Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 858
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
con Amici alla Marmaris

и още от партито
лати ,мерси за папионката Bowtie

# 481
kmaroo,днес излязоха подробности за присъствието на Ибо в Мармарис.Оказва се,че РД е бил съчетан с откриване на новия ресторант "NOOP"@nuuprestaurant на стар негов приятел.Ибо е бил на 13 юни 2020г. който е открил  пицария с него.

В инстаграм днес,феновете на Ибрахим припомнят участието му миналата година в потушаването на големите пожари в Турция.Всичко това ние научихме от участниците в групата,към която той се присъедини.В ИГ профила му няма една снимка с него,само тази,с която изказва възхищението си от героизма на потушаващите пожаририте.Каква скромност от негова страна!Затова и получи награда за мъж на годината! Hands Clap Hands Clap

# 482
лати,  явно не е звездоман. някак си и от снимките му които публикува така ми изглежда  искрен човек

# 483
Hands ClapРезултата от социал проучване за м юли на артистите в Турция.Ибо е отново в челото по обсъждане! Hands Clap

# 484
оставил е вълнуващи спомени от ролите си  щом и във ваканционния за него период е начело на класации Hands Ok Hand

# 485
Петъчния ден да премине с тази сладка усмивка на Ибо/Хакан! Yum Green Heart Flowers Herb Green Heart

# 486
лати , мерси за зареждащото пожелание
добавям към него горски релакс и разхлада

# 487
В тези горещи дни,стоейки на прохлада,си повтарям сериали с участието на Ибрахим.Много търсих един,от който намерих само този колаж и кратко клипче в един профил в ИГ,но има забрана за сваляне.Това е сериала М.А.Т. от 2009г.,а героят му е Синан Аталай.Ако някой знае къде може да се гледа този сериал/независимо дали има превод/,ще бъда благодарна. Green Heart

Желая ви да сте на прохладно място в неделния ден! Yum

# 488
Здравейте, момичета! Hug
Лати, Кмаро, благодаря ви момичета, че поддържате темата на нашия любимец във ваканционния му период и ни информирате за всичко случващо се около него. Flowers Bouquet
Следя дали нещо няма да се появи за бъдещ проект на Ибо за този есенно-зимен сезон. Уви!  Информация до този момент няма. Може би смята да пропусне участие в някой сериал, тъй като не намира подходящ проект, или иска да  си даде по-дълга почивка, след като в изминалите години няма пропуснат сезон. Дано да се намери сериал за Ибо по-скоро. Надявам се каквото и да се случва с него в личния му живот да  даведе до позитивна промяна и скоро отново да се завърне на телевизионния екран. Това, което наблюдавам напоследък и при останалите известни актьори е тенденция, която не в  полза за зрителя на малкия екран. Все повече предпочитат участие в проекти, предназначени за дигиталните платформи, защото там няма ограничение на темите и актьорската игра е освобедена от цензурата, а и продукциите им са отворени за световния пазар. Ето и с Демет Йоздемир е така. След като участва в "Любовни тактики"-1, "Между мен и света". Сега снимат и "Любовни тактики"- 2. Да не говорим Къванч Татлътуу, Чаатай Улусой, Берен Саат и много други  от кога не сме ги гледали в телевизионен сериал .
Лати, и аз съм търсила къде да гледам свободно МАТ, но не успях да открия нищо. Това е единственият сериал с участието на Ибо, който не съм успяла да гледам. Ако все пак някога го открия ще споделя.
Момичета, наслаждавайте се на горещото лято и събирайте слънчево настроение.  Заредете си батерийки и надявам се отново да се засечем на сладка раздумка около бъдещ проект на Ибо.
До скоро! Heart

# 489
якут ,мерси
  лати ,якут , прощавайте  за въпроса и съветите ми   - във  ф.б. групата няма ли го ? .във викито също ? / при мен е спряно /
 ако може и  искате попитайте     алексия алексиева - тя се занимаваше с преводи - чбл , за  предни проекти не мога да кажа .  и дани също може да знае .   - и на тях се извинявам ,че ги намесвам без  позволение
хубав ден

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 15:46 от kmaroo

# 490
За сега непотвърдена новина за нов проект на Ибо!.В соц.мрежи се говори,че Ибо е имал среща с Ay Yapım- Çağatay Ulusoy за сериала,който успешната продуцентска компания ще снима нов мафиотски сериал за Show TV. Името на сериала е "Семейство"...,адаптация на американския "Семейство Сопрано". Йозге Йозпиринч вече е дала съгласиет да  участва....Дано да стане верен този слух и да гледаме Ибрахим в ново превъплащение/роля!!!

# 491
https://www.instagram.com/p/Cg83ufhou48/?hl=bg
не знам ново ли е / слагам видеото  "полета над морето" за да те редувам лати ,мерси за инфото ти

сега погледнах уикипедия - този филм е бил доста продължително време сниман , та може ибича да има дългосрочна ангажираност / ако се придържат към ам. оригинал /

якут, как бързо ти се сбъдна пожеланието Smiley

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 20:10 от kmaroo

# 492
https://www.instagram.com/p/Cg83ufhou48/?hl=bg
не знам ново ли е / слагам видеото  "полета над морето"
 kmaroo ,това видио излезе преди месец,но не се разбра,кой го е оповестил.Нямаше го в ИГ историята или акаунта на Ибо.

# 493
Здравейте момичета!

Да споделя и аз, каквото зная, може да съм ви полезна.

Това, което се върти в инстаграм и туитър, е следното съобщение:

Превод:
"Ay Yapım ще снима нов мафиотски сериал за Show TV. Името на сериала е "Фамилия" и ще се излъчва в понеделник вечер през новия сезон. (Birsen Altuntaş)"

Никъде не се споменава името на Ибрахим. Но феновете му се надяват той да има участие през новия сезон, защо не и в този мафиотски сериал. Стискаме палци Blush

Видеото с джета е старо, от преди години. Виждала съм го много пъти.

Относно сериала М.А.Т

В една чуждестранна група преди време прочетох следното:

Превод:
"Името на сериала е "MAT". Това е абревиатура на „Съдебна медицина на Мармара“.

Въпрос: Можете ли да опишете ролята си в сериала?

Ибрахим Челиккол: Аз играя доцент, д-р Синан Аталай. Моята специалност е насилието над деца. Синан Аталай е преминал сериозно обучение в чужбина, във ФБР, но не се знае в по какви теми е бил обучаван, ние започваме да разкриваме това по-нататък в следващите епизоди. Той по-скоро е изявен като борец срещу насилието и оръжията, отколкото
като лекар."

И още:

Превод:
"ИНФО: Сериалът не успя да докосне публиката. Темата се оказа твърде тежка за турската телевизия и завърши с 6 епизода.

Епизодите вече не са налични в мрежата.

В първия епизод гласът на Ибрахим е дублиран."

Което означава, че сериалът М.А.Т е издирван и от други хора, желаещи да го гледат, които са установили, че по някаква причина е изтрит от всички сайтове.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 01:33 от Juls1

# 494
джулс , благодаря за поясненията

Общи условия

Активация на акаунт