Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 63 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Серен Серенгил, с която преди няколко дни бяха за риба, е била гост в магазинно предаване по телевизията и е потвърдила в ефир връзката на Ибо с Натали Ярджан

Новината е разпространена в много от електронните издания, с коментар, че Бирдже е изиграла ролята на Купидон, тъй като Натали е нейна близка приятелка.

# 616
Ибрахим Челиккол е потвърдил новината за връзката му с Натали  с лайк в един профил в ИГ!

Намерих превод /разказ/на тв.предаването в което участва Серен Серенгил,където разказва за срещата й с Ибрахим преди дни.

"Разказва ,че се е запознала с Ибо това лято чрез общ приятел, който също се занимава с музика /техно,като тази,която Ибрахим обича/и как са станали приятели. Тя видяла, че той е невероятен баща. Тя го питала защо се е развел с жена си, а той казал, че много обича жена си (бившата). Всичко, което има, винаги ще бъде наполовина нейно, не се разделили по лош начин.Забелязала, че той обожава природата, че живее с природата.Той към нея казал, че жена му може да иска, например,вечерта отива в клуб, на разходка. Какво не му харесвало, не му харесва медийния живот, излагация. Той казал, че ще направи всичко необходимо за бившата си съпруга до края на живота си.Връзката на Ибрахим Челиккол и Натали Яркан, казва, имат връзката и че са влюбени"

Изгледах няколко пъти този клип и до колкото зная турски,разбрах от нея,че Натали  изглеждала много млада и жизнена.Спортувала и била със стегнато тяло,oбичала природата като него,но била по- голяма/не уточни с колко/Много общи неща имали.
Питам се защо се е стигнало до развод,след като Ибо казва,че я е обичал ММ много!???

Търсех в нета повече информация за Натали и по специално за годините й,заради това"била по- голяма/не уточни с колко/"и не можах да разбера,но намерих един коментар който пише :

Ако е вярна тази й възраст-49г.,то мисля,че това ще е поредната авантюра на Ибо!
Като информация за гопожата научих само това"Ярджан учи английска филология в Истанбулския университет и получава магистърска степен по маркетинг от Virgina Marymount University/САЩ/. Ярджан, който дълго време е работил в катедрата по химия, сега е известен с прочутите си готварски книги.Продължава кариерата си в BE Management company."

Не разбирам как тази новина е попаднала по телевизията и то сега, а не преди месец!
Щом е вярно, пожелавам му късмет. Без значение коя жена е. Ще видим, времето ще покаже какво ще се случи след това.

Пожелаваме на нашия скъп Ибрахим голямо щастие Hands Pray
Нека всичко върви както иска той, за да има мир и хармония в  душа си!Ние чакаме с нетърпение новите му проекти.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 13:30 от Lati-g

# 617
Лати, прощавай много, но нали не смяташ, че Ибо ни дължи някакво обяснение за сексуалния си живот и всъщност трябва ли нас да пита с кого да спи?! 😀😀

# 618
Juls1,Да съм изказала такова мнение,само информирам какво се пише за Ибрахим!Живота си е негов и да си живее както си му е добре.

Отново има промени в състава на актьорите за сериала "Семейство. Актрисата Амал Гуксо се присъедини към сериала.

Подпише ли договор актьорът Ибрахим Челиккол, започва промоцията на сериала. Както вече знаете , Ибрахим Челиккол прие офертата, но все още не е подписал договора. По този въпрос, никой от агенцията все още не е направил публично изявление. Какво точно става с Ибрахим Челиккол и агенцията му няма информация.

1birsenaltuntas
Майстор актьор на семейния сериал. Много ценен актьор се включи в семейния сериал. Подготовката за сериала "Семейство", който Ay Yapım ще замени Üç Kuru ş за Show TV, тече на пълни обороти. Хакан Бономо пише телевизионния сериал, който ще режисира Ахмет Катюксъз. Първият играч на проекта, който разказва впечатляващата история на претъпкано семейство, беше Canan Ergüder, един от водещите играчи на страната ни. Ергюдер ще даде живот на ролята на Лейла в сериала. Сега към проекта се включи ценен актьор, който много се харесва на тези, които четат сценария му. Емел Гьоксу ще играе Сехер, бабата на семейството в сериала. В сериала, в който İbrahim Çelikkol ще даде живот на ролята на Аслан, Емел Гьоксу ще бъде и баба на Аслан. Въпрос на голям интерес е играчът, който ще даде живот на майката на Аслан Хюля... Говори се, че Ипек Билгин, която е приела офертата, не е приела проекта, въпреки че толкова го обичала, че е дала живот на подобна роля в Истанбулската булка.

# 619
https://www.instagram.com/p/Ci29v3PIcb2/?hl=bg
 мастър шеф Blush

разпускащо време с приятели 

# 620
Днес Ибо и Зеки са завели синовете си на пръв урок за езда.Много са сладки,особено Али  Yum Още един ден на баща и син,както казва Ибрахим! Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny

https://www.instagram.com/p/Ci4pboCoARq/

След ездата среща със семейството на Салим Баки/адвоката на Ибо/Мястото е на Рива Марина Балик Истанбул.

