Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 63 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Здравейте Gift Heart Завърнах се от дългата и уморителна екскурзия в източна Турция.Започнах от Антакия/Хатай,Газиантеп,Халфети,Адъяман,Шанйъ Урфа,Харран,Мардин,Диарбакър,Ван.Посетих много интересни исторически места за християнството,както и за историята на цевилизациите населявали Горна Месопотамия.Освен,че е много плодородна тази част на Турция,заради реките Тигър и Ефрат,но е е богата на исторически разкопки.Не знам дали сте чели за Гьобекли тепе,където са разкрити непонятни за нас останки от неолитната епоха,датирани на 12 000 години и единсствени в света по старост.

Бях в гр Медят,където са снимани сериалите "Съла" и "Ветрен" посетих конаците където са снимани и се оказа,че са съседни един на друг.Минах и по моста над река Тигър-Онгйозлю на който също са заснимани кадри от Вятърничав.Оказа се,че е на 200км от гр.Медят.Бях и на местата,където е сниман сериала "Черна роза" и направих разходка с корабче по езерото от сериала.Видях сирийската граница от 200 метра,която е изцяло оградена с бетонни високи елененти в продължение на 900 км.Турците казват,че вече не могат да минават емигранти от там.Въпреки това по пътищата има жандармейски постове и правят проверки на коли,камиони и автобуси.
Направих стотици снимки и клипчета,но Когато ги прехвърля от телефона си на РС.ще ви покажа най интересните.

Днес Бирдже Акалай е публикувала много снимки от заснемането на рекламите за новата й бижутерна колекция,по случай 1 година от началото на този й бизнес,кръстена"СЪКРОВИЩАТА НА ЗЛАТНИЯ ФАРАОН"

Отзива на Ибо за тази снимка на Бирдже-
ibrahimcelikkol41
Куршумите са секси, ти си единствена на този свят ❤️

Ибрахим също участва в тези реклами и с помощ.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 21:30 от Lati-g

# 661

много топло излъчване има ибича
не знам нова ли е

михаела ,привет .
такъв е   той ,с огромна  притегателна сила . магията му   завладяла

https://www.instagram.com/p/Cj7R28jKQic/?hl=bg

пътуване през "'горския тунел"'

лати ,добре се завърнала от екскурзията

# 662
Здравейте, момичета! Animal Bee
Добре дошли на новоприсъединилите се към към групата. Flowers Hibiscus
Лати, радвам се, че си се завърнала със заредени батерии от екскурзията в Югоизточна Турция. Не съм ходила в тази част. Един приятел ходи и много му хареса. Сега и ти от теб имам обратна връзка.
Джулс, Кмаро, доколкото си спомням преди няколко месеца Ибо започна да споделя риболовни снимки. Ибо е доста находчив. Ако си спомняте в ранни интервюта разказваше как е искал да отваря магазин за дрехи. Търговията му е в кръвта. Ами какво да ви кажа? С тази инфлация при съседите всеки се чуди с какво допълнително да се занимава. Ето и Бирдже стартира от известно време бизнес с бижута. Други както виждаме в хотелиерския бизнес.

Преди няколко дена попаднах на  статития на Бирсен Алтунташ за смяна на режисьора на "Птичи полет". Потвърждава, че снимките за втори сезон ще започнат през ноември. Всички актьори от първи сезон са потвърдили участие и във втори. Снимките за трития сезон ще започнат след кратка почивка. Режисьора Дениз Йорулмазер поради ангажираността в снимките на телевизионния сериал "Дармадуман" ще бъде сменен с режисьора Корай Керимоглу, а Мерич Аджеми си остава сценарист.
Линк:  https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kus-ucusu-dizisinin-yeni/10459/

Скрит текст:
Корай Керимоглу е с  доста впечатлителна биография. Бил е координатор в тези продукци: Köprü (2006), Asi (Гордата Аси) (2007), Duvar (2007), Aşk Bir Hayal (2010) ve Umur Yolcuları (2010). Работил като помощник - режисьор:  Zeytin Dalı (2005), Korkusuzlar (2007), Yalan Dünya (2007), Ali'nin Sekiz Günü (2008), Küçük Kadınlar (Малки жени) (2008-2009), Lale Devri (Сезони на любовта)(2011-2013), Anneler ile Kızları (2011), Umutsuz Ev Kadınları (2012-2013), Veda (2012), Fatih (Фатих: 1453)(2013), Gölgedekiler (2014), Kara Para Aşk ( Черни пари и любов)(2014), Hayatımın Aşkı (2016) ve Vatanım Sensin (Ти си моята родина) (2016-2017). Като втори режисьор: Bir Yusuf Masalı (2014), Acil Aşk Aranıyor (2015-2016) и  Hayat Mucizelere Gebe (2015). Бил е режисьор в  сериала Bizim Hikaye (Нашата история) стартирал през 2017 г. по  FOX TV. Втори режисьор на сериала Aşk, mantık, intikam (Любов, логика, отмъщение)

