Темата на Ибо 🎧 "Имало едно време в Чукурова"; "Птичи полет" - #74

• 64 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
джулс, на мен ми е приятно '' досаждането " ти

напоследък  доста съфорумки липсват , уредя ни темата ,
дано се събудят от зимен сън , / шега разбира се/  Smileпролет е вече

# 136
Здравейте момичета!

Ново стори в инстаграм от Ибо 🙂

Оказва се, че отиват на автомивка да измият кабриото 🙂

https://www.instagram.com/tv/CbvLA3-oaXc/?utm_medium=copy_link

# 137
мерси джулс за видеото от живота .
тати добре    приобщава  синчето ,    а за  който много е работил има и награда

/  помня  ,че слагахме ифо в темата за  ибича , че  развива био земеделие ,   /

p.s. да ви питам - при вас  vk. com работи ли ? изписва ми ,че няма достъп до сайта

# 138
При мен снощи нямаше достъп, но току що проверих, отваря ми. Достъпът ту го има, ту го няма, от известно време е така. Аз вече се отучих да влизам там.  Не ми остава време за навсякъде 🙂

# 139
мерси джулс Flowers Hibiscus
при мен от днес все  се "'инати ""  - но дано му "'мине магарията"  ,
 знам че  рускините  там слагат инфо

# 140
Привет Hug

В очакванве на премиерата на "Птичи полет" в Ню Йорк Blush

Цитат
p.s. да ви питам - при вас  vk. com работи ли ? изписва ми ,че няма достъп до сайта

При мен работи . Да видим до кога Grinning

# 141
лили Flowers Sunflower
о в щатите са го продали този филм

хубава снимка от високо
,рекламата се вижда ясно ,
хората като мравки / напомни ми за мехти , когато придружи  зиза до голямата  кантора/

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 23:12 от kmaroo

# 142
Lilims Flowers Hibiscus

Това ми прилича на фотошоп 🙂

Няма логика заглавието да е написано на турски, а на плаката снимката на Ибрахим да е от ролята му в сериала "Реакция".

Аз видях в инстаграм, че заглавието "Птичи полет" на английски е преведено "As the Crow Flies" (Докато гарванът лети).

П.п.
Намерих го, не съм сигурна доколко е достоверно, разбира се. Юни месец ще разберем със сигурност 🙂

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 23:12 от Juls1

# 143
джулс , сори за грешката ми
,да посляза на земята а Laughing

# 144
Цитат
Това ми прилича на фотошоп 🙂
Да, наистина  Joy

Рускините са виновни Joy
"Нью-Йорк тоже ждет премьеру "Полет птицы", Netflix продвигает фильм. Ура! Вот такой красочный пост....
"

