Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета!:hugs:
Страхотна новина!
Тъкмо днес си мислех, че Нетфликс забрави за "Птичи полет", а то вече се появи новината. Почти една година след заснемането на сериала, но както и да е. Четох и коментар, че не е избран добре месец юни, защото вероятно лятото по-малко гледат хората. Повече предпочитат да почиват и да се забавляват навън. Късмет. Blush

Бирдже и Ибо са много сладки. Даже злите езици почнаха да говорят, че явно има нещо между тях, аз мога да им каза, че "от тази трънка заек няма да излезе" колкото и да се мъчат. Изглежда ми че са си много добри приятели, сродни души и толкова. Joy

# 91
якут ,  носиш положителен заряд с  постовете си ,мерси
Скрит текст:
притегляш ме към гледане на  сериала ,макар ,че  не предпочитам б.а. за партньор  на ибича     

# 92

привет , усмивки и цветни ухания на празника

# 93
Честит 8-ми март, момичета! Бъдете здрави, много щастливи и обичани.  Hug

# 94
Честит празник! Blush Heart

# 95
  • Бургас

Честит празник!

# 96
Здравейте,
попадна ми инфото, че сериалът ДЕК на 8.03.2022 г. е бил в топ 10 на най-гледаните сериали по НВО

# 97
Привет, групичка! Animal Bee
Реших да намина и да се разпиша. В Чукурова откриха самоличността на Хакан. Предстои да видим как ще го арестуват и как ще го освободят. Отсега до финала май ще гледаме разрива с любимата му Зюлейха, която през цялото време си затваряше очите за знаците, а сега реши да разделят бизнеса и да  издава заповеди да не приближава конака. А Хакан така ще я послуша, че ще направи вратата на трески. Joy  Какъв мъж! Heart Eyes

# 98
якут ,мерси.  
  жалко ,  че  сюжета  май  няма да предложи щастлива развръзка за хакан и зюлето

и с променена  фризура / ако снимката е скорошна /

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 22:51 от kmaroo

# 99
Kmaroo, добра среща Hug
Кога ли сме виждали щастлив финал за герой на Ибо, освен в ЧБЛ? Grinning Вече трябва да свикнали, че най-малко ще го изоставят, ако и не го убият.
Да видим. Не съм ги отписала съвсем като двойка, но засега му е сърдита и каза, че  тази страница завинаги е затворена. На мен ми е любопитна дали изобщо ще дадат началото на разрива между Хакан и Демир. Иска  ми се  поне малко да реабилитират образа на Хакан, защото имаше намеци, че Демир го е фалирал, а после за Хакан не имало друг изход освен да замине за Бейрут. Ако това се изясни, Зюлейха, пък и ние зрителите, можем да разберем неговия мотив за отмъщение към Яман.
Снимката прилича ми е да е от времето когато снимаха "Великолепния тандем".

# 100
якут , ха  дано хакан  няма  злочестната съдба на мехти
 на чбл му  позахаросаха финала  и от  ферхат аслан стана ферхат котан - / според  мен /

# 101
Здравейте 🙂

Преди няколко часа майка му на Ибо е сложила снимка и е написала в инстаграм, че синът й и внука й са дошли при нея.

Странно, по средата на седмицата.

https://www.instagram.com/p/CbKaw24siKV/?utm_medium=copy_link

# 102
джулс , на мама момчетата са и били на гости Blush

# 103
За фенките на Баръш бей 😉 😜 - ще го гледаме в нов сериал.

https://www.instagram.com/tv/CbQDOzQopTR/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/tv/CbQYpbDoLbz/?utm_medium=copy_link

# 104
Здравейте! Blush Heart
Да побутна малко темата

Видях това колажче с Ибрахим и се зачудих коя ли са сложили до него 🙂

Оказа се, че това е Бирдже Акалай, с къса коса. Пишеше, че са нови снимки, дали е така не съм сигурна.

Сборна снимка на Ибо с детето от преди няколко дни, когато е бил в дома на майка си

И още една интересна за мен снимка от минали години, от сериал ли е, от фотосесия ли, ако някой знае, да пише 🙂

Якут, намерих изпълнението на Ибо на новогодишната програма, за която говореше преди време ( от един арабски профил я взех Blush)
Когато имаш време, моля те, кажи за какво говорят 🙂 Heart

https://www.instagram.com/tv/CJgEl9njxK-/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 21:23 от Juls1

Общи условия

Активация на акаунт