Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, ето превода на краткото интервю на журналисти от "Газете Вип" с Бирдже Акалай и от моя "умен" телефон 😀
Въпреки че виждам, че Кмаро вече го е публикувала Heart

Успешната актриса Бирдже Акалай беше засечена на излизане от мениджърската й агенция в Левент преди ден.

Акалай, чиято песен, която изпя по време на почивката си, стана много популярна, каза „Беше много приятно в планината Каз. Имам приятелка там, знаете ли. Моята приятелка има хотел. Обичам да ходя там и да се вслушвам в себе си. Ходих и в Бодрум при родителите ми.

Относно коментарите за нейния близък приятел Ибрахим Челиккол, с когото участваха в сериалите ,,Черно бяла любов" и ,,Птичи полет", Акалай каза: "Ибрахим е мой скъп приятел. Бившата му съпруга Михре също е моя приятелка... Искам да кажа, че се чувствам тъжна, когато се говорят такива неща. Понякога се смея. Понякога съм тъжна. Не зная какво да кажа."

"А какво мислите за поговорката, че добрите приятелства се превръщат в любов в бъдеще?" Акалай отговори на въпроса така: "Разбира се, че се случват такива неща, няма невъзможни неща в живота, но ние нямаме такава ситуация. Знаете ли, мисля, че хората го използват злонамерено. И честно казано, изобщо не го намирам за етично. Заедно сме били на почивка. Срещаме се със семействата си. С други думи, бях свидетел на редица такива изявления в частност и се ядосах. Намирам го наистина за злонамерено. Да, има такива фенове, виждаме такива хора, които казват нещо подобно в социалните мрежи и ги намирам за много наивни.
Но когато някои хора го правят умишлено, Буда казва:,,Изглежда ми малко неприятно."

Запитана какво ще прави през новия сезон, Акалай отговори: „Има продължение на дигиталните ми проекти. Подготовката им се състои в работни срещи, така че, засега можем да говорим само за тях. Напомняйки, че дигиталните й проекти са обект на възхищение, успешната актриса каза: „Двата ми проекта са успешни и ме накараха да се гордея. И съм много щастлива."

Говорейки за мечтата си да стане режисьор, Акалай каза: „Искам го много. Трябва първо да опитам и да видя дали мога да заснема късометражен филм. Защото това не е нещо, което умея. Не е нещо, което ми се е случвало, което вече съм преживяла. Обикновено пиша сценарии, писането на сценарий е различно нещо, разбира се, трябва да работите много упорито за него. Има много неща, които сценаристите трябва да съобразяват. В момента ние говорим за моя мечта, така че, предполагам, каквото трябва да се направи, ще бъде направено“, каза тя.

Актрисата, която основа своя собствена марка бижута и влезе в търговията, каза: „Върви добре, слава Богу. Намерихме това, на което се надявахме. Всичко се случва постепенно.“

Акалай, чието сърце е свободно от доста дълго време, на въпрос за личния й живот отговори: "Няма никого в живота ми. Много съм щастлива в момента, много съм заета с работата си. Чувствам се добре с такъв фокус в живота точно сега, но ако нещо се случи някой ден, вие също ще го видите, така или иначе не крия тези неща твърде много", каза тя.

https://www.instagram.com/p/ChYQyF_I1WM/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 14:52 от Juls1

# 541
джулс, твоя телефон превежда по - добре от моя гугъл Smile
 харесва това изявление на б.а. подрязала е мераците на феновете да ги   събират   с  ибича

# 542
Всъщност електронното издание не е публикувало цялото интервю. Попаднаха ми снимки на същото интервю от хартиено издание, от тях телефонът ми може да извлича текст и да го превежда Blush

Ето снимките:

# 543
Бирдже се изказа за приятелството, което съществува между нея,Ибо и Михре, браво за БИРДЖЕ. Мисля, че няма повече думи и има повече нотки на романтика между тях.Защо това нейно изказване не ми казва истината,но какво да каже,като това на този етап,това трябва да се знае.Много скоро е разведен Ибо и няма да се приеме нова връзка. Ние феновете,приемаме това,което ни показват и казват.Права е,че приятелство между мъж и жена може да съществува,но когато има и трети,няма ли трети нещата са различни след известно време. Two Hearts

Желая ви прохладна лятна вечер и лека нощ! Nature Full Moon With Face

Sign Cinema @film_news Продуцентът на филма „Mest- İ Aşk“ обяви, че „остава игрален и скоро ще излезе едновременно в кината на Иран и Турция. "Ще имаме и версия на минисериал от 5 епизода" Дата на излизане ще бъде обявена скоро.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 22:08 от Lati-g

# 544
Повече от 24 часа минаха от последната ми публикация е вече ми дават възможност за нова. Smile

Днешната новина за Ибо е,че вече е част от нов екип, новата агенция "OnTalent". Нека тези промени му донесат само успех, по-интересни и достойни проекти. Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Може и да сте виждали тези снимки на Ибо зад камера!Те показват ,че той винаги е добро настроение с колегите си.

# 545
с наз  мисля ,че съм я слагала  
 изглеждат  много  приятелски настроени
харесвам ги  като дует

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 21:19 от kmaroo

# 546
На всички посетили темата,пожелавам хубава събота с този образ на Ибо!  Yum Flowers Four Leaf Clover

От очите на феновете нищо не убягва....Забелязали са,че буквата М/Михре/ е вече заличена като тату.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 19:26 от Lati-g

# 547
https://www.instagram.com/p/CheGPMmonFf/?hl=bg
 пише за интервю с ибича но аз не го  виждам

и да продължа с бат ферхат

# 548
kmaroo,цитират казано от старо интервю на Ибо за добро утро-
"Моята философия за живота е да бъда добър човек.Моето незаменимо,моето семейство.Моята слабост,на пълна скоророст с колата".

# 549
мерси лати

# 550
Здравейте, момичета! 🙂  Щастлива неделя, със здраве и добро настроение, в очакване на интересни новини през идващата нова седмица! Blue Heart Flowers Four Leaf Clover

# 551

забавления  от алишко за  усмивки в неделния ден

# 552
https://z-p42.www.instagram.com/p/ChjvjBvIurG/

слънчево момче за "'компенсация"" от обаятелния сърдитко
добро утро

# 553
Новина! Тази сутрин сценариста на сериала "Семейство",Накан Бонобо е последвал Ибо в ИГ!....Това май изглежда,че Ибо има отношение към сериала или е приел ролята.

# 554
https://www.instagram.com/p/ChnED7LoOED/?hl=bg
 ибича разпуска , изглежда щастлив

алишко и той

Общи условия

Активация на акаунт