Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 813
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Да, остарява всичко, просто дамата изглеждаше на възраст като да ги е чела/чувала тези неща.
Не съм сигурна, някой в темата спомена счетоводител, на това реагирах.

# 361
Ако говорите за учителката по математика в Столипиново, да, казаха, че преди това е работила като счетоводител.
Аз пък я харесах жената за този й избор! В днешно време не е лесно да си учител, в Столипиново пък сигурно съвсем!

# 362
Там не плащат ли повече? Преди години рекламираха една програма (знам от познати) - заплатите бяха много над обичайните за учители.

# 363
Заплатата не прави учителстването по-лесно, особено с такава таргет група. И спирам със спама. Аз се радвам на всеки, избрал да е учител. След няколко години смятам и аз да се върна към това поприще.

# 364
Браво на жената, че преподава в Столипиново.
Само дето аз към учителите имам повече очаквания, отколкото към останалите хора. Затова подобни разсъждения, както и учителят от Перник, много ме озадачават. По мое време все още учителят беше авторитет, уважаваше се, смяташе се за ерудиран и начетен, може би оттам са ми тези нереални очаквания към учителите, да не се излагат чак толкова. И не по повод това дали знаят или не даден отговор, а относно разсъжденията им.

# 365
Дядо ми беше учител цял живот,накрая и директор.Толкова интелигентен,всестранно развита личност и отдаден към децата беше,че винаги неволно сравнявам всеки които каже че е учител с него.Знам че в някаква степен го идеализирам,но за учителка по математика да бърка Бил Гейтс и Зукърбърг при положение че има и дъщеря тийн ми се видя смешно.Учителят по история и той малко философ го даваше,не помня какво елементарно не знаеше.

# 366
  • España
Учителката на Беназир Бхуто окончателно “ме загуби” ! 😉

# 367
Хайде Зукърбърг как и да е. И аз не знам кой е собственик на ТикТок, например. Мен ме срази, че не знаеше за Стивън Хокинг.. то дори аз знам за него, въпреки бедната си култура. Най-малкото последните години се шумя покрай филма за него, покрай смъртта му.

# 368
На Тик ток е някой китаец, но специално за създаването на Фейсбук имаше филм преди години, който се въртя и по кабелните телевизии и беше доста успешен.

# 369
Да, вярно, Социалната мрежа. И пак, като каза, че е собственик на Майкрософт... Е, кой не знае Бил Гейтс поне? Може би нещо се беше притеснила.. Ето затова няма да ходя в Стани Богат, после ще ме разкостите тука Joy

# 370
На мен пък ми се чу, че казва, че е създател на Meta и после каза: "имам предвид Фейсбук", обаче не съм сигурна дали съм чула правилно, разбира се

# 371
За Беназир Бхуто си спомня, че е завършиЛ Харвард, но не и че е жена Grinning

# 372
За Харвард и аз бих дала грешен отговор-не че не зная кой кой е, а че не зная кой къде е учил. Още повече някъде съм чела, че Зукърбърг няма образование. Но явно е учил-недоучил.

# 373
За Харвард и аз бих дала грешен отговор-не че не зная кой кой е, а че не зная кой къде е учил. Още повече някъде съм чела, че Зукърбърг няма образование. Но явно е учил-недоучил.
Да и аз си мислих, че е Зукърбърг, точно защото съм чела, че не е завършил. Но явно съм се оплела. Аз мисля, че жената не беше зле, по-скоро за много от въпросите не искаше да коментира, дори това за лавандулата не искаше да каже предварително. Според мен знаеше кой е Стивън Хокинг, както и останалите, все пак каза, че е чела и за Беназир Бхуто. Сякаш по-скоро я беше страх да не каже някоя глупост и беше по-обрана, но си действаше напред. Не видях Билалов да й помага. Също знаеше и за Мистър Хайт, но в началото се стъписа, защото не беше чела самия роман.. е добре, само тук й помогне Билалов като й каза, че е по-скоро израз. Но очевидно го знаеше.

Определено не може да се сравнява с балерината преди нея... и накрая как само Билалов й пожела да прочете Том Сойер Laughing

# 374
Има и друга логика - двама американци, пакистанка и един англичанин. Не е много логично англичанин да отиде да учи от другата страна на океана.

Общи условия

Активация на акаунт