The Ordinarу + DECIEM (Тема № 8)

• 53 604
  • 551
  •   1
Отговори
# 105
Доставката на Децием колко е?

Над 25 евро е безплатна. Иначе е 4.99 евро (мисля)
За да съм още по-прецизна, искам да добавя, че даже пазаруването от Deciem излиза по-евтино.
За сравнение: химичния пилинг AHA & BHA в Douglas е 18 лева, а в Deciem с настоящето нямаление е 6.39 евро.
Математиката е ясна.

# 106
  • Пловдив
Момичета има ли вариант, който може да се ползва за пъпки по гърба?
Ексфолиране ок ли е или повече ще ги разнесе?

# 107

За нежна ексфолация на части от тялото (освен лицето) е подходящ гликоловия тонер. Слънцезащита на следващия ден обаче е необходима.

# 108
  • Пловдив

За нежна ексфолация на части от тялото (освен лицето) е подходящ гликоловия тонер. Слънцезащита на следващия ден обаче е необходима.
забравих да добавя, че търся нещо за юноша...дали е ок?

# 109

забравих да добавя, че търся нещо за юноша...дали е ок?

По принцип нявсякъде съветват активна пъпка да не се третира с киселини и ретиноиди.
Иначе за обикновена ексфолация не мисля, че би следвало да има проблем.
Аз като знам за себе си с какви ли не тъпотии съм се мазала още от тинейджърските години (тогава имах проблемна кожа) .. мале, мале.
Честно казано - тонера е слаб разтвор и не би трябвало да причини раздразнение. Това, че ще се прилага върху юноша също не би бил проблем (съдейки по себе си).
Обаче пак казвам - слънцезащитата е задължителна.

# 110
  • Пловдив
Благодаря!
Става дума за гърба, тъй че слънцезащита няма да е нужна. На море няма да ходим сега.
Това ли е?
https://douglas.bg/the-ordinary-glycolic-acid-7-toning-solution-050571

Взех преди време това
Скрит текст:
https://woodenspoon.eu/produkt/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC-%D … B5-troubled-skin/
Но явно трябва повече време да действа, а и сега в тая жега с тия масла не е ок.

# 111
Благодаря!
Става дума за гърба, тъй че слънцезащита няма да е нужна. На море няма да ходим сега.
Това ли е?
https://douglas.bg/the-ordinary-glycolic-acid-7-toning-solution-050571

Взех преди време това
Скрит текст:
https://woodenspoon.eu/produkt/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC-%D … B5-troubled-skin/
Но явно трябва повече време да действа, а и сега в тая жега с тия масла не е ок.

Да, този е, аз наскоро привърших една опаковка от него.
Другото нещо не съм го чувала, даже нямам представа въпросните масла как точно трябва да повлияят кожата, ама ще прочета.
И само две вметки: пъпки по гърба на мен ми идват две идеи защо може да са се появили. 1. Ароматизиран душ гел. Лично аз съм се изпъпчвала от разни силно напарфюмирани продукти.
2. Млечни продукти

# 112
  • Пловдив
Ами при юноша дерматолога каза, че е хормонално...с изписаните мазила имаше временен и не добър ефект + пресушаване на кожата, та...съм търсене с какво да мажа и третирам. В момента пак му е доста, понеже спортува и се поти изключително много...това допринесе за влошаването Confused

# 113
Аз съм със суха кожа, съответно по лицето никога не съм имала проблеми с акне, ама виж по тялото...
При мен помога само душ 2 пъти на ден, задължително по най- бързия начин след спорт. Измивен продукт+ хидратиращ продукт без никакви парфюми или етерични масла вътре.
И най- подценяваното е чиста хавлия. На всеки 2 дни се пере хавлията, такъв развъдник на бактерии е, ужас просто.
В момента в който остана повече време изпотена и веднага на другия ден съм се изринала, при мен проблемните места  са ключицата и врата.

# 114
  • Пловдив
М да...ама моя още се учи още на хигиенни навици Smiley в залата не влиза, само се преоблича...после, ако директно излиза и става Head Band Говоря, викам, обяснявам...ама...нали ме разбирате Simple Smile

Благодаря отново.

# 115
Трудно е с хигиенните навици на младите, и аз ги нямах преди, признавам си (поне не правилните).
И аз не се къпя във фитнеса, но след това директно отивам в нас и си взимам душ .

# 116
  • София
Доставката на Децием колко е?

Над 25 евро е безплатна. Иначе е 4.99 евро (мисля)
За да съм още по-прецизна, искам да добавя, че даже пазаруването от Deciem излиза по-евтино.
За сравнение: химичния пилинг AHA & BHA в Douglas е 18 лева, а в Deciem с настоящето нямаление е 6.39 евро.
Математиката е ясна.

Извинявайте за многото снимки, но цената на този серум в Дъглас е 16 лв +доставка стават 20 лв а в Дециема?

# 117
Влез в профила си и редактирай държавата до която ще доставят в случая БГ и тогава ще обърне валутата в евро.
От децием много рядко някой да поръча само едно нещо и да плаща за доставка. Аз имам толкова много неща в рутини и винаги, когато имат промоции се запасявам и винаги съм със сметка над 25 евро.
Хиалуроновата в децием 30мл е 5,62 евро, просто си гледала цената на 60мл опаковка.

# 118
Точно от Deciem ниацинамид 60 мл разфасовка си взех за 9 евро.
Пак казвам 60, а не 30 мл, които тук струват 16 лева.

# 119
Момичета, да попитам - THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% СЕРУМ с крем за лице Drops Of Youth™ на Боди шоп става ли за вечер? За пръв път си взимам серум Simple Smile И всяка вечер ли да го ползвам?

Общи условия

Активация на акаунт