Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Хубав августовски ден ви желая! Yellow Heart Flowers Four Leaf Clover
В очакване на новини за Ибо,подбрах снимки с
Ибрахим и неговите моменти на съзерцание... 💙💚
Можем да намерим на самотния Ибо, в пряка връзка с природата, да бъде край морето, планините, да гледа небето след полета на птиците, да наблюдаваме ритъма на слънцето в зори, в здрач, движението в облаците .. Или просто да се свързва с по-висша сила...
Тази черта понякога се заема с героите му... Кой не помни Ферхат, Хакан и дори най-новия Кенан в подобни сцени?
Слуша собствената си тишина, свързва се със себе си, забавя темпото, разбира чувства си, емоциите... Обновява себе си, става по-силен...

# 496
Нека има слънце, нека има усмивки, нека има щастие... Пожелавам на всички прекрасен ден!

# 497
лати , благодаря за хубавите постове

и  малък  "засмян" сладур към тях

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 13:17 от kmaroo

# 498
Ибо отново е в Акяка и се рее с вятъра над морето.Издаде го един профил в ИГ с клип в историята си. Smile
В същото време Бирдже пристигна отново в Бодрум с майка си и приятели,а той е много близо до там. Yum

# 499
Blue HeartДобър ден и чудесен летен ПЕТЪК, с много успех и късмет, пожелавам на Ибо и на всички Вас! Бъдете здрави и щастливи!! Yum Flowers Four Leaf Clover

Предполагам,че не ви досаждам с моите публикации тук в темата на Ибрахим Челиккол,но следя много групи и ИГ профили на негови фенове по света,и така  намирам актуална или стара  информация за него,която желая да споделям с вас.Проблема ми е,че трябва да чакам 1-2 дни,докато сайта ми позволи отново да публикувам,защото след мен никой не е направил,дори и с едно изречение,коментар.Затова и тази поред тема, много бавно се изписва и е едва на 34 страница за 6 месеца.Не желая да приематe този мой пост ,звучаст като укор,но мислих,че тук са се събрали истински фенове на Ибо и се интерисуват от неговият личен живот,без да го коментираме,само отразявайки го и всичко за миналите и бъдещи творчески проекти.

Лятно морско настроение с Ибо в залива на Акяка! Yum Blue Heart Surfer

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 12:31 от Lati-g

# 500
Здравейте момичета!

Нова снимка, ето го Ибо, жив и здрав, въпреки мълвата, че бил контузен при практикуване на кайт-сърфинг Blush Heart

Снимката е публикувана от неговата колежка и приятелка, актрисата Ипек Йозкьок, негова партньорка от 2004 г. и на която беше гост за кратко преди месец.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 08:18 от Juls1

# 501
лати, и какво като не се изписва темата , повечето почитателки се явяват при излъчване на сериал с ибича , - така беше по време на чбл -любов се рееше в темата към него , като свърши филма и тези  обяснения  изчезнаха . но това не значи че хората са го забравили.поддържах  темата  тогава  лятото , помня  дани се отзоваваше / ако е имало и други моля да ме извинят /  , без да искам  съдействие от съфорумките - но една публикация  ме отказа  да го правя за следващия ваканционен сезон . сега все пак се включвам да те редувам ,не всеки ден де .
джулс мерси за снимката , не знаех за слуха , но добре ,че е опроверган

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 04:39 от kmaroo

# 502
джулс мерси за снимката , не знаех за слуха , но добре ,че се опроверган

Кмаро, четох на няколко места за вероятната контузия. И понеже не обичам да говоря наизуст, винаги си пазя и доказателства Blush

Heart Heart Heart

Лати, доколкото зная, ти можеш да допълваш поста си, а след 24 часа, да публикуваш нов пост. Така че, не е нужно да чакаш 2-3 дни някой да напише  нещо.
Аз винаги се възползвам от възможността за редакция и допълнение, тъй като пиша предимно от телефона и от една страна, от телефона по-често се допускат правописни грешки, а от друга страна дългите постове задължително трябва да се публикуват на части. Случвало ми се е написаното от мен да изчезне, по причина "сесията приключи". В подобни случаи трябва наново да си пиша поста, а ако съм изморена, да приключа с писането 😀
Приятна вечер или приятна отпуска ви желая, на когото както се е получило 🙂

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 07:48 от Juls1

# 503
джулс,  важно ,че е в настроение / от снимките ти /
дай боже и в добро здраве да е ,както и всички ние.

# 504
Отново Ибрахим е в челото,след Къванч,на най-обсъжданите турски артисти в соц.мрежи! Hands Clap
https://socipol.com/v2/

1   

Kıvanç Tatlıtuğ   69,42
2   

İbrahim Çelikkol   64,74

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 18:06 от Lati-g

# 505
гледам разликата по между тях е малка , което е в плюс според мен
а с  татлату има ли сериал в момента  да се излъчва ? / питам заради рейтинга ,не че ме вълнуват неговите  изпълнения /

май доста се е бил потрудил във фитнеса Blush

# 506
kmaroo,Къванч в момента снима сериал за Netflix в Ню Йорк с Берен Саат,а и има вече сериал за тв. за есенния  сезон.Затова се говори малко повече за него Yum
Намерих в YouTube сериала "Стъклена обувка".Изгледах 1 серия в която Ибо се появява за кратко и е студент със сестрата на главната героиня.Ибо е толкова млад/22 г./,и  е толкова различен с тези дълги къдрави коси Smiley
Красива нощна снимка на морето и луната/клипче/ от снощи в ИГ историята на Ибо!

Изненада!Ибрахим до сега работи в агенция ID Iletisim от началото на своята актьорска кариера. Дойде време нашият Ибрахим да започне нов живот и да смени агенцията. Промяната е добра за нов живот, следите от миналото се заличават, така че Ибрахим Челиккол спря да следва бившата агенция в своя акаунт в Ig.
❤️Желая ти всичко най-добро на новото ти пътуване, Ибрахим!

Приятни почивни дни ви желая! Blue Heart

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 11:25 от Lati-g

# 507
Привет, момичета! Hug
Лати, Кмаро, Джулс, благодаря ви, че своевременно ни информирате за всичко случващо се с Ибо. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Лати, няколко пъти съм писала няма инстаграм профил, а турците по принцип го ползват повече от колкото други социални мрежи така, че не мога да споделям или гледам снимки на известни турски актьори в инста, затова и разчитам на вас да споделяте. Напоследък нямам много време, но ви следя и харесвам постовете ви всеки ден, като се надявам Ибо скоро да ни зарадва с нов проект. Напускането на ID не ме изненада, тъй като подобна новина прочетох  в групата на Демет Йоздемир, която също беше в същата агенция а сеге е последвала мениджърката си, която отива в нова агенция. Същото са сторили и други актьори. Наскоро точно това си мислех, дали липсата му на ангажименти не се дължи на мениджърската компания и взе че я напусна. Явно имам силна интуиция. Трябва да внимавам какво си мисля. Stuck Out Tongue Winking Eye Наистина вече няколко пъти се случва, без майтап. Nerd
Кмаро, Къванч има мини сериал по Нетфликс "Якамос", а тези дни излезе още един филм с негово участие, който ще се излъчи пак по Нетфлик - "Празникът на влюбените". Къванч ще играе ролята на син, който се завръща след 25 години при семейството си. Филмът е за отношениято между баща и син, вероятно ще има трагедия за разбиренето на другия и за прошката. Наесен пък се спряга името му за участие в телевизионен сериал  по едноименната книга на психолога Гюлсерен Будайъджъолу "Ако Краля загуби". Накратко, кариерата на Къванч отново е във възход и затова е многи интересен на зрителите, докато за Ибо, който е в активна почивка да е на второ място значи много. Обаче Ибо скоро трябва да се уреди с проект, защото не е хубаво зрителите да го забравят.
Джулс, благодара за хубавите снимки на Ибо. Дано да е в добро състояние на физиката и на духа, за да продължи напред. Hands Pray
Аз пък си пожелавам втори сезон на "Птичи полет", макар че ако го заснемат ще чакаме една година, за да видим как Ляле и Кенан ще продължат живота си - един без друг или заедно.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 13:43 от yakut

# 508
Здравейте отново! Blush

Аз също попаднах на новината за евентуална смяна на досегашната мениджърска агенция на Ибо с агенция "On Talent" - Турция, с представител Гьозде Йълмаз. Всички се надяват, че това ще доведе до раздвижване на кариерата му в положителна посока.

Превод на текста под снимката:

Още една новина.

Сайтът DiziNews01 е провел гласуване сред феновете, за определяне на най-добър актьор, актриса, телевизионен канал, както и за др. предавания.

За най-добър актьор за изминалия сезон през 2022 г. зрителите са избрали Ибрахим Челиккол в ролята му на Хакан в сериала БЗЧ!

Хубав ден ви желая!

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 19:25 от Juls1

# 509
Сериала "Обувки от стъкло" /Camdan Pabuçlar с участието на Ибрахим не си заслужава гледането.Ибо има много малко игрово време до 6 серия от всичко 13 и са по 1 час.Героят му се казва Мерт.Какво ми направи впечатление? Гласа на Ибо е друг от този,който чуваме  в другите му сериали.Виждам,че е по нисък от сегашния му ръст.Явно артистичните му заложби са искали време и роли,за да се развият.....Направих стоп кадри,за да ви го покажа в това му участие  Yum

Накрая сериозния кандидат за момичето го наби и той повече не се появи в сериала. Disappointed Relieved

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 19:39 от Lati-g

Общи условия

Активация на акаунт