Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 63 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

поглед Nature Sun With Face
Скрит текст:
отново в жълтата  гама , и май е с променена  фризура  , ако снимката е нова  

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 21:07 от kmaroo

# 631
Привет, момичета!

Ибо ми е любимият актьор, но нямам време да се осведомявам, затова се радвам, че тук намирам синтезирана и сбита актуална информация, затова Лати да не се отказва да пише Blush Kissing Heart, със сигурност всичко се чете. Аз влизам веднъж на няколко дни, нямам възможност за повече посещение в БГ мамата, и влизам само за да мина оттук и да видя какво ново-вехто. Старая се да не изпусна момента за пускане на нова тема и също така новината за нов сериал с Ибо. Дано се чуе нещо потвърдено скоро!

В момента гледам с интерес няколко сериала, като Присъда ми е фаворит сякаш. Не съм подхванала никой от новите сериали този сезон, не знам дали има хубав избор, но скоро ще ги пробвам.

На всички желая хубава есен и да продължи по-дълго! Flowers Fallen Leaf Nature Sun With Face

# 632
https://www.instagram.com/p/CjP0NA_IiNS/?hl=bg
дани ,  отзвук /ако е вярно инфото /,   за твоето пожелание

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 23:57 от kmaroo

# 633
По инфо от профила на Бирсен А. в инстаграм от днес.
Cнимките на втори сезон на сериала "Птичи полет" за Нетфликс, с участието на Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай са насрочени да започнат на 14 ноември, понеделник. Очаква се заснемането да продължи около 9 - 12 седмици. Щом приключат снимките на сезон 2, след кратка пауза, ще бъде заснет и трети сезон на сериала.
Вярна е информацията от линка ти, Кмаро Blush

Дано след заснемането, веднага да го излъчат! Blush

Допълвам:
Видяхте ли как танцува нашият тинейджър на последната сбирка с приятели Blush

https://www.instagram.com/tv/CjQlFPmIJaU/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 23:35 от Juls1

# 634
джулс ,мерси .
този път не съм в грешка .
уникална снимка си сложила  - горещ  поглед , чаровна усмивка , страхотна  харизма , позата на тялото ,
 така до гласиш Yum

# 635
Момичета,едва сега успях да вляза в интернет,защото се намирам на границата със Сирия и по-специално в Антакия/Хатай/сериала "Гордата АСИ"/Тук е пълна кръб с интернета/едва днес ге появи/и по думите на местните жители, ФБ, Инстаграм и Туитър,йок ,заради секюрити....демек Ердоган ги е забранил.Успях само при вас да вляза и да вида новините за Ибо началото на снимките .Аз ще бъда в Турция още10 дни и дано успея да влизам тук и да има новини за любимото ни момче,защото от утре започвам пътешествие в посока на север до гр.Ван Yum Бъдете здрави Gift Heart

# 636
приятно и ползотворно пътуване лати

# 637
Нова снимка на Ибо, от профила на неговия приятел Мустафа, който е написал, че Ибо е добър и мил човек.

Кмаро, ето цялата снимка ( в жълто ). Мисля, че е стара снимка.

Приятна екскурзия, Лати! Дано срещнеш Ибрахим и да се снимаш с него! 🙂

Допълване:

Малко клюки от нета.
След 5 месечен брак, певицата Хадисе се е развела с бизнесмена Мехмет Динчелер в петък, в едно съдебно заседание.
Знаем, че двойката беше наела къщата на Ибрахим в Рива. В хода на процеса се е изяснило, че Мехмет Динчелер не е платил наема за 6 месеца. Освен това, по време на брака, Хадисе е дала на мъжа си голяма сума пари. Той, от своя страна, е изнасял тайно от къщата вещи, които е сметнал за ценни, като прахосмукачка-робот и др.
Ибрахим Челиккол е подкрепил Хадисе и е казал, че тя може да остане в къщата до когато пожелае.
Информацията е от статия на Оя Доган, от 3.10.2022 г.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 20:38 от Juls1

# 638
Здравейте момичета!

Ибо е сложил в профила си в ИГ снимки с Бирдже и е написал да очакваме новата й колекция бижута.

И Бирдже е сложила в профила си същите снимки и е написала "от най-милото ми" 🙂
Якут ще се окаже права, че приятелката им Натали е използвана за прикритие. Но защо е нужно това?!

# 639
нещо много влюбено  го гледа тя   /на втората снимка /

Скрит текст:
първата  не ми харесва  ,-бирже със зинала уста ,  може и да глътне някой ,- вярно ,че се смеят ,  

# 640
Ибо, Ибо, какви приятелки. Добри актьори сте. Но тя работата ясна…любовта разхубавява.

# 641
Момичета, здравейте! Hug
Лати, наскоро един приятел ходи на екскурзия по същите места и беше много доволен. Изкарай си страхотно, а после да споделиш къде си ходила и дали ти е харесала.
Джулс, Кмаро, Виктория, страхотни снимки на нашите любимци. Май има нещо помежду им. Не е е просто ей така и хоп изкарали си ваканцията заедно, и хоп репортери ги засекли преди това да ходят да подстригват малкия Али (спомняте ли си Stuck Out Tongue Winking Eye). Изглеждат ми така сякаш са изпитвали взаимна  симпатия, която след развода се е превърнала в нещо различно, понеже Бирдже беше постоянно до Ибо и го подкрепяше. Така го приемам. Иначе не смятам да са имали нещо преди това. Изключено да е имало нещо и от двете страни, но каквото е станало, и да е станало, се е случило лятото. Така или иначе изглеждат големи сладури. Явно и заедно им е добре, без значение от какво естество са отношенията им. И двамата ми изглеждат заредени с положителни емоции, спокойни и щастливи.
Джулс, браво на Ибо да остави Хадисе в къщата, предвид и неговото положение след развода. До колкото разбрах издръжката не е никак малка и това, което остави на Михруня също.
Остава да чакаме развитието във втори и трети сезон на "Птичи полет" и дали ще участва Ибо в сериала "Семейство", защото нищо повече не се появи като новина. Явно го чакат да приключи с този проект, но снимките ще продължат предполагам докъм средата на февруари другата година. Дали не отлагат "Семейство" за следващия есенно-зимен сезон, защото не е сюжет за летен сериал?

quote author=Juls1 link=topic=1411083.msg45396053#msg45396053 date=1665070399]
Здравейте момичета!

Ибо е сложил в профила си в ИГ снимки с Бирдже и е написал да очакваме новата й колекция бижута.

И Бирдже е сложила в профила си същите снимки и е написала "от най-милото ми" 🙂
Якут ще се окаже права, че приятелката им Натали е използвана за прикритие. Но защо е нужно това?!

[/quote]

# 642
Има новина, че отлагат или отменят римейка на Семейство с Ибо- не успяват да намерят партньорка…

# 643
Рекламата на Ибо за банка Гаранти е излъчена, публикувана е на профила му в ИГ, както и на профила на мениджърската му агенция!
https://www.instagram.com/reel/Cja8k6yKoFI/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Добавям снимки от видеото, за тези, които имат проблем с отварянето на линкове от инстаграм

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:13 от Juls1

# 644
Здравейте момичета!

Днес Ибо е отново в познатия ни ресторант Nuup, където е диджей на събитие, а именно, там за няколко дни е поканен  известен шеф готвач, Кристофър Чиавола. Според данни от нета, г-н Чиавола бил шеф на кухня със звезда Мишлен, Оскарът в кулинарията. Ибо е с други свои приятели, без Бирдже и Натали, които от своя страна били в Истанбул(снимани от феновете).
Някои от снимките на Ибо са публикувани в инстаграм от Шеф Чиавола

А с тези снимки заведението показва нагледно с какво точно ще нагости посетители си 😀

Общи условия

Активация на акаунт