Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 841
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Успешна нова седмица и дано ни донесе новини за Ибо! Flowers Four Leaf Clover Blue Heart Hands Pray

Тази тениска Ибо много си я харесва защото си я облича от доста време.Преди му беше малко "свободна",но сега си я "поизпълни" Grin Wear Shirt

Ето и първата новина!

Dizi News, турската новинарска  агенция обяви победителите в различни категории за изминалия сезон 2021-2022 г.
В категорията НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР е избран ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ за ролята му на Хакан в сериала "Имало едно време в Чукурова", четвърти сезон.
Останалите категории са: най-добър актьор, най-добра актриса, най-добър сериал, най-добра платформа, най-добър певец, най-добър телевизионен канал и други.

Скрит текст:
Озгю Намал, която загуби съпруга си преди две години и реши изцяло да се посвети на семейството и децата си, вчера посети снимките на новия сериал на Октай Кайнарджи. Някога Озгю имаше връзка с Октай.Преди месец четох,че се е върнала в Истанбул и е решила да започне отново да се снима.Изглежда,че има трудности с парите.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 12:51 от Lati-g

# 526
честито признание на ибича за ролята му
здраве и сили все така да е на върха

артистката   от скрития текст  много променена от времето когато са били партньори  в Милост

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 19:29 от kmaroo

# 527
ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ... МОДЕЛ и АКТЬОР... Heartpulse
https://www.youtube.com/watch?v=ui-mN3Pc4S0&t=7s&ab_channel=greekparodies

# 528

в елегантен стил снимката за първи път я виждам

# 529

в елегантен стил снимката за първи път я виждам
Снимката е от"Милост".Зад Ибо се вижда чичото и е от сцената на годежа с Ирмак.Може да е зад кадър сниман. Yum

# 530
мерси за уточнението

продължение на официалния стил / само  предполагам ,че е от  образа му  на  хакан /

# 531
Тази снимка/зад кадър/ от ЧБЛ се появи вчера в мрежата.Виждам я за пръв път въпреки,че следя Ибо от 2019г.Коментариите за нея са интересни.Казват,че Бирдже е снимала Ибо и бързала да му е препрат,докато Михре не я е видяла.Михре присъствала почти неизмеммно на снимките и внасяла смут в екипа.Сериала бил предвиден за 2 сезона,но Ибо е решил да прекрати участие заради нея.Затова и последната серия била набързо скалъпена за финал.....Ако някой от вас е следял тогава Ибо,да каже вярно ли е това!?

Новина! Сериалът „Помитайки всичко по пътя си“ (Птичи полет) спечели „2022 DIZILAH GÜZEL AWARDS“ в номинацията Най-добър интернет сериал „Най-добър интернет сериал“ Hands Clap Nature Sparkles

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 00:38 от Lati-g

# 532
лати ,моля прощавай - фотоса не е нов ,мисля ,че  излезе още при излъчването  на чбл
 за 2 сезон не мога да кажа нищо ,  аз не си спомням да е имало тогава такъв коментар в темата

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 17:52 от kmaroo

# 533
Здравейте!:yum : Purple Heart Нали е темата за Ибо,реших да ви покажа някои снимки от сериал в който той е в главна роля.,но не е в заставката.....Снимките са от прощалното парти на сериала "Мерхамет"/Милост.03.03.2014 г
Вечеря за целия актьорски състав и Ибо на върха на забавлението и щастието, смеейки се с младите хора, работещи зад камерата,На тези снимки виждам Ибрахим как с внимание и обич се отнася с колегите си и работниците от снимачния екип. Tada Champagne Wine Glass

Снимка с @elifcerenbalikcii Момичето, което играе ролята на Нарин в детството й.

С актриса и режисьор Наз Ялмаз
Тя се появи в ролята на "Аху", собственик на ресторант, който ще купят Фърат и Сармад
В края на сериала
Забележка: Това е същата актриса, която се появи в сериала "Гордевия възел" като майка на Каан, синът на Али Неджат.

С актрисата Ясемин Елайне @yaseminkayallen или Ирмак.

С героите от сериала и негови приятели в същото време, те са Къванч Касабълъ @kivanckasabali и Ахмед Рефаат Синджар @ahmetrifatsungar и фотограф приятел на Ибо

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 11:57 от Lati-g

# 534
нови  кадри / поне за мен / ,мерси лати
много приятна атмосфера на  сплотеност ,доверие

# 535
Подготвя се заснимане на сериал за FOX !Бирсен Алтънташ пише :
📌Една от силно очакваните сериали на Златния филм "Любовта на гигантите"... Сериалът, който ще бъде заснет по FOX, е базиран на филм от 1976 г. на режисьора Осман. Въпросът е кой ще играе ролите в серийния вариант на филма с Тюркан в главната роля.
🙏❤️ МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ
В ТАЗИ СЕРИЯ ТРЯБВА ДА ВКЛЮЧАТ БИРДЖЕ АКАЛАЙ И ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ. ТОВА СА АКТЬОРИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА ДЕЙСТВАТ В ТАЗИ СЕРИЯ ТЕЗИ ДВАМАТА СА ДНЕШНИ ТУРКАН И КАДИРИ.
📌ХИМИЯТА МЕЖДУ ТУРКАН СОРАЙ И КАДИР ИНАНИР СЪЩЕСТВУВА САМО С БИРДЖЕ АКАЛАЙ И ИБРАХИМ ЦЕЛИККОЛ.
ИБРАХИМ ЦЕЛИККОЛ И БИРЦЕ АКАЛАЙ СА НЕПОБЕДИМИ ЗАЕДНО, ВСЕКИ ПРОЕКТ С ТЯХ Е УСПЕХ.

Дано чуят Бирсен! Hands Pray

# 536
че от кога въпросната б. е залюбила ибича ,че такива суперлативи е изписала по негов адрес ? Thinking

https://www.instagram.com/p/ChWlwEGIk2F/?hl=bg
  а  откъса от кой сериал е ?

# 537
че от кога въпросната б. е залюбила ибича ,че такива суперлативи е изписала по негов адрес ? Thinking

https://www.instagram.com/p/ChWlwEGIk2F/?hl=bg
  а  откъса от кой сериал е ?

От сериала"Остър нож"

# 538
Подготвя се заснимане на сериал за FOX !Бирсен Алтънташ пише :
📌Една от силно очакваните сериали на Златния филм "Любовта на гигантите"... Сериалът, който ще бъде заснет по FOX, е базиран на филм от 1976 г. на режисьора Осман. Въпросът е кой ще играе ролите в серийния вариант на филма с Тюркан в главната роля.
🙏❤️ МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ
В ТАЗИ СЕРИЯ ТРЯБВА ДА ВКЛЮЧАТ БИРДЖЕ АКАЛАЙ И ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ. ТОВА СА АКТЬОРИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА ДЕЙСТВАТ В ТАЗИ СЕРИЯ ТЕЗИ ДВАМАТА СА ДНЕШНИ ТУРКАН И КАДИРИ.
📌ХИМИЯТА МЕЖДУ ТУРКАН СОРАЙ И КАДИР ИНАНИР СЪЩЕСТВУВА САМО С БИРДЖЕ АКАЛАЙ И ИБРАХИМ ЦЕЛИККОЛ.
ИБРАХИМ ЦЕЛИККОЛ И БИРЦЕ АКАЛАЙ СА НЕПОБЕДИМИ ЗАЕДНО, ВСЕКИ ПРОЕКТ С ТЯХ Е УСПЕХ.

Дано чуят Бирсен! Hands Pray

Лати, прощавай много, но не се подвеждай по акъла на Mediha Mediha от фейсбук!
Тази жена е толкова вманиачена по двойката Ибо-Бирдже, че е изгубила всякаква мярка и сама си фабрикува новини. Понякога я засичам, че направо лъже, а забележки не приема.
Това, което е написала, не го открих в профилите на Бирсен. Най-вероятно са поредните желания и измишльотини на въпросната Mediha.

От мен към теб - нищо лично, просто го имай впредвид Blush Heart

# 539
лати Flowers Hibiscus
джулс ,  Flowers Herbпотвърждаваш ми  миълта ,че бирсена няма да е толкова щедра

/ ако вярно съм разбрала / -опровержението на бирже за връзка с ибича  Hands Thumbsup

https://www.instagram.com/p/ChZByYGokO5/?hl=bg

Добро утро...
Birce за пореден път уточнява, че между Ибрахим и нея има само приятелство!
И започва да се дразни от феновете, които все говорят, че са сгодени!
Имайте уважение към тях, тихо и си дайте мир, прочетете изявленията му по-долу ...
👇👇👇👇👇

#Repost @gazetevipс@let.repost
• • • • • • •
"Ибрахам е мой много скъп приятел, приятелю."

Успешната актриса Бирце Акалай беше видяна да напуска управляващата си компания в Левент предния ден.

Относно връзката с близкия си приятел Ибрахим Челиккол, с когото участва в телевизионните сериали „ #Siyah Beyaz Aşk“ и „Kuş Uçuşu“,
той каза:
„Ибрахим е мой много скъп приятел. Дори бившата му съпруга Mihre She е моят приятел.
Искам да кажа, ставам тъжен, когато се случват такива неща.
Понякога се смея, понякога съм тъжен. Сега съм объркан какво да кажа. Хора, знаете ли, една жена не може да бъде гадже ?
Не знам защо това е толкова ненормално. Това е нещо, за което да се посмеем, разбира се. От друга страна е разочароващо, след известно време се смееш", каза той.

Изобщо не намирам това за етично!

Какво мислите за поговорката, че добрите приятелства се превръщат в любов в бъдеще? Акалай на въпроса,
Разбира се, случват се такива неща, няма невъзможни неща в живота, но ние нямаме такава ситуация, знаете ли, мисля, че хората го използват злонамерено.
И честно казано, изобщо не го намирам за етично. Заедно сме на почивка. Срещаме се със семейството. С други думи, видях редица твърдения в частност и се ядосах. Намирам го наистина за вредно. Да, има такива фенове, виждаме такива, които казват такива неща, в социалните мрежи, намирам ги за много наивни. Но някои хора наистина го правят нарочно. Изглежда ми малко неприятно", каза той. (Milliyet - Umut Ünver)

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 11:36 от kmaroo

Общи условия

Активация на акаунт