Милано и Северна Италия - тема 14

• 46 364
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Реджи, голяма си скица 🤣
Браво за емоциите Heart Exl

П.П. На колко концерта годишно му ходиш? Ти май не пропускаш?

# 541
И аз много сладко се усмихнах, изкефих се на подробното описание, браво Реджи, за стратегията с деколтето и успеха.Много се изкефих....Heart Exl

# 542
  • Milano
Реджи, голяма си скица 🤣
Браво за емоциите Heart Exl

П.П. На колко концерта годишно му ходиш? Ти май не пропускаш?

3 години без беше най-големият кошмар, Барба.
През 2019 - на 6 - всички на Сан Сиро.
Тази - Trento - Soundcheck, data zero, Milano, Firenze, Roma, Torino.   
На юг не съм била, че не можех да отсъствам толкова.

az-mamma2, 😍, допълни Evvivaaaa 🤣🤣🤣.

# 543
  • София
Здравейте, маршрутът на Бернина експрес е между Тирано и Сен Мориц, нали?
Посъветваха ме да го направим, но не с Бернина, а с обикновен влак, като съображенията не са само финансови. Ще пътуваме от Милано. Първата част до Тирано е лесна, но следващата отсечка до Сен Мориц не мога да я намеря нито в сайта на Тренорд, нито на Трениталия. Аз ли нещо бъркам?
Къде другаде по пътя си заслужава човек да спре? Пътуването ще бъде еднодневно с тръгване и връщане в Милано, така че предполагам, че за някои от спирките, от които има изкачване с лифт, няма да ни стигне времето.
Другото, за което се чудя, е дали да направим още един еднодневен трип до Люцерн, Берн или Цюрих.
С нас ще има две девойки, които спечелиха жп пас, с който имат право да пътуват в Европа. Не знам дали той ще важи за Швейцария, доколкото не е в ЕС, но ако важи, те имат желание да пътуват.
Ще се радвам на всякакви съвети.
Здравей. За дневния маршрут Люцерн или Берн. И двата си заслужават много повече от Цюрих.
От Колико до Тирано линията е в ремонт и има заместващи автобуси - удължава се пътуването от Милано до Тирано. Не знам кога е крайния срок на този ремонт.
Пасовете важат - те не са само за ЕС.
Слизане за почивка до следващия влак - Алп Грюм.
Тръгнете с първия възможен влак от Милано.

# 544
Много благодаря за съветите!

# 545
Stuck Out Tongue Winking Eye
Реджи, голяма си скица🤣
Браво за емоциите
точно това ми дойде на ум като четох мнението на Реджи:joy:Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
Здравейте, предстои ми пътуване до Северна Италия. Ще спим в Бергамо, от там искаме да отидем до Комо (Варена, Беладжо и Меладжо), искаме да отидем и до Лугано. Смятате ли че е възможно да го направим за един ден? На мен ми изглежда много за ден. И с влакове или с рент а Кар е по удобно. Двама възрастни и дете на 14 години .

# 547
Между Менаджо и Лугано има автобус, но няма влак.
Влаковите линии са:
1. Милано - Комо - Лугано
2. Бергамо - Леко - Варена

# 548
  • Банкя
По един ден за езеро. Даже е малко.
Ние бяхме с кола. Много е удобно

# 549
  • София
Здравейте, ние в понеделник се върнахме от там.  Пътувахме с транспорт, закупихме си карта аз пътувам в Ломбардия с разликата, че нощувахме в Комо. От Бергамо до Комо с влак пътя е около 2 часа, като има прекачване на Монца. От гарата на Комо тръгва автобус през един час до Беладжио или по другия бряг за Менаджио. Пътят е час, като ако изберете вариант кола - пътищата покрай езерото са много тесни, със завои и постоянно изчакване да се разминат две превозни средства.  Ние за един ден едва успяхме да разгледаме Беладжио и Варена. До Варена пътувахме с ферибот. Там препоръчвам да се качите до крепостта. Гледката е прекрасна.
Транспорта е на малки интервали, но ми направи впечатление, че е не много точен. Или закъсняваше, имаше отменени влакове. До Логано има редовни влакове, но за един уикенд не ни остана време. Бергамо също е много красив град. Заслужава си да се разгледа и той.

# 550
И аз заради Реджи се информирам редовно още от миналата година за Васко Hug

Ние сме на местна почва (Бибионе) за две седмици Heart Обаче никой освен мен не иска да напуска плажа и хотела, та май освен Венеция и един аутлет пак нищо няма да видя. Поне чета тук Grinning

# 551
  • Milano
Ли Лу, приятна ваканция!
Споделям мнението на семейството.🤣
Ние имаме още 1 седмица до отпуската.
Искам море😍.
Радвам, се че се следи най-доброто от италианската музика.🥳🥳🥳
Пропуснала съм да спомена Имола от концертите.

# 552
Благодаря Hug Били сме от района и в Линяно и Градо - никъде не сме починали така, както в хотел Коралло в Бибионе.

За първи път повтаряме място, но такова обслужване и приятелско към деца отношение  не сме видели другаде. Много ни харесва и това, че шезлонгите на басейна и плажа са за целия престой резервирани с конкретни номера и ходим, когато искаме. За чистота и кухнята пък съвсем нямам думи Heart Eyes

Скрит текст:

Ти къде ще ходиш на море? Heart

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 12:48 от Анонимен

# 553
  • Milano
Можеш да слезнеш и по-надолу и там ще срещнеш отлично отношение към децата.
В Емилия-Романя всичко е организирано за семейства.
Чадърите на плажа се дават така - на него си до края на престоя, за басейна е различно.

Ние в Чезенатико.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 00:04 от regina di cuori

# 554
Ще ми се много, благодаря много за споделеното Hug

Докато летяхме, Испания ни беше през лятото иделната държава, но с кола само Италия. В момента е най-добре така, а и на север говорят немски, което за нас е идеално. Пък и гледам цените, като че ли се изравниха Nerd

Приятна почивка Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт