Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 741
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Джулс, Kmaroo, онзи ден във видеото каза, че инцидента с рамото е станало по време на спорт. Отрече да е истина инфото за скарването с Фуркан. Сега нещо ново ли има?

Радвам се, че на новите снимки изглежда добре. Сега с нетърпение очаквам следващата серия на Чукурова. Hug

# 121
не джулс , прощавай , не съм  влагала  такава  умисъл в поста си .
 аз не следя сериала , но  в   "'бойни"" сцени  от други проекти / ,по спомени /   героя на ибича по често е ""победител"" , а тук го проснаха на земята

якут сега ти видях поста , не знам да има нещо ново
аз така и не вярвах на слуховете за разпра с колегата му

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 20:03 от kmaroo

# 122
Kmaroo,

Имам предвид, че авторите на видеото са сложили кадри от сериала БЗЧ, на които Фикрет (Фуркан) удря Хакан (Ибо). После дават Ибо с контузия.
Внушават на зрителите че Ибо може да е пострадал не при спорт, както твърди, а от Фуркан.

Това имах впредвид в предния си пост.
Надявам се, че не е така, разбира се.
Но журналистите винаги могат да изопачат нещата. А после "иди и доказвай, че нямаш сестра" 🙂

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 00:35 от Juls1

# 123
https://vk.com/ibrahim_celikkol?z=video-111301309_456240958%2F0e … l_wall_-111301309
 разнообразни емоции от хакан тук Hands Clap

артистите вероятно  са  свикнали на сплетните  на медиите .    поне аз не съм разбрала  ибича да е разправял с някои от тях

# 124

Kmaroo Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Много ми хареса! Благодаря ти! Heart

# 125
радвам се джулс , заслугата е на авторката на видеото , много хубаво подбрани моменти с хакан

# 126
Джулс, Kmaroo,  понеже не мога да отварям споделени видеа от инстаграм, предполагам, че са използвали  една сцена на сбиване на Хакан (Ибо) и Фикрет (Фуркан) в сериала Чукурова. Изиграха я много майсторски и двамата, та човек  може да си помисли, че се млатят наистина. А бе, журналя. Затова не трябва много да им се вярва. И да е станало нещо, големи хора са, ще се оправят. Нормално е, както  е и при останалите. Вярно, на работа със всички трябва да поддържаш добрия тон. Не с всичките си колеги ставаш близък, с някой поддържаш дистанция, с други имате неписано правило да не прекрачвате определени граници, но има и такива, с които още що си ги видял и знаеш, че сте от едно тесто и се надушвате. И слава Богу, че има и такива хора. Grinning
Може отношенията между Ибо и Фуркан да са учтиво хладни и двамата да пазят дистанция, а може и наистина на Фуркан Ибо да не му е симпатичен и това са нормални неща.
Kmaroo Flowers Tulip видеото на Ибо, като "усмивка от старите ленти" е страхотно. Благодаря! От участието му в Чукурова установих, че му подхождат роли в такива "ретро" филми, но като е талантлив, всичко му подхожда. Sunglasses

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 23:59 от yakut

# 127
Якут, не знаех че не ти се отварят видеата от инстаграм, трябваше да ми кажеш по-рано. Сега разбирам защо изобщо не отрази въпроса ми по отношение на песента, в изпълнение на Ибо, и която много ми хареса. Всъщност никой не я коментира,  вероятно никой не е успял да изгледа видеото. Но какво да се прави, аз пък не мога да свалям видеа от инстаграм, как ли го правят другите!

Якут, направих снимки от "двубоя" между Хакан и Фикрет, който са използвали във видеото, сигурно и ти тази сцена имаш предвид.

Не помня от кой епизод е, след удара от Фикрет, Хакан пада на земята.
След това дават контузения Ибрахим и детето, задават му въпроси, дават снимки от сватбата му с Михре, той отговаря мимоходом на въпросите, качва се в колата си и потегля.

# 128
Джулс, това е кадър от 114-ти епизод, когато малкият Аднан тръгна след една тумба цигани и Мехмет го намери в катуна и го върна в конака.

https://www.youtube.com/watch?v=dXaTiYAueSo

После беше боя на живот и смърт между Хакан и Фикрет.

https://www.youtube.com/watch?v=CjbocyjZy0Q

А що се отнася до песента, ако я намериш някъде другаде ми я сподели, ще я видя. Ако не съм реагирала, то е защото не съм успяла да  отворя видеото. Иначе няма проблем. Hug
Лека нощ! Nature Moon

# 129
мерси за откъса с хакан , хареса ми накрая как му се надсмива / така ми се вижда / на фикрет
якут  така е . с тази притегателна сила която има , обаянието , умението да използва  и променя лицето  ,тялото  ,походка си във всеки персонаж ,  без да се  щади  , а  се  раздава и вживява в образа    ще го отведе до още много роли

джулс   извинявам ви се ,тук има изпълнението на песента , дано да  се отвори линка якут

само така можах да го сложа ,сори  
https://www.google.com/search?q=%D0%9A%D0%BE%D0%B8+%D0%B0%D0%BA% … rome&ie=UTF-8

