Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 864
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • На зелено
Честно казано и аз започвам да си мисля, че има нещо повече от приятелство. А това би било гадно с оглед изминалите години брак с Михре и паралелно близко приятелство с Бирдже. Представях си, че е имало интерес от двете страни, но по-скоро като увлечение и привличане, което с оглед брака му с Михре, детето и т.н  е прераснал в близко приятелство. Но, ако нещата през цялото време са били по-дълбоки, дори и без паралелна връзка, предполагам, че Михрето адски се е тормозила и просто в един момент не е издържала. Не си спомням да е имало и папарашки снимки на Бирдже с друг мъж в последните години.

# 466
живота си е негов разбира се , не го критикувам , само споделям
 защо създава семейство и дете най вече и след време се сеща и  разбира ,че  има чувства към б.а .
/ може и да не е такава ситуацията /

Честно казано и аз започвам да си мисля, че има нещо повече от приятелство. А това би било гадно с оглед изминалите години брак с Михре и паралелно близко приятелство с Бирдже. Представях си, че е имало интерес от двете страни, но по-скоро като увлечение и привличане, което с оглед брака му с Михре, детето и т.н  е прераснал в близко приятелство. Но, ако нещата през цялото време са били по-дълбоки, дори и без паралелна връзка, предполагам, че Михрето адски се е тормозила и просто в един момент не е издържала. Не си спомням да е имало и папарашки снимки на Бирдже с друг мъж в последните години.

# 467
Прекалено се поддавате на спекула, ми се струва. Laughing
Доскоро Бирдже имаше връзка с архитекта и интериорен дизайнер Erdem Hamza и най-редовно ги снимаха двамата - по ресторанти, по плажове и т.н.
С Ибо за мен са си чисто приятели, които в момента са свободни и се радват на общото време заедно. Приятелството между мъжа и жената си е съвсем възможно.
Още повече, че Бирдже винаги е била изключително затворена откъм личния си живот и мъжете, с които има връзка. И изведнъж да започне да парадира за връзката си с Ибо, си е направо нетипично за нея.
По-скоро наистина са си много близки приятели. И в момента повечето фенове са още повлияни от вълнението около Птичи полет и се надяват страстта да се е прехвърлила в реалния живот.
Връзките се разпадат - хората се променят, приоритетите им също, и защо пък Ибо трябва да бъде обвиняван за разпада на неговия брак? Може пък вината да е в Михре? Или никой от двамата да няма вина, просто вече да искат различни неща от живота. Широко се тръбеше, че най-големият проблем на Михре е бил, че Ибо много работи и много отсъства. Може това да е в основата на техния проблем.
Не мисля, че връзка между Ибо и Бирже е възможна. Тя е изключително свободолюбива и независима жена, с модерни възгледи. Не веднъж са писали, че Ибо е контролищат мъж с типичните разбирания за неговата религия - контролирал е какво Михре качва в социалните мрежи, какво пише, как се облича и какво снима. И ако й разгледате профила сега, ще видите, че откакто се разведе, снимките й наистина са станали една идея "по-фриволни" от периода и с Ибо - снимки по бански, на краката й, на деколтето.
Още повече, че Михре с Бирдже още се следват в социалната мрежа и си харесват една на друга снимките. Ако там имаше някаква драма на изоставената жена или на извънбрачната връзка, дали това щеше да го има? На едно от последните събития с представянето на бижутата на Бирдже, Михре също беше гост.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 10:14 от titka2

# 468
Бирдже Акалай, която беше видяна в Бейоглу предната вечер, разказа за почивката си с Ибрахим Челиккол. Актрисата каза:
📍 „Прекарахме много приятна почивка. Винаги сме били заедно. Тогава той взе сина си, а аз се върнах при майка си.

Ибо е със синът си в Акака и го е снимал сутринта/вижда се в отражението на витрината/

На12/7/22...  Ибрахим Челиккол.. от историята си в собствения си профил в ИГ направи силни изявления, при което думите му бяха , ЗАЯВЯВАЩИ УВАЖЕНИЕ
защото явно в мрежите е публикуван някакъв лошо необоснован и неуважителен коментар за връзката им с БИРДЖЕ АКАЛАЙ... коментар, който включва и сина му. Али.. за майка му Айпер и майката на сина му Мирхе Мутлу...

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 11:57 от Lati-g

# 469
Феновете на Ибрахим се стичат на плажа Акяка,за да се срещнат с него. Smiley
Една фенка се среща за втори път,като преди е било в 2020г.

