ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 518
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Ново -  кинокритик говори за турските актьори. За патрона се е изказал с хубави думи.

Филмовият критик Мурат Толга Шен:
„Чаатай Улусой доказа, че е човек на сериозни роли. Той ще продължи да бъде добър актьор в резултат на това ще продължи да играе на всяка възраст. Ще го гледаме на 50 или 60 години, защото той ще играе различни роли."

https://twitter.com/CagatayNorth/status/1501361269785333760
Превода е от руски в линка е със инглиш субт.
Споменава, че му харесва Йешилчам.

Радвам се че феновете не забравят проектите му въпреки че се е покрил и ще отбележат с акция ХЖ след старта.

От ИГ на Хазалка - радва се за успеха на Пера Палас по света.

Дени, интересно ми е какво ще коментираш . Изгледали го ?

това дете на кой е ? Нещо с преплитането на епохите. Красива снимка.Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 16:00 от femmi2

# 151
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Детето е на Фериде, от брак с мъж, който е починал. Есра си изкара акъла, още в първа серия, когато малката я гушна и ѝ каза "Мамо". Нали уж си го гледала Феми?

Да кажа, че го изгледах вече целия. Много ми беше интересен, въпреки че не съм фен на фентъзитата. Може би защото тук фантастичният елемент не е натрапчив и е много умело вплетен в сюжета. Трябва да кажа, че в последната серия вече почваш да се чудиш кой кой е, от кой времеви момент. А краят ме изненада, защото то бива-бива отворен финал, ама този е толкова отворен, че си е направо в нищото. Даже не схванах, че свърши и това е краят. На всичкото отгоре зрителят остава с голямата чуденка защо Дмитрий обяви, че убиецът е Халит, въпреки че вече е видял убийството, извършено от Соня. Зрителят, не Дмитрий.
Ама това са си мои драми Laughing. Ако не сте го гледали, няма да ме разберете. Със сигурност нямам търпение да заснемат и излъчат и следващия сезон на сериала. И съм убедена, че Хазал този път нацели проекта.

# 152
Проф , гледах  на бързи обороти и още не съм изгледала края.
С бг субт ще е по добре. Дано се наемат да го преведат.
Втори сезон догодина на Пера Палас. Както е тръгнало тогава и плашилото ще излъчат.
Дано е до края на тази година. Домъчня ни.
Не мисли за нас !

Сценаристката Елиф Усман  на Пера Палас коментират че в този проект се е справила добре. Не съм проверяла кои други проекти е писала ?
Мъжа ,който играе Ататюрк играе в Присъда.
Марги и Диди го гледат.
Забравих името на актьора. Отговорност и чест. Арас Булут ще го играе също в сериал.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 19:38 от femmi2

# 153
Някой наема ли се да преразкаже (в скрит текст или на лични) Пера Палас. Аз обичам фантастика, пътуване във времето, но нямаме нетфликс

# 154
Дени, интересно ми е какво ще коментираш . Изгледали го ?

Още не съм гледала нищо от Пера палас, освен разни клипчета и гифчета.
Никаква идея нямам дали и кога ще имам време да гледам Хазал или когото и да е друг.
В последните две, три седмици нямам никакво време да гледам.
На вас ви хвърлям по един поглед на диагонал и толкова.
Ако трябва да съм съвсем честна, нищо не ми грабва окото, пък за сърцето хич.
Даже петъчният сериал на другия ми любимец нещо започва да ме дразни и направо се чудя що за втори сезон ще снимат, като историята им за дори за първия издиша. Дано на Чаатай плашилото да си заслужава гледането, ако изобщо започне в близките месеци. Навсякъде ми е пълна скука....

# 155
Някой наема ли се да преразкаже (в скрит текст или на лични) Пера Палас. Аз обичам фантастика, пътуване във времето, но нямаме нетфликс

Рори ,  Заповядай от този линк . Отгоре цъкаш за превод. Нетфликс позволява месец безплатно да се гледа. Може да се възползваш.
https://turkru.tv/polnoch-v-otele-pera-palas1/

Дени , скука е . Има проекти, които съм си намислила за гледане. Свикнала съм с бг дублаж по нашите тв и трудно заглеждам нещо освен любимците.
Щях да те помоля да направиш колаж или колажи със синята рокля от премиерата  при свободно време.