Ще се реванширам Heart Eyes

# 145
Добър вечер, съфорумки! Heart
И аз да се включа.
Привет, Лилимсче! Липсваше ни. Hug Колажът си го бива.
Джулс, Kmaroo, и аз се хванах на картинката като първи балък Animal Fish Joy, но стръвта си струваше.
Ибо с малкият бонбон Али. Така ми изпълни душата това ангелче толкова щастливо с тати. Благодаря за снимките Джулс!
Открих в туитър част от един много стар репортаж на Ибо с водещата Тахире Демирджан на предаването"Işıltılar" (Светлини; Блясъци; Искри) по турския канал CNN TÜRK . То е от  23 януари 2011 г. Направено е по времето когато  са заснемали "Черни планини". После го открих цялото предаване качено в ютуб. Самата водеща е с богата биография, завършила френския католически лицей "Сейнт Беноа" в Истанбул,  университета "Голдън Гейт" в Сан Франциско и по време на следването си е работела като кореспондент за вестник "Милиет" в Калифорния, преводач, преводач-режисьор, журналист и тв водещ, с много аристократично държание, с една дума доста висока топка в журналистическата гилдия. Концепцията на предаването й е много интересна. Кани утвърдени лица, известни в областта на спорта, изкуството, политиката и бизнеса, за да разкажат за живота си, постиженията си, непознатите аспекти, повратните моменти в живота им и бъдещите им планове. Та Ибо е поканен като утвърден вече актьор, за да разкаже за живота си и първите си стъпките като актьор.
Ибо първо започна с лек хумор как госпожата мрънкала като дошла в Едремит, защото й се виждало малко провинциално градче, студения климат не й понесъл, имала проблем с намирането на подходящ хотел. Беше много забавен. С искрена загриженост я попита дали все пак успешно се е настанила. Прекарали си г-жа Демирджан доста забавно със шеги и комични ситуации. Журналистката доста ги поуморила с търсенето за подходящо място за настаняване. Накрая се наложило лично кмета да съдейства за хотела. Joy След това разказа как се е занимавал с баскетбол от 2-ри клас (4:06) и за него спортът е най-важният фактор, който го е изградил, защото от малък е сред спортисти, понеже и баща му и чичовците му са националния отбор. Стигнал е до младежнкия национален тим. Продължил е с баскетбола до университета, след това решил да се занимава с нещо друго. Решението му да се занимава с актьорската професия също е интетересно. Той смята,че каквото ти поднесе живота трябва да го изядеш, защото всичко се случва в точното време. В дадения момент живота го е повел в тази посока, интересно му е по-нататък какво му е подготвил живота. Живота за него е като сценарий. Получил е предложение да стане модел в момент, когато е приключвал с баскетбола. Мислел е много, защото никога не се е замислял да става модел, негови приятели и някои хора от неговата среда, на хора на които е вярвал и е имал доверие са го питали защо не опита като манекен или като актьор. Казвали са му и негови познати, които се занимават с театър. Казва буквално, че както си е вървял някой го хванал за ръката, някаква дама. Дори не е разбрал какво иска да му каже. После му дала визитна картичка на някаква известна с добро реноме агенция. Отива в агенцията и вижда красиви, известни лица, голи, атлетични, страхотно изглеждащи   мъже, красиви жени. Остава възхитен колко популярни лица  вижда. Промъкнал се и отишъл при познатата дама. И той казва: :Май имало среща за дефиле на Вакко", но тогава той не е знаел какво е точно и жената го изпраща на тази среща. Не знаел изобщо какво да направи. Жената му казала, просто да отиде на срещата, достатъчно е да стои там. Отива но и той не знае накъде. Попада на място, където вижда мъже с фризирани коси, с хубави тоалети, добре със страхотна външност и присъстващите жени също изглеждащи страхотно. Имало някакъв чужденец на име Марко и той се занимава с каста. Ибо казва че ги наредили в редица като "жертвени овце" , а те гледали човека и той ги ги оглеждал. После Марко му казал да излезе напред, като освен него избрал още един мъж и двамата ги накарали да вървят отвън. След 5 минути повикали само него и се оказва, че бил избран за дефилето на Вакко и бил единствения турчин на дефилето на Вакко. Отишъл при г-жа Мюге и й съобщил че е избран за дефилето. Тако започнал като манекен, което продължило около 3 -  3 и половина години. След това решил да смени сферата, като смятал да се занимава с текстил, защото докато е бил в манекенските среди внимателно изучавал тънкостите на занаята, как може да му е полезен този сектор, имал приятели, познати фирми, а и в рода му имало хора, които се занимават с търговия. Един ден когато решил да търси помещение за магазин, случайно на пътя се среща с негов много добър приятел - Рахман Гьореде (актьор, но и съдружник в агенция за модели от 2013 г.  Star Models İstanbul  cast ajansı) и му казва, че ще ходи отсреща на каст за  "Парс". Рахман го склонява до отидат заедно на срещата, а след това му обещава, че ще го придружи да отидат да намерят дюкян. Влизат в агенцията "Синеграф", но Ибо няма представа какво го чака. Нали е отишъл като придружител, а не за каста. Чака отвън, а Рахман влиза на срещата. След 5-10 минути отвътре излиза една дама и го вика да влезне вътре и го кани да влезне вътре. Той отговаря, че не е дошъл за каста,  а чака приятеля му да излезе и изобщо не му е минало такова нещо през ума. Отъшъл на горния етаж , още не е знаел кой е Осман Сънав и той го поканил със спокоен глас да седне. Ибо почакал 5 минути, проличало си, че Осман Сънав е фактор от поведението му . Сънав го попитал преди това дали се е снимал във филм. Ибо отговорил: "Не." (и тук малко послъга, защото е играл макар и малка роля в сериала "Стъглени обувки" Stuck Out Tongue Winking Eye). Ибо казал, че е придружил приятел на каста. Сънав му казва че ще му дадат един сценарий и след три дни  трябва да дойде. След месец го викат в "Синеграф"  и разбира, че е избран за главната роля в "Парс наркотерор" като Парс. Разказа и за първата си среща с репортери. Бил в някакво заведение и момчетата на входа му казали, че отпред го чакат репортери и как като не знаел какво да направи в паниката си избягал като се качил в такси. Казал на шофьора да кара ако ще и на червен сфетофар да не спира, защото отзад го преследва кола "Клио" и искат да го снимат. Шофьорът обаче направил такава маневра, че се оказали в задънена улица и се наложило да избяга като слезнал от колата бягайки, но буквално прескачайки огради и качвайки се нависоко като "парс" (леопард) и тогава коментара на журналиста по телефона бил "наистина избяга като леопард".  Замислил дали този начин на живот е за него, защото той обича да живее живота си тук и сега, както си иска, говори открито, а тази работа трябава да  я караш по-скромно, по-полека, да контролираш начина си на живот. Но Ибо в онзи момент нямал контрол, механизма му на контрол изобщо не работел. Живее за мига, иска да прави това, което желае, но когато се опитва да направи това, което иска, тази камера улавя действията и ги представя по погрешен начин. Представя те по погрешен начин, но е осъзнал, че причината е в нас самите и ние позволяваме това. После решил да си даде почивка от около 1 година, даже взел решение да прекрати с кариерата си на актьор. Имал е предложения, но не ги е приемал.  Животът го срещнал с хора, много ценни за него хора, които особено ценял ,които му показали какъв път да следва, дали ценни съвети и го научили на това, как да се справя  в ситуациите си казал, че може да се справи и не е трудно. Всъщност показали му и го научили,че всичко се корени в това да обединиш живота си  с това, което е тук (има предвид актьорската професия, или по скоро онова което си и онова, което представяш в актьорските си превъплъщения) и след това дошло предложението за "Фетих 1453" и ролята на Улубатлъ Хасан от Фарук Аксой продакшън. Ибо смята , че ролята на Улубатлъ Хасан е началната му точка в кариерата му на акьор. Да, Парс за него е първата крачка, но ролята му във Фетих е тази, в която е по-опитен. Има още много какво да научи, да узнае, да работи, осъзнава го изцяло, но смята че в тази роля е неговото начало като актьор, а Парс е само направената крачка към актьорската професия, но втората му крачка е направил вече знаейки нещо, сигурен, в това, което прави, знае как се прави, как трябва да се държи. Най- малкото знае, че не трябва да бяга от камерите. Ако трябва ще се срещне със журналилистите, ще им каже "Добър вечер", така че да спечелиш респекст от тях и той да им покаже уважение. Във "Фетих" е имал възможност да работи с международен екип, с много добри дубльори, успешни актьори и пр. После разказа за участието си в Остър нож (Кескин бъчак). Накрая отделиха време и за хобитата му: през лятото обича да кара сърф, зимата - сноуборд. Обича спортните коли, особено американските. Обожава ездата.
Та това е в общи линии цялото интервю. Беше много харизматичен, много забавен и по детски откровен. Беше страхотен, много приятен разговор. Изобщо не се усети и грам напрежение.

https://www.youtube.com/watch?v=i6Ji8AiFqjA&t=594s

P.S.
Между другото проверих кой е този Вакко, за който Ибо говори в интервюто си и се оказа, че известният италиански моден дизайнер Доменико Вакка, който е познат като модния гуру на холивудските звезди. Не е малка работа да е дефилирал на модния подиум за Вакка. Sunglasses

Споделям линк за биографията на Вакка:  http://www.iitaly.org/magazine/focus/life-people/article/domenico-vacca-italian-hollywoods-fashion-guru

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 13:42 от yakut

# 146
якут, прекрасно си предала  емоциите в инт.
мерси

# 147
Здравейте момичета!

Якут, благодаря ти за превода на интервюто! Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip

Много е сладък тук Ибо, може би е на 29 г. ?
Видях в IMDb, че за филма "Фетих1453" е получил през 2012 г. Наградата за филмово и театрално изкуство "Садри Алъшък" в категорията "Най-обещаващ млад актьор". А в едно друго негово интервю той каза, че е получил и предложение от Американска филмова компания за участие в холивудска продукция. Но отказал, защото още не се чувствал достатъчно готов.
И според мен е пропуснал голям шанс. Вече е на 40 и едва ли ще получи друго предложение от Холивуд.

А сега отново снимки от инстаграм с най-вълшебния татко и най-доброто детенце 🙂

Приятна вечер!

# 148
е такъв му бил късмета на ибича , да остане на родна земя - за сега ...
но пък тук му се е случило  щастието да е родител  
 мерси джулс за "'поредния урок " на алишко
сигурно и той ще обича животните и ще полага грижи за тях
много е смел , малкия  ездач

# 149
Джулс, Kmaroo, както каза Ибо в интервюто: "Всяко нещо се случва в точното време!" Явно не му е било времето, а дали може да дойде предложение от Холивуд.  Та я вижте от дигиталните платформи каква популярност добива турските актьори. Радвам се обаче, че Ибо е над тези неща и не се коси за пропуснатата възможност, а гледа напред. Да, Холивуд е голяма школа и не е за пропускане, но съдба. Занапред нищо не се знае обаче. Дано да дойде прердложение за някой исторически филм с батални сцени. В това го бива. Каквото съм му благопожелала се сбъдва. Hands Pray
Джулс, като гледам колко всеотдаен родител е Ибо много му се радвам. Изглежда покрай детето зареден. Страхотни снимки. Вчера като се загледах в регистрационние номер на кабриото беше с 35, измирска регистрация. Да не е ходил до Измир с детето.
Наградата "Садръ Алъшък" е п„много пристижен приз. Самия Самия Садри Алъшък е легенда в турското кино. Той е баща на Керем Алъшък, този актьор който изигра ролята на Али Рахмет Фекели, чичото на Фикрет, когота Абдюлкадир нареди да отровят. Даже гласът на Керем прилича на гласа на баща му. Не знам дали е неволно, но в някой жестове напомня баща си. А майка му на Керем е Чолпан Илхан, също много известна театрална и киноактриса. Blush
Пепелче, Катенце и вас ви мернах! Време е да се завърнете, както и другите момичета. Hug

Общи условия

Активация на акаунт