Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 505
  • 742
  •   2
Отговори
# 345
Аз бях при д-р Цветков и никога не съм имала проблем. На предходния преглед той казва, на кой ден от цикъла и като ми дойде се обаждах и запазвах.
Момичета,успявате ли да си запишете час от днес за утре,когато трябва на 2ри ден от цикъла да сте на преглед за да започнете подготовка за инвитро? При др. Тихомирова съм,ако това е от значение..

# 346
Здравейте,дами,
Снощи-8ми ден от 11тата ми стимулация, с Овалеап имам 3ф по 15 мм и 3х12, нооооо… естрадиол едва 120 ng/ml 🥴 имали ли сте опит с толкова нисък Е2?

# 347
Понеже забравих да питам д-р Персенска, вика ме на 21-ви ден за блокираща инжекция, преди това трябва ли да пускам някакви изследвания или те бяха вече след блокиращата?

# 348
Момичета,успявате ли да си запишете час от днес за утре,когато трябва на 2ри ден от цикъла да сте на преглед за да започнете подготовка за инвитро? При др. Тихомирова съм,ако това е от значение..

Няма проблем да си запишете от днес за утре, ако се падне неработен ден за докторката ще ви кажат опции. Имайте предвид, че ако ви дойде следобяд този ден не се брои, следващият е първи, също ако има зацапване преди цикъл не се бори, чакайте да си тръгне хубаво.

# 349
  • Пловдив
Здравейте,дами,
Снощи-8ми ден от 11тата ми стимулация, с Овалеап имам 3ф по 15 мм и 3х12, нооооо… естрадиол едва 120 ng/ml 🥴 имали ли сте опит с толкова нисък Е2?
Девилче ти нали си по дълъг протокол? Ако е така е нормално.

# 350
Здр! Въпрос към дамите с пролактином. Как процедирахте при подготовка  за ЗЕТ, тъй като от естрофема пролактинът скача много? И има ли забременели жени с висок пролактин в деня на трансфера?

# 351
  • София
Момичета, аз също да се включа с въпрос: може да ви се стори абсурдно, но наистина кои са репродуктивните лекари в Надежда сега? Знам със сигурност за д-р Стаменов (, при който явно доста се чака, включително за коментар след неуспех), д-р Персенска, д-р Цветков и д-р Тихомирова. Това ли са всички? Знаете ли дали не пропускам някого и кой бихте препоръчали? Благодаря предварително! 🍀

# 352
Здравейте,дами,
Даааа,все още ме държи декапептила от предходната стимулация(март). Само,че тогава,на същия ден, съм имала 6ф(4х15 и 1х12),а е2 е бил 198,а сега е 120 само. Тогава имахме 5Я(4 оплодени). Предполагам,че сега ще са само 3(тези,които са по 15) 🥺

# 353
Момичета, аз също да се включа с въпрос: може да ви се стори абсурдно, но наистина кои са репродуктивните лекари в Надежда сега? Знам със сигурност за д-р Стаменов (, при който явно доста се чака, включително за коментар след неуспех), д-р Персенска, д-р Цветков и д-р Тихомирова. Това ли са всички? Знаете ли дали не пропускам някого и кой бихте препоръчали? Благодаря предварително! 🍀
Репродуктавни са също д-р Чапанова и един млад лекар - д-р Илиев.
Аз лично, с две ръце, препоръчвам д-р Чапанова, но смятам, че всички изброени са страхотни спициалисти!
След попълване на онлайн заявлението, ви разпределят към някой от докторите (на мен ми се обадиха и ми казаха кой е моят доктор)
За д-р Чапанова съм чакала точно 3 седмици до първия преглед.

# 354
  • София
На някой слагали ли са балон - катетър в матката, ако може да ми пише Hands Pray

# 355
  • Пловдив
Здравейте,дами,
Даааа,все още ме държи декапептила от предходната стимулация(март). Само,че тогава,на същия ден, съм имала 6ф(4х15 и 1х12),а е2 е бил 198,а сега е 120 само. Тогава имахме 5Я(4 оплодени). Предполагам,че сега ще са само 3(тези,които са по 15) 🥺
Има време и другите 3 да наваксат, но ти знаеш, че неможе всички да са еднакви,всичко ще бъде наред ще видиш.А и по принцип ти трябва една,но качествена....А ти ще е имаш сигурна съм в това.

# 356
Samantinia ❤Благодаря тиииии🙏🏼Дано!
Стаменов иска неделя или понеделник пункция,но ще видим утре колко са големи Ф и ще преценим-поне 20мм трябва да са най-големите преди тригера,та може и да е рано неделя.

# 357
Здравейте искам да ви питам някой имал ли е промяна във цикъла след хистероскопия на мен ми правиха на 25 март на 9 април цикъла ми дойде принципно ми е 4 дена сега съм още в цикъл нещо почвам да се притеснявам Sad

# 358
Charlotte, аз не съм пускала нищо преди блокиращата инжекция, само преглед.

На въпроса с пролактинома, имам микро, хормоносекретиращ и 6 стимулации поне с естрфем. Пролактинът ми не е мърдал. Правя контрола преди стимулация и при трансфер.

P.S. Високият пролактин пречи на секрецията на прогестерон. При ЗЕТ се приема прогестерон допълнително, най-често, което би трябвало да изключи пролактин като проблем. Разбира се, може би зависи и колко точно е висок. Когато забременях с дъщеря ми - моят беше около 500.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 13:57 от ^SunLight^

# 359
  • Пловдив
Samantinia ❤Благодаря тиииии🙏🏼Дано!
Стаменов иска неделя или понеделник пункция,но ще видим утре колко са големи Ф и ще преценим-поне 20мм трябва да са най-големите преди тригера,та може и да е рано неделя.
Да минимум 20 мм трябва да са преди тригера,и според мен ще е в понеделник.Ще те чакам с хубави новини.🥰

Общи условия

Активация на акаунт