Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 684
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
джулс, младежите , изглеждат да  са във вихъра на танца People Dancer
фотоса на ибича  -  мисля,  че  е слаган в темата по рано , и като че ли е от периода му на модел

""розовата'' снимка на  б.а не е нова - май   след чбл имаше тя такава сесия ,тогава си беше и скъсила косата

# 106
Kmaroo Flowers Hibiscus

Благодаря ти за отговора!
Аз вчера изгледах филма "Само ти".  Много ми хареса, спомних си, че съм го гледала и по някоя от телевизиите преди време, но изобщо не съм обърнала внимание, че е филм с Ибо. Без малко пак да се "филмирам" 🙂
Добре, че попаднах на едно видео от снимачния процес! Това ме върна в действителността. Когато видиш как рисуват раните с четка и боички, разбираш че всичко е само кино Blush

https://www.instagram.com/tv/CbVPFTsIZns/?utm_medium=copy_link 

# 107
мерси ,че ме подсети за тази драма -
Скрит текст:
ще видя да я изгледам пак
и за зад кадровото видео

# 108
Джулс, Kmaroo Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus,  Бирдже беше е с къса коса в сериала "Не плачи, мамо". Във филма не е толкова слаба, както снимката с розовия костюм, но може да е от това време, защото някъде прочетох в материал от 2019 г., че за година и половина отслабнала с 10 килограма. В ЧБЛ беше също много слаба. Сериалът "Не плачи, мамо"  може да се открие във Vbox, но е със субтитри на руски език. Беше само 13 епизода. Доколкото си спомням ми беше тежък, защото нейната героиня - Алев Фърънджъолу  е жена, която в нетрезво състояние забременява, след като е преспала пияна с някакъв мъж, а после понеже семейството й няма как да я приеме с детето, решава   да го махне, но не успява.След  като го ражда в дом, решава да го убие, но детето в последния момент е спасено, а тя попада в затвора. Къса всякакви връзки със семейството си. След години излиза от затвора, съжалява за миналото си и осъзнавайки, че в живота единствено детето й е останало, иска да си върне  обратно дъщерята - Зейнеп (Аслъхан Малбора). Сестра й Дамла, която е пример за подръжание, отглежда дъщеря й и още осемнадесетгодишна се нагърбва с отговорността да стане майка на детето на сестра си, поради което нито е успяла да се влюби, нито да създаде собствено семейство. Успява да изучи момичето, чиито баща е неизвестен, като защитава и сестра си от цялото семейство, което е постигнала с цената на хиляди саможертви.
А Аднан е биологичния баща на момичето, с когото Алев е преспала,  влюбен в сестра й, а той пък е женен. Аднан не знае за съществуването на дъщеря си. Мисли, че бебето е мъртвородено.
С една дума филмът е хубав, но тежък. И играта на Бирдже беше много добра.

Големи сладури са  Ибо с малкия Али. Али е като херувимче. Hug

# 109
якут ,отново чудесно представяш инфо
Скрит текст:
и  имаш енциклопедични знания 

# 110
Якут, благодаря ти за разяснението Flowers Hibiscus

Видя ли линка в пост 104, за тази песен, в изпълнение на Ибо, ли говореше преди време?

# 111
Благодаря, Kmaroo, много мили думи. Hug  Беше ми направил впечатление филма, когато го бяха качили в ютуб навремето и го изгледах. Направи ми впечатление играта на Бирдже. Беше страхотна.
Когато нещо ми направи впечатление, то ме завладява и ме провокира да научавам все повече и повече неща. Любопитна съм си по природа. Blush
Даже ми правят впечатление сериали извън масовия интерес понякога. Стига да ми грабне вниманието. А рейтингът на филма ме интересува дотолкова, доколкото да не е застрашен от спиране. А има толкова филми, които наистина са хубави, но зрителите не успяват да оценят нито сюжета, нито майсторската игра.
Сега например ми е тъпо, че само след 11 епизода Чукурова ще приключи, защото е интересен, но нали турските зрители си повтарят познатия рефрен "Демир, та Демир" и изобщо не искат да му дадат шанс да продължи с 5-ти сезон. За нас феновете на Ибо е добре, защото може би ще имаме шанс да го видим в нов проект. Да видим. Стига да се успокои покрай развода с Михре и да се съсредоточи над кариерата си. Да не си изтърва нервите на колеги, защото това вреди на кариерата  и на имиджа му.

Джулс, видях поста, но нямам профил в инстаграм и не ми се отваря. Ако има друг вариант ми го изпрати. Ще го погледна.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 23:06 от yakut

# 112
# 113
Джулс, Kmaroo Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus,  Бирдже беше е с къса коса в сериала "Не плачи, мамо". Във филма не е толкова слаба, както снимката с розовия костюм, но може да е от това време, защото някъде прочетох в материал от 2019 г., че за година и половина отслабнала с 10 килограма.

Чела съм, че страдала от някакво заболяване, което е повлияло на килограмите й, даже заради него временно е преустановила актьорските си ангажименти. 2019 даже я бяха хоспитализирали със сериозен сърдечен проблем.
 - https://televizyongazetesi.com/birce-akalay-buyuk-bir-saglik-sor … i-karsiya/1194895

В друга статия, с помощта на Google translate конкретизират проблемите със сърцето - "вирусът на варицела, който тя хвана през април, е засегнал сърцето й".

