Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 512
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! При последния инвитро опит направихме Зона селекция, при което се установи намален афинитет на семчовците(към зона пелуцида). Някой друг с подобен проблем и какви добавки приемаха половинките ви? Иначе сме с нормозооспермия, отличен SDI, 4% морфология. На каква цена вървят добавките в Надежда за МФ? При андролозите ли се отива, за да кажат коя рецептура трябва в зависимост от СГ?

# 361
Кактусче, последно добавките струваха 150 лв. Те са само един вид за мъжете, но си мисля, че са повече за намалена бройка и подвижност, дали ще свършат работа във вашия случай? На нас андролозите ни ги предложиха след плачевната спермограма на партньора. Дано и за вас намерят точното решение!

# 362
Записвате се при биолозите.  Те всичко оглежат и дават
Здравейте! При последния инвитро опит направихме Зона селекция, при което се установи намален афинитет на семчовците(към зона пелуцида). Някой друг с подобен проблем и какви добавки приемаха половинките ви? Иначе сме с нормозооспермия, отличен SDI, 4% морфология. На каква цена вървят добавките в Надежда за МФ? При андролозите ли се отива, за да кажат коя рецептура трябва в зависимост от СГ?

# 363
Много благодаря за информацията ❤️

# 364
Здравейте, предстои ми вливка на Киовиг 4г.  Някой знае ли колко време продължава вливката?

# 365
  • Насам-натам

Кактусче, и ние сме точно така, но с 2% морфология по Крюгер. Не ни препоръчаха добавки, а направо ИКСИ и уж дават голям процент вероятност за имплантация дори без Зона селекция при процедурата. За съжаление аз този месец не направих ДФ и отлагаме за следващият и тогава ще видим какво и дали ще се получи.

При вас какво не беше наред последният опит?

# 366

Кактусче, и ние сме точно така, но с 2% морфология по Крюгер. Не ни препоръчаха добавки, а направо ИКСИ и уж дават голям процент вероятност за имплантация дори без Зона селекция при процедурата. За съжаление аз този месец не направих ДФ и отлагаме за следващият и тогава ще видим какво и дали ще се получи.

Благодаря ти за коментара 😊 Първият опит беше с 3 ембриончета на 3ти ден и без имплантация, не остана нищо за замразяване. Втория опит имахме 2 бластоциста за първи път. Неуспешен СЕТ и имаме сега една снежинка. Аз нямам тръби, имам СПКЯ, ИР, която скапва качеството. В момента лекувам и аденомиоза, след това ще направим ИКСИ на естествен цикъл и се надявам едновременно да имаме СЕТ и ЗЕТ ❤️🍀 И за протокола- на 31г съм, мъжът ми на 29г.😁

# 367
Здравейте!
Този месец ще ми вземат биопсия за имплантационен прозорец.След нея ще правим втори трансфер,първия бе неуспешен.
Болезнено ли е вземането на материала,има ли кървене след това?
Питам,тъй като преди няколко месеца минах през конизация и сега съм малко чувствителна на тема "ръчкане отдолу" и кървене..

# 368
Здравейте, предстои ми вливка на Киовиг 4г.  Някой знае ли колко време продължава вливката?

Здравей, на мен преди 2 седмици ми вливаха 5г и беше за около 6-7 часа.

Екатерина, болката е за секунди и е като взимане на цитонамазка. Има леко кървене, но до вечерта изчезва.

За протокола относно записването на часовете, аз за д-р Стаменов чаках 11 месеца за час през Ноември 2021.

# 369
  • Насам-натам

Благодаря ти за коментара 😊 Първият опит беше с 3 ембриончета на 3ти ден и без имплантация, не остана нищо за замразяване. Втория опит имахме 2 бластоциста за първи път. Неуспешен СЕТ и имаме сега една снежинка. Аз нямам тръби, имам СПКЯ, ИР, която скапва качеството. В момента лекувам и аденомиоза, след това ще направим ИКСИ на естествен цикъл и се надявам едновременно да имаме СЕТ и ЗЕТ ❤️🍀 И за протокола- на 31г съм, мъжът ми на 29г.😁

Разбирам!
Желая много успех следващият път и двойно щастие на финала Heart

# 370
Процедурата не е болезнена.  Усеща се за секунди леко ощипване, докато усетиш лекаря вече я взел материал.  Аз съм правила до сега 4ри и съм имала леко зацапване в същия ден и на следващия почти вече няма.

Здравейте!
Този месец ще ми вземат биопсия за имплантационен прозорец.След нея ще правим втори трансфер,първия бе неуспешен.
Болезнено ли е вземането на материала,има ли кървене след това?
Питам,тъй като преди няколко месеца минах през конизация и сега съм малко чувствителна на тема "ръчкане отдолу" и кървене..

# 371
Здравейте, записвам се да ви следя. На мен ми престои цветна снимка, но днес ми отказаха, заради престоящите празниците. Казаха да им се обадя през май. Как мислите момичета, ще мога ли да се запиша тогава за процедурата, или всичко е винаги заето и пълно и по-добре да отида в друга клиника? И друг въпрос. Аз съм при Чапанова? Някой бил ли е при нея? Тя добра ли е? И как да си запиша час при нея за коментар върху снимката. Питам това, въпреки че тя ми обясни, че тя пряви снимките, но аз пак да питам все пак.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 10:04 от Фрида

# 372
Здравейте, записвам се да ви следя. На мен ми престои цветна снимка, но днес ми отказаха, заради престоящите празниците. Казаха да им се обадя през май. Как мислите момичета, ще мога ли да се запиша тогава за процедурата, или всичко е винаги заето и пълно и по-добре да отида в друга клиника? И друг въпрос. Аз съм при Чепанова? Някой бил ли е при нея? Тя добра ли е? И как да си запиша час при нея за коментар върху снимката. Питам това, въпреки че тя ми обясни, че тя пряви снимките, но аз пак да питам все пак.
Лесно се записва час. Явно цикълът ви съвпада с празниците и затова. Със снимката записват и час за коментар - 20, 30, 60 мин по-късно. Зависи от натовареността на лекаря.
А относно Чепанова -  ако ви вдъхва доверие и я харесвате - тя е Вашият лекар. Ако не се чувствате спокойна - сменяйте.

# 373
Благодаря the_bug_lady. Докторката изглежда  добричка и ще и гласувам доверие Innocent

# 374
Аз мога да кажа за др. Чапанова само хубави неща.  Тя е прекрасен Човек,  Лекар и Професионалист.  Попаднали сте в добри ръце,  просто и се доверете.  Живот и здраве сме в очакване на нашата мечта благодарение на нея.  Дори до ден днешен подържаме връзка и тя ми следи постоянно досието ( Следя се пак в Надежда)  какво се случва и как протича бременността . Успех 🍀

Здравейте, записвам се да ви следя. На мен ми престои цветна снимка, но днес ми отказаха, заради престоящите празниците. Казаха да им се обадя през май. Как мислите момичета, ще мога ли да се запиша тогава за процедурата, или всичко е винаги заето и пълно и по-добре да отида в друга клиника? И друг въпрос. Аз съм при Чепанова? Някой бил ли е при нея? Тя добра ли е? И как да си запиша час при нея за коментар върху снимката. Питам това, въпреки че тя ми обясни, че тя пряви снимките, но аз пак да питам все пак.

Общи условия

Активация на акаунт