Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 600
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Да, мерси Simple Smile било е в началото, което аз винаги изпускам..

# 436
  • София

Стани богат - 21.02.2022

# 437
Тая мацка ме разби. 50/50 за тоя елементарен въпрос. Тоя хубав жокер на такъв етап от играта.. да беше питала публиката…

Интересно е, че е живяла в Испания много години, явно не е общувала с латиноамериканци и не ги е виждала какво пият..

# 438
  • Русе
И той сигурно не знае 😁 или не са му подали инфо в слушалката

Е-е, Билалов да не знае коя е Беназир Бхуто?! Не сте ли забелязали, че той много щади достойнството на участниците и не изтъква невежеството им. И най-загубените изпраща с поздравления за чудесната игра, която са направили.

# 439
Да,за разлика от Кънчев който буквално осмиваше и се подиграваше на моменти.

# 440
А прави ли ви впечатление как му светват очичките на Билалов на всяко хубаво маце 😎
Голям котан е той 😉

# 441
Едно предложение към админите на темата: В началото в първия пост да бъдат изредени всички участници през новия сезон, спечелили 20 000 лева(а дай Боже, в бъдеще и повече). Ако не се лъжа, те са следните:
- шахматистът Борис Чаталбашев на 23.12 м.г.
- рекламният агент Димитър Стефанов на 24.12 м.г.
- адвокатът Деян Рангелов(Мецан от ,,Един за друг" 1) на 25.01

Някой сеща ли се за още някого, когото съм пропуснал ?

# 442
Аз бих допълнила и тези, които отговарят на въпрос за 20000 лв и после отпадат поради грешен отговор на следващия въпрос. Помня само Васил Бележков от Епизод. Мисля, че няма друг.

# 443
Иван дето прави игри също отвори за 30 хиляди въпрос,за съжаление си тръгна с 2 хиляди,беше си рисков играч.По миналата седмица участва,не си спомням фамилията му.

# 444
А прави ли ви впечатление как му светват очичките на Билалов на всяко хубаво маце 😎
Голям котан е той 😉

Хаххаа, има нещо вярно! Котан хаххахаха, разсмя ме! 😁😁😁😁

Иначе Билалов се кефи на участници като Иван и този Блежков от Епизод, защото са интелигентни и правят хубава игра.

Като дойде някой тъп, имам чувство, че на Билалов трябва да му плащат вредни..

# 445
да хахах няма лошо да му светят, само да не им подсказва и то толкова очевидно.... че много дразни

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 09:52 от T.Valcheva

# 446
Отчаях се вече с тези тъпи играчи!

# 447
Ники Кънчев можеше да има всякакви кусури, но никога не е подсказвал на играч. Поне не видимо.
На мен наврeмето ми каза след играта: "Що не ме гледаше в очите, за да видиш как ги въртя?" Simple Smile)))))

# 448
  • Пловдив
Може би е по указание или поне със съгласие на организатора.

# 449
  • Бургас
Може би е по указание или поне със съгласие на организатора.
Няма как да е друго. Нито той е "чорбаджия" на предаването, нито е на живо, че да не може да изреже, което е ненужно.

Общи условия

Активация на акаунт