Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, някой от вас дали е правил PRP на яйчници. Имаше ли ефект  и знаете ли каква е цената, че не откривам в ценоразписа. И още едно въпросче препоръчано е на мъжа ми да направи тест за антиспермални тела, но и за него не откривам каква е цената, а и не съм наясно ако се открият лекували се това и как.

# 541
И още едно въпросче препоръчано е на мъжа ми да направи тест за антиспермални тела, но и за него не откривам каква е цената, а и не съм наясно ако се открият лекували се това и как.

Извинявам се, че използвам поста Ви, но искам да попитам какво всъщност са тези антиспермални тела, открити в спермограмата? На нас за тях ни препоръчаха консулнация с уролог-какво е мнението ви за уролога в Надежда?
И още нещо-от втората спермограма стана ясно, че ММ е с 6% морфология или като заключение е написано тератозооспермия. Изплаших се, въпреки че док каза, че е нормална, на фона на големия брой и че не е никакъв проблем за спонтанна бременност.
Моля да споделите вашият опит с подобна спермограма. Simple Smile
Първата му беше абсолютно нормална, но при нея занесохме материала, докато този път нямахме такава възможност, пътувахме 5 часа, съответно не бяха спазени и всички нужни изисквания, та си мисля дали може да са компроментирани резултатите?

# 542
Бих ви посъветвала консултация с биолог да направите
И още едно въпросче препоръчано е на мъжа ми да направи тест за антиспермални тела, но и за него не откривам каква е цената, а и не съм наясно ако се открият лекували се това и как.

Извинявам се, че използвам поста Ви, но искам да попитам какво всъщност са тези антиспермални тела, открити в спермограмата? На нас за тях ни препоръчаха консулнация с уролог-какво е мнението ви за уролога в Надежда?
И още нещо-от втората спермограма стана ясно, че ММ е с 6% морфология или като заключение е написано тератозооспермия. Изплаших се, въпреки че док каза, че е нормална, на фона на големия брой и че не е никакъв проблем за спонтанна бременност.
Моля да споделите вашият опит с подобна спермограма. Simple Smile
Първата му беше абсолютно нормална, но при нея занесохме материала, докато този път нямахме такава възможност, пътувахме 5 часа, съответно не бяха спазени и всички нужни изисквания, та си мисля дали може да са компроментирани резултатите?

# 543
Здравейте отново момичета,

на каква доза прогестан декс/ден сте били или сте в момента?
Още един въпрос на кой ден от цикъла изследвате прогестерон?

# 544
Здравейте момичета! Може ли да ми кажете ако имате представа горе-долу каква е цената за проследяване на овулация и пакетна ли е за брой посещения или се заплаща след всяко ходене? Не успях да се ориентирам в ценоразписа на болницата. Благодаря Ви!

# 545
Steffi.v

На всяко посещение се заплаща. Мен всеки път ме таксуват различно 20-30 лв.

# 546
Здравейте, момичета, след неуспешен опит по дълъг протокол съм, цикълът ми дойде почти на датата, на която трябва да ми дойде, но вече 12ти ден ми зацапва. В началото беше по-обилен, сега от 5-6 дни постоянно имам зацапване и не спира. Според вас дали е нормално, има ли преминали през подобна ситуация и как я разрешихте?

# 547
По принцип, след стимулация хормоните са разбутани и аномалии са възможни. Аз лично бих записала час за преглед, за всеки случай.

# 548
Здравейте, има ли някоя дама с успешно инвитро  при д-р Чапанова от първият път?

# 549
Аз бях на 1 инжекция на ден пролутекс, което е като прогестан декс, но познавам и момиче, което слагаше по 2, така че е индивидуално спрямо нивата на прогестерона и преценка на лекаря...
Здравейте отново момичета,

на каква доза прогестан декс/ден сте били или сте в момента?
Още един въпрос на кой ден от цикъла изследвате прогестерон?

Аз забременях при първи опит при нея, уви нещата приключиха със спряло развитие на ембриона в 7г.с Сега се готвим за 2ри опит.
Здравейте, има ли някоя дама с успешно инвитро  при д-р Чапанова от първият път?

# 550
jinchen

А кога изследвате прогестерон?
Моят се изследва непосредствено след овулация, на което може би се дължат и резултатите ми, но не успях за го коментирам с лекаря.

# 551
Здравейте отново, момичета! За съжаление след мечтаните ни две чертички се оказа извънматочна и отново се връщам тук… Тъй като ми препоръчаха имунологични изследвания исках да попитам имате ли идея какво съдържа пакета и като цяло пакет ли е или се назначават отделни изследвания?

# 552
Да Simple Smile

# 553
Здравейте отново, момичета! За съжаление след мечтаните ни две чертички се оказа извънматочна и отново се връщам тук… Тъй като ми препоръчаха имунологични изследвания исках да попитам имате ли идея какво съдържа пакета и като цяло пакет ли е или се назначават отделни изследвания?
Много сужелявам за неуспеха. Имахте ли някакви признаци или усещахте ли нещо ,което да подсказва или просто като отидохте на преглед се видя

# 554
Прогестерон преди опитите съм пускала веднъж, принципно мисля че се изследва наистина след овулация към 20-22 ден, но то си има референтни стойности и за по-ранните фази, като цяло лекаря трябва да каже кога го иска. Иначе аз на терапия с инжекции бях след трансфера в деня на + теста го пуснах заедно с ЧХГ, после пак след няколко дни и се видя че продължава да пада въпреки циклогеста,който слагах и дуфастона...
jinchen

А кога изследвате прогестерон?
Моят се изследва непосредствено след овулация, на което може би се дължат и резултатите ми, но не успях за го коментирам с лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт