фотоса на ибича - мисля, че е слаган в темата по рано , и като че ли е от периода му на модел
""розовата'' снимка на б.а не е нова - май след чбл имаше тя такава сесия ,тогава си беше и скъсила косата

, Бирдже беше е с къса коса в сериала "Не плачи, мамо". Във филма не е толкова слаба, както снимката с розовия костюм, но може да е от това време, защото някъде прочетох в материал от 2019 г., че за година и половина отслабнала с 10 килограма. В ЧБЛ беше също много слаба. Сериалът "Не плачи, мамо" може да се открие във Vbox, но е със субтитри на руски език. Беше само 13 епизода. Доколкото си спомням ми беше тежък, защото нейната героиня - Алев Фърънджъолу е жена, която в нетрезво състояние забременява, след като е преспала пияна с някакъв мъж, а после понеже семейството й няма как да я приеме с детето, решава да го махне, но не успява.След като го ражда в дом, решава да го убие, но детето в последния момент е спасено, а тя попада в затвора. Къса всякакви връзки със семейството си. След години излиза от затвора, съжалява за миналото си и осъзнавайки, че в живота единствено детето й е останало, иска да си върне обратно дъщерята - Зейнеп (Аслъхан Малбора). Сестра й Дамла, която е пример за подръжание, отглежда дъщеря й и още осемнадесетгодишна се нагърбва с отговорността да стане майка на детето на сестра си, поради което нито е успяла да се влюби, нито да създаде собствено семейство. Успява да изучи момичето, чиито баща е неизвестен, като защитава и сестра си от цялото семейство, което е постигнала с цената на хиляди саможертви. 
Беше ми направил впечатление филма, когато го бяха качили в ютуб навремето и го изгледах. Направи ми впечатление играта на Бирдже. Беше страхотна.
, Бирдже беше е с къса коса в сериала "Не плачи, мамо". Във филма не е толкова слаба, както снимката с розовия костюм, но може да е от това време, защото някъде прочетох в материал от 2019 г., че за година и половина отслабнала с 10 килограма. 

Снощи след като видях поста ти и аз гледах видеото в ютуб. Ибо беше наистина много лаконичен, с репортаж под 1 минута. Ибо не даде никаква информация на практика. Обясни как е навехнал рамото (дясната ръка) си по време на спорт, отрече инфото за конфликта с Фуркан на снимачната площадка, като каза, разбира се, че много неща са изписани по медиите, но точно така, както е написано, всъщност не е истина, а за развода си с Михре, че има такива публикации, но не е никак добре за това да се говори пред малкия Али.