---------------------------------------------------

Английският актьор Джеймс Шалмърс изигра злодея Джордж в сериала Полунощ в хотел Пера Палас.
Отговаряйки на въпроса на един от абонатите какво мисли за критиките към Хазал Кая, Джеймс каза, че самият той е голям фен на актрисата. Критиката, отправена към нея е напълно несправедлива. За мен беше чест и удоволствие да работя с нея. Тя е невероятно талантлива и прекрасна актриса, много работлива, невероятно мила и много симпатична жена.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 22:35 от femmi2

# 156
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори, тук - https://turkserial.org/polnoch-v-otele-pera-palas/2803-polnoch-v … as-vse-serii.html го има озвучен на руски.
Аз също нямам Нетфликс и го изгледах по руските сайтове. Снощи не щя да ми сработи сайтът, за който Феми е дала линк, и се наложи да си търся друг източник.
Не се наемам да преразказвам. Нищо няма да се разбере. Това е заради постоянните скокове във времето насам-натам, които се случват на героите. А и връзките помежду им са страшно оплетени.

# 157
Благодаря, Профче и Феми! Когато успея да го изгледам ще споделя впечатленията си.

# 158
Здравейте Nature Snowflake
Рана ханъм  е споделила за повече сезони на Плашилото. Проверих в сайта й. Написала го е като отговор на въпрос.

Мойте си разсъждения.  
Не е нужно толкоз като Протектора. НФ като си върнаха звездата няма да я изпусне току така.
Искаме го на тв за разнообразие.
Предвид времетраенето на платформите са направили промени.
Залагам на два сезона не повече. Този път няма да се обвърже като Протектора.
Дали е истина и за черното огледало филма.
Плашилото ще се излъчи или края на годината или следващата. Надявам се и на яка премиера - гала вечер.Nature Sparkles

Есра Билгич и Чачовият близък аркадаш и колега Исмаил Филиз играят заедно във филм.
Снощи беше представянето.
Какво съвпадение с колежката.
Филма на Фарах Зейнеп за певицата Берген е доста гледаем по кината.
Може и добре да се е справила с ролята.
Не я харесвам Фарах , едва ли ще си променя мнението.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 21:39 от femmi2

# 159
Ехоооо ,  какво правите в тоя студ .  Марги , при вас сигурно е снежно и ледено. Не обичам лед.

Творчество от феновете .
Есра и Халит

това е от епизода с прегръдката с Ататюрк .
https://www.youtube.com/watch?v=3PE7O9nvxJM

Хазал - Есра танцува и пее в Пера Палас

гифкиии Green Heart

Продуцента и режисьора на Пера Палас - Емре Шахин

кефи ме тука мимиката и смеха . Сладурка !  Ще ми приказват, че нема Талант !
Хазал като везна не цепи басмата на никой . Ча е между две зодии и са толкова различни ...
Трябва му  като Хазалче с интелигентност стил и красота и ще стане нов човек.
Носа си не е показвал от НГ станаха 70 дни. Head Band

нова - стара от Протектора . Хазал е зад него  украсили са я със сърце . Gift Heart

ново - старо от пресконференцията

Есра Билгич е подписала за реклама с  Victoria's Secret! Не е присъствала на премиерата на филма с Исмаил Филиз поради снимки за марката. Чаатай го немаше там.
Световна марка . Браво ! Нашия блее баирите отказва и фотосесии и реклами.
Как още не са го забравили.... Късметлия с верни и търпеливи фенове !

Бел , знаеш ли Есра има ли си севгили ? От любопитство питам .
С Алина от преди проекта почнаха със клюките .
Нашия досега не е играл със женени кадъни . Хазал и Бенсу след време го направиха. Бенсу не се разведе преосмислиха решението засега.
Като ги пиша такива пепел ми на мислите.
Няма нужда нашия да прави тая глупост.
Добре си живеят в идилия и така дори да е навик. Кога ли ще я разкара и ще им писне и на двамата ?! Всеки по пътя си.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:33 от femmi2

# 160
Феми, да, при нас е снежно, заледено и студено. Не личи, че идва пролет Сори, по темата няма с какво да се включа.

# 161
# 162
  • Варненска клюкарка
Бре, Хазал рекламира Ланком😘

# 163

Уауууу страхотна красавица. Кралица ! Рекламно лице на френската марка за козметика  Lancome

Лицето й е като порцелан:kissing_heart: Диде ,ко направиш гифчета от рекламата както ти умееш ще е супер. Flowers Cherry Blossom

Гримът е перфе . Знаят те кое лице да изберат. Няма да съжаляват.

Напълни ми душата!:heart: Неуморна. Кога успя толкова неща. Премиера, реклама и фотосесии.
Ех , Хазал бъди винаги такава и Остоявай себе си!

Марги , сега има с какво да се включиш. Харесаха ли ти снимките от рекламата ?

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 22:56 от femmi2

# 164
Довечера ще ви я огифя за темата сьоз...
Почвам Пера Палас тази вечер ако не ми мине котка път 😂

Общи условия

Активация на акаунт