А Али май ревнува Laughing

И автографи за феновете  Green Heart

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 16:29 от Lati-g

# 470
лати мерси за новините
правилно е направил ибича като е защитил фамилията си
и какво по -голямо признание от любовта на почитателите

# 471
Слагам част от краткото интервю,за което ви писах вече с Бирдже,защото има интересна информация!
Ваканцията с Ибрахим Челиккол винаги е много интересна и красива. Заведе ме на много красиви и интересни места. ВСЯКО ПЪТУВАНЕ С ИБРАХИМ Е ПРИКЛЮЧЕНИЕ
"Полет на птицата" постигна световен успех. Част втора е възможна.
Възможно записване на сезон 2 на #ПОЛЕТ НА ПТИЦИТЕ в #netflixturkiye скоро.

# 472
Класацията на IMDB за турски актьори се прави два пъти седмично. Ето класацията към дата 20.07.2022 г.
За последните два месеца Ибрахим Челиккол неизменно е на първо място на класациите в сряда. Потвърдено е заснемането на втори сезон на сериала "Птичи полет" с негово участие.
https://socipol.com/v2/index.php?c=gallery

Освен това,Ибо и Бирдже са получили оферта за реклама на парфюмерийна компания от Катар.Условието е било ,двамата да участват в рекламата.

Нова снимка
 ,публикувана в ИГ акаунта на Asli Celikkol Pehlivan./сестра му/!

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 22:28 от Lati-g

# 473
Toва няма връзка с Ибрахим,но засяга Бирдже и съм притеснена,ако има действия спрямо нея.
Преди няколко дни тя публикува в профила си в Instagram, където изрази недоволството си от ръста на валутния курс/турската лира спрямо долара/, който вече достигна пика си тази година:
„Писна ми от това. Цената на нашия труд, нашите пари стават все повече и повече. Простосмъртните ни обедняват всеки ден, но някой продължава да яде държавата и да я продава ненаситно. Надявам се някой ден да те осъдят, дай Боже.
Думите й предизвикаха огромен резонанс в обществото. На което проправителственият новинарски журналист Джем Кючук й говори в отговор:
„Г-жо Бирдже, който каже това през последните 20 години, или отива в затвора, или бяга, или кариерата му е приключила.“

Не разбирам,какво иска да каже днес Ибрахим с тази си снимка в ИГ историята с този надпис?Дали е свързано с днешната кампания в туитър в подкрепа на Бирдже???

Майката на Ибо е подкрепила в туитър Бирдже

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 12:15 от Lati-g

# 474
Не е известно къде се намират Ибрахим и Бирдже,но днес тя публикува тази снимка в ИГ историята си и пише"Ето ни отново"

Ибо сега публикува тези 2 снимки и то в акаунта си.Вече не се крият!Той за пръв път публикува снимки с Бирдже! За 10 минути лайковете са над 13000  Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 20:57 от Lati-g

# 475
до снимката в инста  имаше следния  надпис -
İbrahim Çelikkol con un amigo y propietario del Hotel Simurg Inn', Dilara Karabay y Birce Akalay en Ayvacık/Çanakkale.-

url=https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/dogada-arabani-da-topuklu-ayakkabini-da-kimse-umursamaz-42090614]https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/dogada-arabani-da-topuklu-ayakkabini-da-kimse-umursamaz-42090614[/url] - може да са в този хотел

с приятел

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 12:48 от kmaroo

# 476
Има хора, които ще обичате завинаги в живота, независимо дали сте заедно или не..
Това ни се случва като обожаваме Ибрахим Челиккол винаги и завинаги,той е на първо място в листата ни,и ще остане да озарява всичко около нас!!!
Красив и щастлив ден за всички нас!! ❤️👍👊👏💥🧿

Невероятен "хамелион" с всяка роля!

# 477
От сърце завиждам на Бирже за такъв приятел. Да са живи и здрави!

# 478
Ибрахим се е върнал в Истанбул,а Бирдже продължава почивката си в хотела в Чанаккале с приятелки.

Приятел на Ибо го е снимал,като пише,че са в Ризе/Истанбул/

Поздрав от мен за новия месец Август, с това изпълнение на Ибо!

# 479
Ибрахим от 2 седмици не беше публикувал в ИГ историята си ,но тази сутрин в 3 часа  ни е показал тази снимка от приятелско парти на рождения ден на един от неговите приятели в ресторант в Мармарис от Astoria
@serenserengil.Има и клипчета публикувани от присъстващи,но Ибо се вижда за части от секундата и не може да се запази снимка с него.

Събрах снимки на Ибо с папионка,защото много е шик Yum

А това си "откраднах" !

Успях да направя стоп кадър от клипче на което се вижда Ибо! Camera

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 20:38 от Lati-g

Общи условия

Активация на акаунт