Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 602
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Доста добре играе.Дори и неродена тогава,не знам как не е чувала за тази сватба.Особено около годишнините много се пише за нея.
Редактирам се.Олимпиадите са на четни години,веднага може да го изключи като отговор.

# 466
И на мен първосигнално ми дойде Даяна. Като знаем колко хора живеят в бившите колонии на Великобритания, а и това си беше събитие, нормално е 750 милиона да са го гледали.

# 467
Защо олимпиада да е абсурд? Гугъл каза, че е сватбата на Даяна, но по метода на изключване тя изключи именно сватба. Защо и стачка да е абсурд? Тук не става въпрос само за България, а за света.

Защото до преди около 20 години всички олимпиади бяха във високосни години, след това изместиха зимните да са между две летни - не може да е в 1981 г. Изключвам тази в Токио, отложена заради пандемията.

# 468
Защото щяхме да сме го чували. Това е три години преди да се родя, все пак очевидно е нещо свързано с попкултурата. Ако беше стачка, която е гледал пряко половината свят, щеше да се знае.

# 469
Доста добре играе.Дори и неродена тогава,не знам как не е чувала за тази сватба.Особено около годишнините много се пише за нея.
Редактирам се.Олимпиадите са на четни години,веднага може да го изключи като отговор.

Не само. Олимпиадата беше 80-та, в Москва, а талисманът беше мечето Миша.Леле какви неща помня Simple Smile

# 470
Сватба. Чарлс и Даяна.

Обаче щях да изгоря на чорапите със сандали - не знам какво е фо па.
И аз не знаех, но в балета има понятие па дьо, дьо и имам спомен, че па е стъпка или нещо подобно. Т. е от всички отговори, единствено сандалите се вързваха със стъпка.

# 471
Вярно че 80 е била Москва.
Ей тва не го знам,залагам на котка и кафе.

# 472
Крак и куче ли е? Май някъде съм го чула.

# 473
Жестоки въпроси й се падат, много се кефя.
Крак и куче е тук.

# 474
Куче е, гоогле ит Wink

# 475
Крак и куче ми е най-изтрящано, сигурно е това.

# 476
Крак и куче ли е? Май някъде съм го чула.
Това казва чичко гугъл. А олимпиадата в Москва беше бойкотирана от западните.
А мъжът ѝ не се справи с гугъл.

# 477
Този въпрос за инстаграма го е имало и преди мисля.

# 478
Този въпрос за инстаграма го е имало и преди мисля.
Не, имаше за първата снимка на мобилен телефон

Гугъл каза за 5 секунди, че е крак и кученце

# 479
  • Бургас
А когато изстрелваха ракети и т.н. ги показваха след като вече са ги изстреляли, т. е. на запис.

Общи условия

Активация на акаунт