разпускащо време с приятели  

[/quote]

Кадир вчера публикува тази снимка но е стара.Той е отбелязал с #tbt.

В интервюто на Ибо с Али, пред менажерската му агенция,той каза,че ще се снима в "Птичи полет"2 и 3 сезон и филм.Не спомена за "Семейство".Изглежда не е приел,защото се съобщава,че се водят преговори с Нежат Ишлер за главната роля.....

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 19:33 от Lati-g

# 621
Здравейте! Гледам,че темата е изпаднала доста назад,дори и във втора страница.Sad Бях решила да не пиша тук,но след като ми е любимец Ибрахим,не мога да не ви информирам,какво ново при него,след като друг от вас не пише и да я върна в началната.

Новото от Ибо от снощи в ИГ историята му е,снимки и клипче от ресторанта в Мармарис,който е  собственост на приятелката му @di_pekguzel и нейния съпруг, същия ресторант, който Ибо посети на 3 август и присъства на рождения ден на приятеля си.Клипа и снимките са от профила на приятелят му и дали Ибо е там е загатка,но мисля,че е там и информира с това някой,но кой????

И още нещо,но не мога да се съглася с това,че на снимката е Ибрахим.Фигурата не е атлетична,каквато е неговата.Само косата,която е дълга.Пувликувана е от клюкарски профил,който пише,че фен ги е снимал.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 20:58 от Lati-g

# 622

Ибрахим е в ресторант Noop, качил е снимката в профила си в ИГ.

В сторито си е публикувал видео и няколко снимки от околността.

Снимка от същото място се появи и при Бирдже Blush

# 623
Хубава сряда ви желая,фенки на Ибрахим Челиккол! Yum Flowers Four Leaf Clover Nature High Brightness

От снощното парти в ресторанта в Мармарис,още  снимки и клипче Hands Thumbsup

https://www.instagram.com/p/CjB6lXjoFvw/
https://www.instagram.com/p/CjCdptjIbiV/

Не ми се вярваше,че е Ибо на тази снимка,сниман в гръб,но се оказва,че е бил той!Сравних блузата с която е облечен.

Бирдже е харелала снимката на диджеите със собствека на ресторанта в ИГ на Ибо.Коментара й:Заради теб скъпият ми,веднага я харесах Smiley

За добро утро,Ибо в ИГ историята си! Grinning Показва ни,че е много щастлив,след сутрешния фитнес  ! Нека да е винаги така изглеждащ!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 11:13 от Lati-g

# 624
Здравейте, момичета!  Hug
Лати, Джулс, Кмаро, за пореден ви благодаря, че поддържате новините около Ибо в групата. Отдавна не бях се разписвала, защото бях в дълга ваканция, а после и  по семейни задължения, но редовно съм ви чета и харесвам постовете ви. Очаквам най-накрая нашия всеобщ любимец да се разпише с  нов телевизионен проект. Наближава да излезе на екран копродукция с Иран - "Мест-и ашк". Да видим там как ще блесне в ролята на командир Искендер. Б.А. беше писала преди няколко дни, когато съобщи за актрисата, която ще играе ролята на бабата на Аслан (наш Ибо), първо че били във фаза на преговори, а после, че ще играе главната роля. Да видим. Нищо още не е потвърдено.
Що се отнася до новата му любов - Натали Ярджан, имам някакви съмнения да не би да искат да разсеят слуховете за връзка с Бирдже. Ако беше с Натали и то от почти месец, вече и отгоре, защо не го придружи на сватбата на Демет? Ибо никога не  е крил връзките си,  че сега да го прави. Не казвам че има нещо с Бирдже. Там няма как да стане според мен и то поради факта, че тя  е сериозна. Както каза в едно свое изказване наскоро, не е морално, при положение, че е приятелката не само на Ибо, но и на Михре, тъй като поддържат приятелски отношения още от времето когато   са били семейство. Както и Джулс писа, личният живот си е негов запазен периметър. На мен  ми се иска да го гледаме на екран. И информация няма. Thinking Продължават ли да снимат "Птичи полет"? Ако както каза Ибо снимат и 3-ти сезон, снимките на "Семейство" ще се забавят и трябва да го чакаме към нова година. Nerd

# 625
якут , мерси Flowers Peach
дали пък  са приключили сцените с ибича в сезон 2  и той отново е във ваканционен режим
d j - жълтурко Yum  
 джулс Flowers Pear
лати - засмян   спортист

с почитателка
може би нов фотос

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 18:37 от kmaroo

# 626
# 627
Разбра се ,че вчерашната снимка на Ибо е от посещението му в денталния център,който той посещава...Кога се върна от Мармарис,че и при зъболекара отиде?  Grin

Още снимки от там.
Прави си селфи  Yum

# 628
Скрит текст:
във взаимна полза са си  ибича и денталния център , той го рекламира ,него го разкрасяват и лекуват

# 629
Хубави,щастливи почивни дни пожелавам на Ибо и на вас! Yum Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт