Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 85

• 67 414
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, на 25.05 ми предстои имунологична биопсия при Др. Стаменов. Ако някой е правил може ли да сподели как протича, с упойка ли е и каква е цената?

# 556
Здравейте, някой от вас дали е правил PRP на яйчници. Имаше ли ефект  и знаете ли каква е цената, че не откривам в ценоразписа. И още едно въпросче препоръчано е на мъжа ми да направи тест за антиспермални тела, но и за него не откривам каква е цената, а и не съм наясно ако се открият лекували се това и как.

Здравейте, аз съм пациентка на д-р Стаменов и скоро правих 3 прп-та през две седмици. Днес бях на преглед и ще се готвим за проследяване и пункция, та ако стигна до нея Simple Smile ще ви пиша дали при мен е имало резултат. Цената на едно прп е 400 лв, отделно се пуска пкк, вирусология ако нямате валидна тест за ковид.

# 557
Биопсията се прави в кабинета, без упойка. Боли колкото взимане на цитонамазка. Правиха ми преди увеличението миналата година и беше около 270лв., ако не се лъжа.

Здравейте, на 25.05 ми предстои имунологична биопсия при Др. Стаменов. Ако някой е правил може ли да сподели как протича, с упойка ли е и каква е цената?

# 558
Цената на Имонологична биопсия е 260 лв

# 559
Здравейте дами
Има ли успяли с инсиминация при др Чапанова?
От кой опит?

# 560
Здравейте отново, момичета! За съжаление след мечтаните ни две чертички се оказа извънматочна и отново се връщам тук… Тъй като ми препоръчаха имунологични изследвания исках да попитам имате ли идея какво съдържа пакета и като цяло пакет ли е или се назначават отделни изследвания?
Много сужелявам за неуспеха. Имахте ли някакви признаци или усещахте ли нещо ,което да подсказва или просто като отидохте на преглед се видя

Не бих казала, че имах категорични признаци. Два дни преди прегледа имах леко кафяво зацапване, но всичко се установи в кабинета. За съжаление … продължаваме напред Hands Raised Hands

# 561
Здравейте дами
Има ли успяли с инсиминация при др Чапанова?
От кой опит?

Здравей,
Аз за сега съм с две неуспешни при нея. Този месец ще почиваме и следващия дай Боже да направим трети опит. Но като цяло си мисля, че е загуба на време и пари тия инсеминации. Лека полека си вървим към инвитро.

# 562
При мен нямаше успех с инсеминация при Д-р Чапанова.Според също си е загуба на време и пари. Оставят те само няколко минути да лежиш,защото отвън чакат още десетки жени. Доколкото знам в други клиники те оставят 1-2 часа.Преминахме към инвитро. За съжаление първото е без успех.

# 563
Tuk tam аз също при нея имам две неуспешни инсиминации и две неуспешни инвитро НО всичко е БОЖА работа и нищо не се знае при вас, щом го е предложили действайте и УСПЕХ ☘☘☘

# 564
По повод последните мнения за итсеминациите и до това до колко са загуба на време или не, бихте ли споделили колко месеца всъщност фоликулометрия е необходимо да се прави, преди следваща по-сериозна крачка и какъв всъщност е пътя?
На нас ни е 2ри месец фоликулометрия и стимулация, но опити правим от 1 година и 4 месеца след загубата ни и без успех.... Докторът в началото ни каза, че след 3 неуспешни месеца фоликулометрия и естествена бременност, се преминава към инсеминация... Още тогава според него нямаше да се стигне до тази крачка, но ето че месеците си минават...
Излишно е да споменавам колко тежък е всеки месец на неуспех... Как се справяте вие и кога всъщност заговорихте за по-сериозни процедури.... Моят лекар не бърза сякаш, а след преживяната загуба това, което отново би осмислило живота ми е нова бременност и разбира се живо дете.

# 565
Знам, че е трудно, но забременяването не бива да бъде фикс идея. Имайте предвид, че психиката също много влияе. Ние правихме опити 4 години. 2 неуспешни инвитро и третия успешен. В момента съм в 28 седмица. Никога не съм приемала неуспеха, като такъв. По скоро като опит, от който да се вземе информация за следващия път. Не съм в първа младост. Здраве и живот ще родя на 38, но никога не съм мислила за годините, за пропуснатото време или пък за парите. Това са неща, които не зависят от мен и не мога да ги променя. За това и не мисля за тях.
Успех и повече спокойствие пожелавам.

# 566
M_lady

Желая ви силно ревящо бебенце на финал 🍀🍀🍀

# 567
Всъщност, бебенцата ще са 2 Wink
M_lady

Желая ви силно ревящо бебенце на финал 🍀🍀🍀

# 568
По повод последните мнения за итсеминациите и до това до колко са загуба на време или не, бихте ли споделили колко месеца всъщност фоликулометрия е необходимо да се прави, преди следваща по-сериозна крачка и какъв всъщност е пътя?
На нас ни е 2ри месец фоликулометрия и стимулация, но опити правим от 1 година и 4 месеца след загубата ни и без успех.... Докторът в началото ни каза, че след 3 неуспешни месеца фоликулометрия и естествена бременност, се преминава към инсеминация... Още тогава според него нямаше да се стигне до тази крачка, но ето че месеците си минават...
Излишно е да споменавам колко тежък е всеки месец на неуспех... Как се справяте вие и кога всъщност заговорихте за по-сериозни процедури.... Моят лекар не бърза сякаш, а след преживяната загуба това, което отново би осмислило живота ми е нова бременност и разбира се живо дете.

Не знам кой е Вашия доктор, но ако Вие самата се готова за инвитро и не гоните брой инсеминации за фонда например, и имате финансова готовност, съветът ми е да не го отлагате. Щом така ги чувствате нещата, няма смисъл от повече чакане, според мен и моя опит! Ако Вие настоявате, докторът със сигурност ще се съобрази, само разпитайте какви допълнителни изследвания е препоръчително да си направите преди първата процедура. Не е толкова страшно, по-страшен е пътят преди това Simple Smile Успех!

# 569
Tuk tam аз също при нея имам две неуспешни инсиминации и две неуспешни инвитро НО всичко е БОЖА работа и нищо не се знае при вас, щом го е предложили действайте и УСПЕХ ☘☘☘

Вчера с нея направихме донорска инсеминация.
Ще видим резултата като му дойде времето.И аз не залагам големи надежди.
Успех и на вас

Общи условия

Активация на акаунт