Лека нощ и до скоро! Nature Moon

# 663
Нова реклама с Ибо, като лице на банковата карта Shop&fly Blush

Добре дошли на Лати и новите момичета Flowers Hibiscus
Якут, благодаря за инфото!
И една стара снимка, от 2018, но увеличена с доста добро качество Heart

# 664
Здравейте Gift Heart
Подготовката за 2 сезон на "Птичи полет"/Помитайки всичко по пътя си" е започнала усилено.Бирдже се е завърнала в Истанбул от хотела до Чанаккале,където беше с Ибо през септември ,Показала е папките за сериите и пише,че е готова за снимки.Съдейки по броя на папките и 2 сезон ще е с 8 серии.

Новината,която се разпространява за Ибо и сериала"Семейство" е,че той се е отказал за участие в него.Това съдят от отписването на сценариста от следването му от ИГ профила. Дано Ибо има друго по- хубаво предложение за участие след заснемането на 3 сезон на "Птичи полет".

Не видях да сте показали снимката на Али с новата подстрижка.Сладура вече прича на голямо момче!

Ровейки се в групи за Ибрахим ,попаднах на интервю с него в което има отговора му на въпроса как е станал модел.Слагам го за да си го припомните или да научите за това му начинание!
"Репортер: Как стана модел.
Ибрахим: Когато баща ми почина и сестра ми беше приета в Истанбулския университет, решихме да се преместим в града. Там започнах уроци за изучаване на обществени връзки на отворено образование. Мечтата ми беше да следвам пътя на вуйчо и да работя в текстилния бизнес, но хората около мен ме препоръчаха да моделирам. Един ден, докато се разхождах в Акмеркез, една жена от модна агенция дойде при мен и ми каза: "Кой си ти? " и ме покани в агенцията си, но аз не отидох. Срещнахме се след месец и тя ми каза същото като първия път,но отново не отидох. Минаха два месеца и отново се срещнахме на едно място. Май беше съдба..... тя дойде при мен и каза "Няма да ти кажа повече, но знам, че губиш много. "Най-накрая отидох и получих работата още в първия си ден. Станах модел на 20-годишна възраст. Тази работа добави общителност към живота ми, пътувах в различни страни като модел. Но никога не съм си мислел,че"Това е моето бъдеще".

Хубав ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Nature Sun With Face

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 21:17 от Lati-g

# 665
Здравейте,
доста се поколебах дали да ви покажа какво е публикувала г-жа Михре Мутлу в инстаграм.
Но всички мои съмнения относно психическото й здраве отпаднаха, след като видях тази снимка, показваща отношението й на зряла жена към изкуството. Пълна излагация. Добре направи Ибрахим, че се разведе с нея.

# 666
Определено излагацията е пълна...😮😶

# 667
Здравейте, момичета! Hug
Лати, благодаря за инфото и хубавата снимка на порасналото момче Али. Дано е взел поне малко от излъчването и характера на баща си. Flowers Hibiscus
Джулс, Верми, какво да ви кажа момичета. Thinking Като видях снимката колкото и зверски да ме болеше главата снощи избухнах в силен  смях. Сигурно и съседите са ме чули. Едно, че е резил за професията й на архитект, занимаващ се с интериорен дизайн. Все пак предполагам е учила и история на изкуството. Това да го направи Али, бих го разбрала и още повече е майка на малко дете, ей това не мога да си го обясня, та камо  ли да го възпитава. Коментарът е също толкова глупав: "Тези,които не го пипнат го бият". Чак се чудех, аз ли не си преведох правилно или какво.... Може път аз да не съм го разбрала. Rolling Eyes Не можах да й разбера хумора.

# 668
Добър петъчен ден ! Gift Heart

Вчера Ибо и Али отново са били заедно.От ИГ историята на @magazindizigundemi
Ибрахим и Али са били посрещнати от журналисти. Ибрахим е бил в Етилер със сина си. Дошъл е на среща в офиса на менажера си. Али не напусна обятията на баща си 🥰❤️
Ибо и той се е подстригал и махнал брадата и мустаците.Подготвя се снимките на 2 сезон на "Птичи полет"

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 14:35 от Lati-g

# 669
е ми време е . ноември идва , ще се стяга  ибича за кенан
Жалко за  буклите на али само не ми харесваше  на кокче

# 670
Щастливи  почивни дни ви желая,момичета! Flowers Four Leaf Clover Gift Heart
Реших да ви покажа творения от колажи на бразилска фенка на Ибо.
Този колаж е публикувала с посвещение:"Иска ми се животът да беше толкова красив, колкото усмивката ти. #i olbrahim çelikkolforever 😍💗💖

Какъв труд е да сглобиш този колаж в сърце! Yellow Heart Hands Clap

Продължавам със истории от живота на Ибрахим.