# 114
Здравейте момичета!

Нашият любимец Ибо е бил засечен от репортери на излизане от мениджърската си агенция.

"Вчера Ибрахим Челиккол е видян от репортери на излизане от мениджърската си компания. Актьорът, който бе дошъл заедно със сина си Али, се оказа с превързана дясна ръка. Челиккол, приемайки пожеланията на репортерите за бързо оздравяване, поясни, че е получил мускулно разтяжение в раменната област по време на спортна тренировка и каза: "Ще остане обездвижена за известно време, но няма сериозен проблем".
Той коментира и новината, че е в развод с Михре Мутлу, за която се ожени през 2017 г., както и информацията, че в момента са в подялба на имуществото.
Челиккол отговори по следния начин: "Да, за съжаление се пишат такива неща по медиите, но нека не ги коментираме пред детето. Няма подялба на къщи, трябва ли непременно да има такова нещо?"
Челиккол беше попитан и за скарването с колегата му Фуркан Палали на снимачната площадка, на което отговори: "Да, това също беше написано в медиите, но е нещо толкова незначително, че не си струва да се коментира".
Актьорът, използвайки само лявата си ръка, тъй като другата е превързана, влезе в автомобила заедно с детето си и потегли."

Както се вижда, коментирал е максимално лаконично. Но все пак става ясно, че разводът им не е приключил. А относно контузията и ние да му пожелаем "бързо да минава" 🙂

# 115
Джулс, благодаря ти за споделената новина! Flowers Rose Снощи след като видях поста ти  и аз гледах видеото в ютуб. Ибо беше наистина много лаконичен, с репортаж  под 1 минута. Ибо не даде никаква информация на практика. Обясни как е навехнал рамото (дясната  ръка) си по време на спорт, отрече инфото за конфликта с Фуркан на снимачната площадка, като каза, разбира се, че много неща са изписани по медиите, но точно така, както е написано, всъщност  не е истина, а за развода си с Михре, че има такива публикации, но не е никак добре за това  да се говори пред малкия Али.  

Да му пожалаем скорошно оздравяване, че работа го чака в Чукурова, а после и нови проекти. Дай Боже! Heart

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 11:49 от yakut

# 116
Добро утро! Blush Heart

Преводът, който направих снощи на български, е с помощта на гугъл преводач от турски на български, от италиански на български и от английски. Съпоставяйки това, което различни хора са публикували на своя език, го обобщих и го сложих тук.
Ето снимка на основната информация, от вестникарското издание.

Тук пише за подялба на имуществото. И това е нормална практика при един развод. Ибо не би оставил майката на детето си на улицата.

Между другото, понеже преди време коментирахме възрастта на Михре, разбрах, че тя е родена на 27.3.1989 г. Утре има рожден ден. Ще стане на 33 години. Както се вижда, Михре изобщо не е някакво много младо, още ненаживяло се момиче, а една зряла жена на 33. Аз на 33 вече бях родила двете си деца. Разликата в годините между Ибрахим и Михре е 7 г. и един месец, съвсем нормална разлика.
На профила на Ибо в инстаграм видях снимка от рожденния й ден през 2019, когато Михре е станала на 30 г. Направих екранна снимка, заедно с неговия коментар под нея, били са много щастливи тогава.

Всъщност целият му коментар не се събра, но гугъл го превежда така: "Скъпа, скъпа, скъпа! Заедно сме в най-щастливите ни години".

А то какво излезе - развод! Как да не те стегне сърцето. Тъжна работа.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 00:20 от Juls1

# 117
Здравейте и хубава неделя! 🙂

Ибо е пуснал стори в инстаграм, със снимки, на които се вижда, че ръката му вече не е превързана. Вероятно, за да се успокоят феновете и да не се тревожат за здравето му 🙂 (в случай, че снимките не са правени по-отдавна, защото и това е възможно, разбира се).

Аз сега чак изгледах видеото от онзи ден, което са направили от "tv100.com"

Вижда се, че той почти нищо не казва на репортерите, но те си настояват, че има репортаж 😀
Много напомня на онзи стар виц, в който Папата отишъл на посещение във Франция и още щом слязъл от самолета, репортерите го нападнали с въпроси какво мисли за проституцията. Той се стъписал и измънкнал нещо неразбираемо. Но на другия ден всички вестници написали, че още с пристигането си на френска земя, Папата повдигнал въпроса за проституцията във Франция. 😀
Така действат журналистите, ако няма новини, те сами ще ги създадат!

Ето линк:

https://www.instagram.com/tv/Cblh9_GKyuC/?utm_medium=copy_link  

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 15:32 от Juls1

# 118
привет
мерси джулс за новината , ибича явно разпуска с компания ,дано здравния му проблем е отшумял

но пък  хакан /в постнатия линк/  доста "'звучен тупаник"' е отнася  Smile

# 119
Kmaroo,

Аз разбрах тези кадри, за които говориш, като един неприятен намек, че може Фуркан да му е причинил травмата на ръката. Надявам се, че двамата наистина не са стигнали чак до ръкопашен бой извън сета.
Но като гледам, че и уж най-интелигентните, умни и образовани мъже в парламента на разни държави стигат понякога до ръкопашен бой... Нищо не би ме учудило. На мъжете тестостерона винаги е в повече 🙂

Общи условия

Активация на акаунт