането, моля! Flowers Four Leaf Clover

# 657
  • София
Специално за Aunt Ogg: Last bell мина (без родители). Дипломирането е на 23 май от 17.00 часа (с родители и последните години излъчване в YouTube,  даже и сега го има това от миналата година), вечерята е на 20 май (без родители, с дрес код black tie), бал на 27 май в 17.30 в колежа за снимки (с родителите), после в Шератон (предполагам, че родителите ще ги извозват до там).

# 658
Оооо, тази година има дрес код? Миналата нямаше. Щеше да е интересно.
Да, до Шератон извозват родителите или с каквото си дошъл, но в двора на училището стана прегрупиране по колите и ние си отидохме сами до Шератон.

# 659
  • столицата
Само да ви кажа, че пробвах да заредя картата за градски транспорт на 12-класничката за 3 месеца, но ми отказаха. Явно автоматично системата дава, че може само до 30.06. Sad

Общи условия

Активация на акаунт