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 23:40 от kmaroo

# 130
Kmaroo Flowers Rose, Джулс Flowers Rose, точно това е новогодишното участие на Ибо, за което бях писала че пя песен на Зюлфю Ливанели, а самата песен може и да е народна, както пишат в статията. Не знам. Това, което разказа за семейството си беше много интересно. Не си спомням номера на поста си. Някъде напред е.
Kmaroo, и на мен затова Ибо ми е любим актьор, няма половинчати роли, раздава се  докрай и винаги е различен. Не е лесно за година и половина да изиграе три роли, коя от коя по-различни, всеки път и следа няма от предната роля.  Честно казано с нетърпение очаквам да приключи с Чукурова и да го видим в нова роля. Това, че сериалите, в които участва са стандартно кратки си има и своето предимство. Не затъва в един образ години, а постоянно се провокира с нови превъплъщения.

Момичета, проверих писала съм за участието на Ибо и песента му, както и разказа за семейството му в другата тема за Чукурова, пост № 181 от 4 март 2022 г., като съм споделила и видеото.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 00:19 от yakut

# 131
Здравейте момичета!

Благодаря ви за линковете! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Наминах да донеса малко снимки от инстаграм 🙂

От сторито на Ибо днес, с детето:

От сторито на Бирдже Акалай, много е готина на тези снимки, затова ги слагам:

Разбра се и кой е направил снимката, която е от разстояние,  от импровизирания им пикник на 27.03. Била е гримьорката (или една от гримьорките) на сериала, Айшегюл Берна:

И ми попадна една снимка зад кадър, от времето на ДЕК, която ми се стори любопитна 🙂
Ибо, "ухажван" от актрисата Наз Гьоктан (Емине):

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 01:21 от Juls1

# 132
Добро утро! Coffee
Джулс, страхотни снимки. Flowers Tulip Ибо изглежда на "седмото небе" от щастие когато мълчугана е с него.
Снимката с Наз се появи по време на заснемането на 37-ми епизод  -  смъртта на Мехди, когато Ибо се сбогуваше с колегите си от ДЕК. По времето на излъчването на сериала, мисля беше още по време на първия сезон, някъде бях чела клюка за свалка между Ибо и Наз, която според мен е безпочвена, защото ако имаше нещо щеше да излезе наяве. Това не е за пръв път да го спрягат с колежка от сета. Навремето когато са снимали "Милост" имаше подобна новина за него и Йозгу Намал (героинята Нарин в сериала). Ако имаше нещо между тях, щяха да ги засекат някъде, да има снимки и т.н. С една дума, не за всичко, което се  пише трябва да го възприемаме като "чиста монета". Grinning

# 133
привет. мерси за инфото ви и фотосите
на татко слънчицето , как му е огряло душата
за  ''връзка '' на ибича с  наз сега чувам / но съм съгласна --ха ха ,да заменя бирсена  / изпитвам симпатии  към нея  ,не само към героинята и   в Домът
на фотоса двамата с ибича са ми много химични

# 134
Здравейте в обедната ми почивка! Blush Heart

Якут, аз затова снощи, след като публикувах снимките, се върнах в темата втори път (вече бях излязла от нея), за да направя редакция на поста си и да сложа кавички на думата "ухажва", в изречението "Ибо е "ухажван" от... " , точно по тази причина - да не стане недоразумение 🙂
Нямам предвид, че той наистина е ухажван, просто се вижда как двамата с Наз си говорят, личи си, че изпитват симпатия един към друг.

Kmaroo, на мен също много ми допадна, като видях такива "химични" приятелски отношения зад кадър  затова сложих снимката Heart

А на тази снимка зад кадър с Демет, също са ми много сладки. Вижда се как се заливат от смях зад кадър.

Момичета, извинявайте, ако ви досаждам. Давам си сметка, че част от снимките, които слагам, са от минало време и не са интересни за дългогодишните потребители на сайта тук.
Но има и други хора, които като мен, сега проявяват интерес към Ибрахим Челиккол и за тях ще са интересни, тъй като по телевизия Диема фамили излъчването на ДЕК продължава.
Аз също продължавам да следя ДЕК по телевизията, само заради превода, тъй като при буквалния превод на сериала по интернет, някои пасажи в текста за мен бяха неразбираеми, смисълът ми се губеше.
Всъщност съм чела насоки как се прави превод и съм запомнила сленото: Добрият преводач трябва да разбере смисъла на текста и да го предаде на собствения си език с думи, максимално близки до оригинала.

Но разбирам, че при срещане на т.н. устойчиви словосъчетания и други изрази, които са специфични за всеки език, е трудно, тъй като някои от тях нямат аналог в българския език. А и не всички момичета знаят езика добре.
Аз съм далеч от мисълта да критикувам преводачите на сериали в интернет, защото те го правят на доброволни начала, отделяйки от личното си свободно време.

Точно обратното, благодарна съм за труда им! Hands Clap Hands Clap Hands Clap

Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт