Тема 10- Февруарски мами 2022 г. 🌸

• 37 891
  • 433
  •   1
Отговори
# 180
Честито, Цвети! Да е здрав и много щастлив малкия Милен. На теб бързо възстановяване. Blue Heart

# 181
  • Пловдив
Да са живи и здрави Ния и Милен! Heart Blue Heart Да растат много щастливи! Бързо възстановяване на мамите Blush

# 182
Да са живи и здрави и много щастливи малките Ния и Милен! 💙❤️ На мамите бързо възстановяване 😊

# 183
Честити бебчета Яна, Алитеа, Ния и Милен! Да са здрави, усмихнати и игриви! На мамите бързо и леко възстановяване!

# 184
Честити бебочета Ния и Милен да са живи и здрави и много щастливи. И бързо възстановяване на мамите
Blue Heart  Heart

# 185
  • sofia
Честити Ния и Милен да са живи, здрави и много щастливи.

# 186
Люба, как е малката? Кога ще се прибира и тя?

# 187
  • sofia
Люба, как е малката? Кога ще се прибира и тя?
Още не зная, може би следващата седмица, но не е сигурно и гледам да не се настройвам, за да не се разстроя, ако не стане. Започва да папка повече - 30мл мляко, но й спряха системите и сега връща грамчета. Иначе казват, че е стабилна.
Толкова много искам да си я прибера по-скоро.

# 188
Дами, пиша ви от Токуда вече 😄
Днес през целия ден имах постоянни контракции и към 22:00 ч.се запътихме към болницата, защото бяха на 5-6 мин.
Към 22:30 ме провериха и имах 4 см разкритие. Приеха ме, направиха ми клизма към 23:20 и към 00:00 вече имах 7 см. Геройски ги издържах тези контракции, даже ме похвалиха 😄
Сега ми сложиха упойка и се надявам скоро да си видя бебчо! 😊🙏

# 189
Успех, Гале. Чакаме те да се похвалиш. Стискаме палци!

# 190
Честити Ния и Милен! HeartBlue HeartДа са много здрави, послушни и щастливи! Flowers Four Leaf Clover Бързо възстановяване на новите майчета! Blush

На мен тази вечер ми оставиха малката за първи път и се видях в чудо...май си пренатоварих раната...Neutral Face Тези от вас със секцио, как беше болката, при мен при ставане, сядане и после обратно лягане е ужас...Още нямам кърма и само мъча бебето да засуче по 15ина мин на гърда и след това ѝ давам от АМ, което ми оставиха(така ми казаха да правя). Иначе аз не бях държала бебе през живота си и беше голям стрес ей така да ми я оставят за през нощта на втория ден от секциото...Някоя майка може ли да сподели как се справя с болката от ставането и т.н. Имам профенид, но е абсурд да успея да си ги поставя, защото просто не мога да легна настрани...Sweat

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 04:25 от NevM

# 191
Честити Ния и Милен!  Да растат щастливи, здрави и палави!

Галина, леко раждане пожелавам!

Nev, първият ден е така, но всеки следващ става по - добре. Свещичката се посгтавя най-лесно като си седнала на тоалетна чиния.

# 192
NevM, първите днинса тежки, вече към 10тия няма и да си спомняш болката Blush

# 193
Благодаря ви много момичета! Blush
Беше супер тежка нощ, и тези надъхвания ми идват точно навреме Hug Янчето успя даже да засуче, е със силиконов протектор, ама ще станат нещата Smile

# 194
Профенида на тоалетната чиния както казаха, ако си успяла ще видиш разликата. Ще мине всичко, и на мен първата нощ с Ния ми беше доста тегава...измъчихме се и двете, но мина вече.

Общи условия

Активация на акаунт