Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 63 964
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, публикуваното от Б. А. много ме съмнява, защото  в предния сезон се спрягаха в скандали и конфликти имената на Керем Алъшък и Уур Гюнеш, а между Керем Алъшък и Мурат Юналмъш имаше изричания на обиди и се стигна май май до съд. Даже имаше предположения, че Мурат си е тръгнал. заради Керем А. Сега пък между Фуркан и Ибрахим и то заради закъсненията на снимачната площадка, за което Фуркан остро е реагирал, а Ибо му отправил заплаха. Не станаха ли много скандалите в BZC? Но и докато снимаха ДЕК Ибо има такъв случай да го чака сета. Явно раздялата по някакъв начин рефлектира. Дано не е вярно, защото иначе ще пострада сериозно кариерата му. Интересно дежа вю. Не ви ли се струва странно?

# 76
и на мен не ми се вярва ибича да се отнася към  работа си  така безотговорно , едва ли не си подритва кариерата.
да якут  по   време на снимките на Домът.. въпросната б.а. го беше "'списала  като инат магаре"' -   на което  твърдение той и демет отговориха с хумор.
 а сега изглежда ,че  покрай личната му драма  в семейството ,  б.а. прибавя и служебна

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 18:44 от kmaroo

# 77
Преобладава мнението, че Б.А е имала желание да напише нещо за BZC и като е нямало какво, е преувеличила някаква ситуация, тъй като в свое интервю дадено по-рано, Фуркан бил споделил, че не изпитва симпатии към Ибрахим. Жалко е да се пренасят негативни чувства от сюжета на сериала в реалния живот.
Но явно при Фуркан се е получило така.

Колкото до ДЕК, видях в инстаграм едно кратко симпатично видео. Слагам ви линк, в случай, че не сте го виждали. Но си пуснете и звука, да чуете как си припяват Ибо и Демет 😀

https://www.instagram.com/tv/CZB0aGislOX/?utm_medium=copy_link

# 78
# 79
Здравейте! Blush Flowers Hibiscus

На 5.3.2022 г. Бирдже Акалай е дала интервю пред италианското списание  Quotidiano Nazionale (The Daily Gazine), в което официално е обявила, че сериалът "Полетът на птицата", състоящ се от 8 серии и в който си партнира с Ибрахим Челиккол, ще бъде излъчен по Netflix през месец юни  т.г.

Редактирах месеца на юни, че бях написала май. Извинявам се за тази разсеяност 🙂

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 14:22 от Juls1

# 80
В интервюто Бирдже казва, че Птичи поглед ще се излъчи през юни месец, а през април или май ще излезе другия, който се снима с нейно участие - Гробищен парк.
Вчера попаднах на стори  от купон в дома на Ибо, явно се е прибрал от Адана и на него присъства и Михре, която видимо се забавлява. Интересна връзка имат двамата определено. Simple Smile

https://www.instagram.com/reel/CavCmcBoxYW/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 13:28 от titka2

# 81
Вярно, че юни пише 🙂

# 82
мерси за инфото . мъжът до бирже  не играеше ли  в тандема?
"'във видеото от забавата  , ибича не отразява присъствието на михре , / така на мен ми се вижда/ , но това е само филм ,може и да не означава нищо . не всичко е такова каквото изглежда

# 83
Да, мъжът на снимката, доколкото разбрах, е Бурак Ямантюрк и играе ролята на съпруга на героинята на Бирдже в сериала.

# 84
Да, мъжът на снимката, доколкото разбрах, е Бурак Ямантюрк и играе ролята на съпруга на героинята на Бирдже в сериала.
Джулс😍 тцъ, казва се Олгун Токер и игра в Песента на живота и Последно лято.
Голям сладур е. 😘

# 85
Джулс😍 тцъ, казва се Олгун Токер и игра в Песента на живота и Последно лято.
Голям сладур е. 😘

Благодаря ти за уточнението, дай малко повечко инфо, ако можеш  Flowers Hibiscus

# 86
  • на земята
Дааа играе в Последно лято, брата на Алперен. Олгун Токер .

# 87
На мен ми заприлича малко на Бурак, но сигурно греша.

# 88
  • на земята
Оффф май не е той,дааа не е той.
Къде играеше този актьор ???
Дааа играеше в Черна птица-Кузгун мисля с Баръш Ардуч и Бирдже Бирилик ,даваха го по БТВ

# 89
Ето какво прочетох на сайта "Сериали в България", копирах го:

"Бурак Ямантюрк ще вземе участие в "Полетът на птицата". Той е подписал договор с продуцентската компания, заставаща зад реализацията на интернет-сериала - Ay Yapım. 37-годишният актьор ще се превъплъти в образа на Селим - съпругът на главната героиня Ляле (Бирдже Акалай).  

Бурак Ямантюрк е известен в България с ролята си в драмата "Горчива любов" (Acı Aşk). В родната си Турция е познат още от заглавия като "По пътя на живота" (Hayat Yolunda), "Бурята в мен" (İçimdeki Fırtına), "Извън протокола" (Kayıtdışı), "Дъно" (Dip), "Скъпо мое минало" (Sevgili Geçmiş)."

И кастът:

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 16:44 от Juls1

Общи условия

Активация на акаунт