Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 63 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
https://www.instagram.com/p/CjdwM0So6YF/

май ще има филм ?

джулс , свежарска реклама с чаровника

ибича ,дали не се  ориентира сериозно към професията на дисководещ ?

Скрит текст:
доста страховит  / за мен /  вид има  това меню - 

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 00:04 от kmaroo

# 646
Кмаро, аз също видях този колаж с имената на Ибрахим и Йозге Йозпиринджи на профила на ailedizitv, сложен е вчера.

Но пък от друга страна, четох, че сериала "Aile" се отлага засега с 2 месеца, тъй като нито Ибрахим е подписал договора, нито Йозге, а продуцентите много искали двамата да са екранна двойка.
Вероятно Ибрахим иска първо да приключи със заснемането на втори "Птичи полет", чак след това да се ангажира с други проекти. 
Той в интервюто си говореше и за 3-ти сезон, но кога ли ще са снимките му, може да са по-нататък, кой знае.

# 647
джулс ,  май от доста време   се дискутира  за този  проект , предполагам ,ще бъде осъществен / все някога /
 партньорката навярно е добра актриса щом  продукцията държи да е тя

# 648
Привет, момичета! Heart
Кмаро, Джулс, вероятно е настъпила някаква промяна, в имената защото в статия на  Б.А  от 4 октомври за пореден път  писа, че героят на Ибо ще се казва Аслан, а на Йозге - Девин. Сега виждам, че имената са променени на Джемал и Алмеда. Пак в същата статия на Б. А. прочетох, че Йозге , която наскоро е родила специално за преговорите за сериала "Айле" е дошла от Бодрум в Истанбул и въпреки усилията на продудентите не успели да  съберат двамата актьори. Търсят  партньори и на двамата, поради което отлагат снимките на сериала, а докога ще   ще бъде отложен ще стане ясно  в началото на тази седмица.

Линк: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/aile-dizisi/9960/

# 649
якут ,мерси

до като дойде споразумението за сериала ,  и снимките на птичи поглед 2 - ибича  явно си е намерил и друга работа - ще забавлява гости  / приятно прекарване на него и  на посетителите /

Празничен коктейл с мезета.
НЕДЕЛЯ, 9 ОКТОМВРИ 16:30-19:00
С музиката на İbrahim Çelikkol ще бъде с нас, за да превърнем този празник в незабравимо изживяване
. Необходими са резервации за ограничен брой участници.

# 650
Здравейте момичета, благодаря ви за коментарите! Heart

Още няколко снимки на Ибчо от вчера Blush

Освен снимките, попаднах на друга интересна информация, не съм сигурна дали е нова Blush

Превод:
İbrahim Çelikkol влезе в риболовния бизнес. Играчът, който направи инвестицията си в морето, за разлика от колегите си, купи 4 рибарски лодки. Челиккол направи сериозни приходи от лодките, които започнаха да ловят риба в Рива.
Разбра се, че г-н Челиккол е спечелил сериозни приходи от лодките, започнали риболов в Рива.
(BehluI Aydin- Hürriyet)

На снимките има надпис с името на ресторант "Рива марина балък", вероятно зареждат ресторанта с улова Blush

Изглежда новината е нова, прочетох че лодките са пуснати за риба на 1.09, след края на забраната за риболов.

Направи ми впечатление още, че Ибо си е направил в Рива и свое заведение, свой частен клуб, където прекарвал повечето от времето си и посрещал приятелите си.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 15:46 от Juls1

# 651
мерси джулс , много  е весел диско водещия , радост създава за околните
 е предполагах нов бизнес ,  но ибича ме изненада с по- широко мащабна дейност , работи  човека .

на  красиво  и приятно място сред природата е   този   ресторант .

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 09:03 от kmaroo

# 652
Здравейте! Heart

Серен Серенгил отново е била гост в магазинно предаване, където са коментирали риболовния бизнес на Ибо, и отново е казала много хубави думи за него, какъв добър актьор е и прекрасен човек!

А тук, на тази фотосесия, Ибо страшно много ми харесва, затова споделям с вас това колажче Blush

# 653
İbrahim Çelikkol и неговата реклама Shop&Fly на летището в Истанбул.

джулс ,  може ли да ме подсетиш - сесията не беше ли по време на участието му  / излъчването / в чукурова

# 654

джулс ,  може ли да ме подсетиш - сесията не беше ли по време на участието му  / излъчването / в чукурова

Да, точно - от фотосесията на Ибо и Хилал за списание "Шамдан плюс", месец Декември 2021 г. Ако помниш, търсихме списанието с интервюто на Ибо в оригинал Blush
Да сложа няколко снимки, за да си ги припомним Blush

# 655
мерси джулс ,

и преди "'домът "'  нали имаше с демет
 сега дали да очакваме  нова ?

# 656
Кмаро, Ибо и Бирдже също имаха фотосесия, но когато снимаха 'ЧБЛ'. Мисля, че практиката да се правят фотосесии с актьорите е, когато снимат дизи за някоя от техните телевизии. Не съм убедена, че Нетфликс имат такава практика. Едва ли ще има фотосесия при заснемане на втори сезон на "Птичи полет", но пък ако има, само ще се радвам Blush

# 657
джулс Tropical Drink

и като помена чбл

https://www.instagram.com/p/CjxCCjAoUY0/?hl=bg
 споделям сложените в инста -  спомени   с многоликия ферхат

и къде без емблемата на аслан

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 19:06 от kmaroo

# 658
Здравейте момичета, не съм писала до сега , но от време на време ви чета, тъй като може да се каже, че от скоро съм фенка на Ибрахим 😆 . Първо го гледах в Черно бяла любов и да ви кажа страшно ми хареса сериала , даже наскоро пак го изгледах за 2ри път 😆 Химията между главните герои беше уникална и показаха страхотна игра. Сценария също беше много добър и ми хареса че го нямаше това излишно протакане характерно за много от турските сериали... Като почнат с по 100 серии само докато се влюбят , после още 50 да се съберат и накрая една целувка по челото в последния епизод на сватбата 😆 и постоянното повтаряне на спомени също е дразнещо , така че рядко си харесвам по някой турски сериал да гледам. След ЧБЛ изгледах Домът, в който си роден е твоята съдба, а вчера изгледах и Птичи полет на един дъх. Страшно ми хареса и много се радвам, че ще има 2ри сезон.  С нетърпение очаквам следващите проекти на Ибрахим и с интерес ще следя и всичко което качвате 💗

# 659
  • На зелено
Michaela93, разбирам те прекрасно, че си гледала ЧБЛ повече от веднъж, аз вече сигурно 3 пъти. Малко забавят темпото в един момент, но този сериал е абсолютен пример за химия между ГГ. Между двамата има магия на екрана, може би затова са толкова добри приятели в живота 😉

Общи условия

Активация на акаунт