През 2017 г. преди премиерата на Черно бяла любов, журналистът Хакан Генс направи интервю с двамата главни герои Ибрахим Челиккол и Бирже Акалай за Хюриет.
"Ж- Както виждаме в трейлърите, вие сте кандидати за най-горещата двойка през сезона. Срещали ли сте се преди?
Бирже: По-правилно би било да се каже хармонично, а не секси. Танцуваме танго с Ибрахим за снимането на трейлъра. Тангото е най-атрактивният и взискателен жанр танци в света. Въпреки че изобщо не се познавахме, благодарение на нашите треньори Ердал и Нора, открихме хармония преди началото на драмата. Но не го казвам като партньорът ми Ибрахим вече е много съвместим и талантлив. Пожелах си хармонията ни да трае вечно.
Ж: Какво бихте си казали един на друг?
Ибрахим: Енергията на Бирже е много висока, сърцето й  е много красиво, няма его, много се забавляваме заедно. Енергията ни отне много, екранът също. Надявам се да отразява добре Какво ще каже за мен.. Не знам ли? (Смях)
Бирже: Току-що срещнах Ибрахим, засега мога да кажа, че той е колега търговец на дребно, искрен, трудолюбив, който се грижи за живота, близките си и целия си екип и обича да се смее."
Това беше началото на тяхното обединение, което днес 5 години по-късно е неразрушимо 🙏 въпреки многото неудобства да бъде така.....
И фото сесията,която специално е била заснета за Хюриет.

Още стоп кадри от последното интервю на Ибо с журналисти/папараци/

ТВ предаването с излъченото интервю:
https://www.facebook.com/mediha.1964/videos/771924253906634/?ido … y=261932226126640

Преразказвам ви,за какво говорят в интервюто: Ж-г-н,мисля,че и Али беше на риболов?
Ибо-риболовът е бил винаги вътре в нас.Ние обичаме всичко в природата.
Ж-редовно ли ходите на риболов?
И-да,ние ловим всеки ден.Общо взето,май ще излизаме докато тръгнат снимките за 2 сезон.
Ж -как беше риболовния сезон?
И-добре,хубаво.....
Ж- хубав жест направихте към Хатидже.
И-не желая да говоря по тази тема.Аз не съм такъв,че да оставя човек без къща.Може да остане толкова дълго,докато си намери къща за живеене.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 16:07 от Lati-g

# 671
Снимките на 2 сезон на "Причи полет" днес са започнали.Това разбрах от ИГ историята на Бирдже.Баща й е посетил снимачната площадка,а тя го поздравява за рожденният му ден.

Пожелавам ви щастлива, усмихната и пълна с хубави мигове нова седмица и начало на м.Ноември! Flowers Fallen Leaf Flowers Maple Leaf Nature Full Moon With Face Flowers Four Leaf Clover

Баща и син започват да си приличат! Smirk

# 672
Добро утро, Прекрасни!
Петък е... да започнем деня с усмивка ! Smiley

Нямаме новини за Ибо,но имаме истории в снимки.Да си ги припомним!

През 2016 г. звездите на "Гордевия възел"
Ибрахим Челиккол, Белчин Белгин и Алиджан Юкесой са поканени на най-престижното телевизионно парти в света, което се провежда в Кан (Франция).
Сериала и досега се излъчва по Нетфликс и е много гледан.Ето класацията му от тази седмица на испано говорящите- на първо място!

Ибо на корицата на списание "Айвалък"-м.ноември 2011г.

# 673
и да завършим  открития  с усмивка   ден от лати
 но този път без ибича , а със сестра му и зет му

# 674
Пожелавам ви прекрасен, обичан и пълен с красиви малки чудеса ноемврийска неделя, приятели! 🍂🧡🍁

Нови снимки на Али и сравнени с тази на тати ИБО!

Снимки от архива! Yum
Снимката е от 2011 г. заснет с фенка в гр.Ван по време на заснемането на "Карадаалар" и снимка от награждаването на Ибо за най добър артист в ролята му в този сериал-Гюл Али.

Ибо за списание "Мода" 2016 г. с негова мисъл ""Приемайте живота сериозно,живейте както душата ви иска.Живота е неочаквано кратък"

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 10:49 от Lati-g

Общи условия

Активация на акаунт