Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за отговора, Пайпър953. Много се радвам за теб и ти пожелавам лека бременост и сладко детенце/деца, което да расте до тебе.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 10:35 от Фрида

# 376
Момичета, тези, които са били на Достинекс, кога ви го спряха? При положителен тест за бременност или по време наподготовката за трансфер?

# 377
Момичета, тези, които са били на Достинекс, кога ви го спряха? При положителен тест за бременност или по време наподготовката за трансфер?
Здравейте!
Д-р Начев ми го спря веднага след положителния тест. Пиех го по време на стимулацията и трансфер.

# 378
Здравейте!
Д-р Начев ми го спря веднага след положителния тест. Пиех го по време на стимулацията и трансфер.
Много благодаря! И аз имам същото предписание, но гинекологът ми не та не, спирай, а аз съм сега 4 дни преди трансфер. А пролактинът скочи ли ви след това рязко или не? И компенсирахте ли с бромокриптин?

# 379
Не съм го изследвала по време и след стимулация. Никой не ми е казвал да го следя. Следях единствено преди стимулацията. След положителен тест ендокринологът ми каза, ако имам силно главоболие, смущение в зрението, трябва да се направи нов ЯМР във втори триместър и евентуално да се започне терапия с Достинекс отново. Не е ставало въпрос за Бромокриптин.

# 380
Понеже в Надежда не дават документация след прегледи, знаете ли как може да се сдобия с всичко, което имам до момента? И съответно заплаща ли се?

# 381
  • София
Отиваш на информация и си искаш всички епикризи. Там има информация за всяка пункция и как са се развивали ембрионите по дни. Ако имаш хистеро пак от там ти ги дават.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 17:16 от pepita5

# 382
Здравейте, нова съм в тази тема и се включвам с въпрос. Тепърва ще ставам пациент на болницата, бях попълнила онлайн формата за първичен преглед и днес ми се обадиха, дадоха ми час и казаха, че са ме разпределили за преглед при д-р Стефанова. Забравих да попитам за малкото име на доктора. Не намирам никаква информация за нея, не съм я чувала до сега, а бих искала да разбера повече за нея. Въпроса ми е, някоя от вас чувала ли е за д-р Стефанова и може ли да ми даде някаква информация за нея, лични впечатления и т.н?

# 383
Здравей Усмивке 22, не, аз не съм чувала за д-р Стефанова, нова звезда? - и на мен ми е интересно...

# 384
Здравей Усмивке 22, не, аз не съм чувала за д-р Стефанова, нова звезда? - и на мен ми е интересно...
Явно да, защото съм чела много по темата и съм проучвала различни доктори, но за нея чувам за първи път. Часа ми е за другия месец, ще споделя после впечатления, но все пак ако някой знае нещо за нея, ще ми бъде от полза Simple Smile

# 385
Аз съм пациент на болницата от почти 4 години, на не съм чувала за д-р Стефанова. Да не би нещо да не сте разбрала?
Явно да, защото съм чела много по темата и съм проучвала различни доктори, но за нея чувам за първи път. Часа ми е за другия месец, ще споделя после впечатления, но все пак ако някой знае нещо за нея, ще ми бъде от полза Simple Smile

# 386
Няма д-р Стефанова в екип на сайта на Надежда. Може би тепърва ще почне работа или грешка.

# 387
Аз съм пациент на болницата от почти 4 години, на не съм чувала за д-р Стефанова. Да не би нещо да не сте разбрала?
И Одри, грешката наистина е в мен, не съм чула добре по телефона, обадих се тази сутрин и доктора е Стела Чапанова. Та, ще се радвам на отзиви и мнения за нея Simple Smile

# 388
Аз лично мога да кажа само хубави неща за др Чапанова. Нейн пациент съм(или по-скоро бях), и вече гледам един непослушен мъник на месец и половина. От първоначалния преглед до успешния трансфер мина година, в която имах две процесури, два свежи трансфера и един ЗЕТ. Разбира се, важно е да си усетите лекаря и да ви вдъхне доверие.

# 389
Аз лично мога да кажа само хубави неща за др Чапанова. Нейн пациент съм(или по-скоро бях), и вече гледам един непослушен мъник на месец и половина. От първоначалния преглед до успешния трансфер мина година, в която имах две процесури, два свежи трансфера и един ЗЕТ. Разбира се, важно е да си усетите лекаря и да ви вдъхне доверие.
Много Ви благодаря за коментара, такива положителни коментари ми вдъхват много кураж и надежда, че нещата ще се случат и при нас ❤️ Да Ви е жив и здрав малкия сладкиш и много много да Ви радва ❤️

Общи условия

Активация на акаунт