Въпреки че виждам, че Кмаро вече го е публикувала

Успешната актриса Бирдже Акалай беше засечена на излизане от мениджърската й агенция в Левент преди ден.
Акалай, чиято песен, която изпя по време на почивката си, стана много популярна, каза „Беше много приятно в планината Каз. Имам приятелка там, знаете ли. Моята приятелка има хотел. Обичам да ходя там и да се вслушвам в себе си. Ходих и в Бодрум при родителите ми.
Относно коментарите за нейния близък приятел Ибрахим Челиккол, с когото участваха в сериалите ,,Черно бяла любов" и ,,Птичи полет", Акалай каза: "Ибрахим е мой скъп приятел. Бившата му съпруга Михре също е моя приятелка... Искам да кажа, че се чувствам тъжна, когато се говорят такива неща. Понякога се смея. Понякога съм тъжна. Не зная какво да кажа."
"А какво мислите за поговорката, че добрите приятелства се превръщат в любов в бъдеще?" Акалай отговори на въпроса така: "Разбира се, че се случват такива неща, няма невъзможни неща в живота, но ние нямаме такава ситуация. Знаете ли, мисля, че хората го използват злонамерено. И честно казано, изобщо не го намирам за етично. Заедно сме били на почивка. Срещаме се със семействата си. С други думи, бях свидетел на редица такива изявления в частност и се ядосах. Намирам го наистина за злонамерено. Да, има такива фенове, виждаме такива хора, които казват нещо подобно в социалните мрежи и ги намирам за много наивни.
Но когато някои хора го правят умишлено, Буда казва:,,Изглежда ми малко неприятно."
Запитана какво ще прави през новия сезон, Акалай отговори: „Има продължение на дигиталните ми проекти. Подготовката им се състои в работни срещи, така че, засега можем да говорим само за тях. Напомняйки, че дигиталните й проекти са обект на възхищение, успешната актриса каза: „Двата ми проекта са успешни и ме накараха да се гордея. И съм много щастлива."
Говорейки за мечтата си да стане режисьор, Акалай каза: „Искам го много. Трябва първо да опитам и да видя дали мога да заснема късометражен филм. Защото това не е нещо, което умея. Не е нещо, което ми се е случвало, което вече съм преживяла. Обикновено пиша сценарии, писането на сценарий е различно нещо, разбира се, трябва да работите много упорито за него. Има много неща, които сценаристите трябва да съобразяват. В момента ние говорим за моя мечта, така че, предполагам, каквото трябва да се направи, ще бъде направено“, каза тя.
Актрисата, която основа своя собствена марка бижута и влезе в търговията, каза: „Върви добре, слава Богу. Намерихме това, на което се надявахме. Всичко се случва постепенно.“
Акалай, чието сърце е свободно от доста дълго време, на въпрос за личния й живот отговори: "Няма никого в живота ми. Много съм щастлива в момента, много съм заета с работата си. Чувствам се добре с такъв фокус в живота точно сега, но ако нещо се случи някой ден, вие също ще го видите, така или иначе не крия тези неща твърде много", каза тя.

https://www.instagram.com/p/ChYQyF_I1WM/?igshid=MDJmNzVkMjY=

@film_news Продуцентът на филма „Mest- İ Aşk“ обяви, че „остава игрален и скоро ще излезе едновременно в кината на Иран и Турция. "Ще имаме и версия на минисериал от 5 епизода" Дата на излизане ще бъде обявена скоро.