Тема 10- Февруарски мами 2022 г. 🌸

• 34 481
  • 433
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Люба, честита Ива! Heart

Hexe, благодаря, успокои ме! Blush

# 91
  • София
Ехееее колко много бебенцааа❤
Да са живи и здрави всички! Да ви радват всеки ден, а на мамите бързо възстановяване!
😍

# 92
Честити да са Дара и Ива! Да са здрави и спокойни. На мамите бързо възстановяване. Sparkling Heart

# 93
Днес в 9:03 с планово секцио се появи Дара. Тежи 3.600 и е дълга 50см. За сега е най-гласовитото бебе в болницата 😃.
Към всички момичета, които им предстои секцио и се страхуват: в главите ни всичко е много по-страшно отколкото е в реалност. Болката отминава лека-полека и съм сигурна,че бързо ще се забрави. А и да си видиш бебето наистина е неповторимо чувство 😊.

Честито бебенце! Да сте живи и здрави и много щастливи! На теб бързо и леко възстановяване! Благодаря за успокоителните думи, на мен скоро ми предстои и страшно се вълнувам!

# 94
Честити бебчета Дара и Ива! HeartpulseHeartpulse Нека да са орисани с много здраве, късмет и щастие! Flowers Cherry BlossomTwo HeartsFlowers Cherry Blossom
На новите майчета бързо възстановяване! Blush

# 95
Честити бебчета на всички и бързо възстановяване на мамите!
А при мен контракциите сякаш намаляват и явно не му се излиза, пък уж се беше забързало по едно време. Мъжът ми само ме дразни, че всички раждат преди мене и че ще пренося.

# 96
Честити бебчета на всички и бързо възстановяване на мамите!
А при мен контракциите сякаш намаляват и явно не му се излиза, пък уж се беше забързало по едно време. Мъжът ми само ме дразни, че всички раждат преди мене и че ще пренося.
Ще си правим компания 😁 мислех, че всеки момент ще раждам, но с това нула разкритие очевидно няма да е скоро. Което ми е идеално, де. Нека се стопли малко навън, да е готово за разходки после. А и уговорих 2 часа за разни лекари на децата... за 22.02 и двата. Ако задържа още седмица, ще ги заведа аз.

# 97
  • sofia
В болницата една жена имаше, 9дни след термин, но днес я предизвикаха и до обяд имаше бебе.

# 98
Чвстит бебчвтаа на всичкии Heart все момиченца на този влюбен пиян празник!

Честит да е и Калоян! Blue Heart

Момичета вие много бързо да се възстановите! Heart

# 99
Ако се застои още малко няма да стане чрез нормално раждане. Днес си говорихме с мъжа ми, че нищо чудно на следващия преглед лекаря да каже "голямо е, ела утре да го вадим" примерно. Той си ме предупреди, че не тръгне ли скоро, не се знае дали ще мога да го изкарам от където трябва. Мери го, широко е и на килограми не излиза малко, въпреки че за това може да има отклонение. Ще видим какво ще става тази седмица или пак нищо няма да става.
Някоя имала ли е изтичане на води, но да са прозрачни, че напоследък само за розови и зелени чета? Днес 2 пъти намокрих гащите, не прекалено много, прозрачно беше и не миришеше на урина. Според мен пак е проклетото бяло течение, защото не беше чак такова количество, каквото си представям, че ще е ако са води, но да ви питам все пак. Малко изстинах вчера, че се разхождах в студа, а то все се втечнява като ме хване студа. Ако нещо се притесня ще се свържа с АГ, но за сега не съм се притеснила и всичко ми изглежда наред.

# 100
Честити бебенца, момичета! Да са ви здрави, а на вас - бързо възстановяване.

Сим - моите води бяха прозрачни, но преди това пък имах блъди шоу и съответно розови.
Ако водите са зелени, това не е добре, означава, че са пълни с меконий и са замърсени, съответно бебето трябва да се извади доста бързо.

# 101
От бялото течение е, защото е много малко като количество, но продължава да ми мокри по малко. Обаче със сигурност съм изстинала, защото постоянно ми се пишка и преди да легна стоях 1 час на тоалетната, защото чувството, че ми се ходи не минаваше. И през нощта едва стигнах до там без да се изпусна, че то докато стана от леглото минава време и едва издържах. Точно накрая се разболях явно. Вкъщи имаме тестове да проверяваме за онази болест, че ме е страх да не ме хване преди раждането точно и преди прегледа ще се проверя и за това, но точно като изстинка го усещам, така че дано няма друго. Голям зор да се разхождам тези дни с часове, докато вали сняг. Онзи ден излезнах в 10 и се прибрах в 18 и почти през цялото време съм ходила, през няколко подлеза минах, съответно стъпала слизах и качвах, но пак не родих, но пък имаше къде да изстина...

# 102
От снощи усещам лека болка ниско в ляво и си продължава и сега. Не се засилва, което ме успокоява, че не е знак , че тръгва раждането. Аз съм 38+4 дни. със 1 см разкритие /от сряда/. За момента мисля, ако се засилят тези болки да отида на преглед. За сега не съм усещала контракции/лекаря твърди, че имам/ , но от няколко дни улавям стягане на корема и то от допир.

# 103
HeartЧестити да са новите бебчета Калоян, Доротея , Дара и Ива Heart HeartHeart! Щастливо и безгрижно детство им пожелавам, а на новите майчета леко възстановяване!

# 104
Честити бебчета Доротея , Дара и Ива! Да са много здрави и щастливи! На мамите бързо и леко възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт