Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 505
  • 742
  •   2
Отговори
# 330
Аз се консултирах с доц. Балтанджиева и после с проф. Паскалева
Здравейте дами правих тромбофилия на която се виждат мутации и явно трябва да посетя хематолог. Какво мислите за др Милчева като специалист. Предстои ми стимулация и незбам какво да правя, объркана съм

# 331
Аз се консултирах с доц. Балтанджиева и после с проф. Паскалева
Здравейте дами правих тромбофилия на която се виждат мутации и явно трябва да посетя хематолог. Какво мислите за др Милчева като специалист. Предстои ми стимулация и незбам какво да правя, объркана съм
[/quote] Благодаря!
А каде работят?

# 332
Доц. Балтанджиева е имунолог в Надежда. Ако тя прецени праща при Паскалева 3 - та градска болница

# 333
Здравейте, от дълго време чета и се вълнувам из форума, но за пръв път се престраших да пиша.
Пациентка съм на доктор Стаменов от около 3 години, в момента съм 13 ден стимулация на инжекции с Генотропин и Пурегон.
Това ми е 5-та стимулация при д-ра. Имах две бременностти, но завършиха с аборт в 8-ма и 9-та седмица. Надявам се тази процедура да е вече успешна и да завърши със здраво родено детенце.
Пожелавам ви успех и на всички вас момичета Simple Smile

# 334
Т.е Балтоджшева ви е пренасочила към Паскалева, тя като имунолог едва ли назначава терепии..? А с какви мутации сте?
Доц. Балтанджиева е имунолог в Надежда. Ако тя прецени праща при Паскалева 3 - та градска болница

# 335
Знам че бях с 4G/4G
Терапия на клексан 0.4 + 20 деня след раждане
Не е пред мен изследването Sad
Т.е Балтоджшева ви е пренасочила към Паскалева, тя като имунолог едва ли назначава терепии..? А с какви мутации сте?

# 336
Здравейте на всички! Имам позната, коята трябва да тръгне по този път и исках да попитам колко време се чака за час сега? Благодаря и ви пожелавам успех!

# 337
  • Пловдив
Здравейте на всички! Имам позната, коята трябва да тръгне по този път и исках да попитам колко време се чака за час сега? Благодаря и ви пожелавам успех!
Зависи за кой лекар ще е разпределят и от това зависи колко време ще чака за първоначален час.

# 338
Аз оставам с впечатление, че напоследък не се чака повече от месец.

# 339
Зависи за кой лекар ще е разпределят и от това зависи колко време ще чака за първоначален час.
Мисля, че няма значение за нея, но си спомням, че преди години се чакаше по една година, а тя няма това време. Аз и нямам идея освен д-р Персенска и д-р Стаменов, кои са другите лекари. Спомням си и д -р Тихомирова, когато все още ходех до болницата.

# 340
Мисля, че няма значение за нея, но си спомням, че преди години се чакаше по една година, а тя няма това време. Аз и нямам идея освен д-р Персенска и д-р Стаменов, кои са другите лекари. Спомням си и д -р Тихомирова, когато все още ходех до болницата.

Здравейте, аз съм при д-р Цветков и първия път чаках 1 седмица за час, не съм чувала до сега за 1 година, при който и да е д-р.

# 341
  • Пловдив

Здравейте, аз съм при д-р Цветков и първия път чаках 1 седмица за час, не съм чувала до сега за 1 година, при който и да е д-р.
Аз чаках точно 11 месеца за първоначален преглед при доктор Стаменов,но тогава все още нямаше онлайн формат а се записваше по телефона.Знам за случай и над една година за него.

# 342

Ние се записахме през формата края на януари и началото на март ни звъннаха за час. Бяхме подготвени, че ще чакаме дълго и направо си беше чиста радост като стана толкова бързо. Smiley

# 343

Ние се записахме през формата края на януари и началото на март ни звъннаха за час. Бяхме подготвени, че ще чакаме дълго и направо си беше чиста радост като стана толкова бързо. Smiley
Благодаря! Желая ви успех и щастлив финал от сърце на всички в темата. Върнаха ми се емоциите и вълненията, които съпътстват този не лек път.

# 344
Момичета,успявате ли да си запишете час от днес за утре,когато трябва на 2ри ден от цикъла да сте на преглед за да започнете подготовка за инвитро? При др. Тихомирова съм,ако това е от значение..

Общи условия

Активация на акаунт