ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 520
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Почвай я Диди, няма да съжаляваш.

Много красива Хазал в много красива реклама. Heart Eyes

# 166

Дано ви харесат!

# 167
Pushpin 11.03.2020 г. Восъчната фигура на Ча в ролята на първия защитник на Истанбул - Харун, е заела мястото си в музея на Мадам Тюсо в Истанбул. (Така пишеше, но в годината признавам не съм сигурна.)

Pushpin 12.03. 2021г. - премиера на филма Хартиени животи.
Днес се навършва една година, в Т отбелязват.

# 168

Ехааааа , цветна красота елегантност , нежност и  грация събрани .
Чок гюзелим са гифките.
Дидеее ,майсторка си. Грасияс.
Запазвам ги за архива и ще ползваме подаръка. Gift Heart
Цвете сред цветята е Хазалка. Готина реклама с нежни цветове.
Като оформях темата такава ми беше идеята.
Живот и здраве следващият път ще е в тон с рекламата.
В нета сравняват Хазал Кая и Джулия Робъртс.
Джулия също рекламира френската марка.
Хазал е първата в света като представител на Ланкоме за Турция.
Браво , дано си сътрудничат дълго.
Не съм ползвала марката . Ще проверя в козм. магазини при нас.
Гримьорите им са професионално добри.

Баджаначке , тъкмо това щях да пиша. Тенкю че го сподели.
Днес се навършва година от премиерата на Хартиени Животи.
Разтърсващ филм ,история и пресъздаване на образ. Нареди се в челни позиции по света. Статий се писаха. 
Чаатай е късметлия с неговите фенове. Играе ни по нервите в реала но си го Обичаме. Heart
Надявам се плашилото да е толкова успешен. Flowers Four Leaf Clover
Чакаме  снимачният процес . Джем Карджъ да ни радва със снимки.
Ще е страхотно да играят отново с малкият Емир.  

Диде , кажи мнение за Пера Палас ко не ти е минала котка път.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 13:03 от femmi2

# 169
❝ Смехът е жесток в свят, в който децата плачат ❞

https://twitter.com/RoxH2909/status/1502555241442467845?s=20& … CEHQ7rzkbUMYfNGsw

#OneYearOfPaperLives Best movie with rhe talented actor #cagatayulusoy

Дааа, на днешния ден преди една година излиза на екран 'Хартиени животи".
Феновете в туйтър наистина го отбелязват, но опита да превърнат името на Чаатай и самия филм в ТТ се провали.
На практика участваха едва десетина профила. Истината е, че мълчанието на Чаатай, липсата на информация за проектите му, отсъствието от събития, обществена телевизия и цялата мистерия около него директно го бутат в дъното на класации за популярни турски имена и артисти. Не знам дали е умишлено или просто си е такъв темеруд, но подобни изчезвания от публичното пространство за месеци не му служат добре за кариерата,
Самата аз започнах да си мисля, че на него пет пари не му дреме за кариера, фенове и тинтири - минтири.
Човекът си живее живота както го разбира и харесва. За годините назад е заработил достатъчно финансови средства за да не се появява никога повече пред камера и за кариерата си дори не мисли. Май само фенове и жълти медии отвреме на време се сещат за него и направят опит да открехнат завесата, но винаги неуспешно.
Даже и за прословутото плашило никой не споделя никава новина. Казаха се 4 имена, една платформа и толкова. Докато пуснат първи епизод, половината фенове ще са забравили за какво иде реч.

# 170
  • Варненска клюкарка
Това Плашилото вече взех да се съмнявам че  въобще ще го бъде. Един от благърите казва, че снимките ще започнат лятото. Дано да е разбрал правилно и да е това лято 😆
И нещо ми е много съмнителна липсата на Дуда в мрежите.

# 171
Вярно, вместо ЕЖК новото е "един блогър каза", хайде дано да се отнася за това лято Hands Pray
Бел, не отричам, че и на мен ми е съмнителна липсата на Дуда. Не обичам и не съм от тия дето се бъркат в хорските работи, но станаха ли 3-4 месеца откакто не сме я виждали hahaha

# 172
Бел , тъкмо си Оправях поста и ме изпревари с Чакмата . Позна за платформата пръв писа. Лятото нема да е на риболов и ще бачка.
Оная ще скучае и сама ще почива чок се преработила.
Обстоятелствата не зависят от него.
Ако беше на тв 8 досега да е почнал.Пренаписва се сценарии. Не ми се вярва да е повече сезони като Протектора.
Сега ще го видим лятото. Дотогава в Нелегалност! Нервите ми са на Изчерпване !
Мислите ли ко има нещо ще крият безкрайно ? Дуда на света ще изкрещи че успя да го прилъже . Успокоявам се че не е това. Преди се радваха на снега сега и това йок .

Селфи Smile

Дени , не само ти мислиш така. Кариерата му е важна иначе нямаше да прави проекти и да играе като Звяр. Прави това, което Обича. Ще заснеме нещо по мащабно като режисьор освен късометражния филм който беше награден от фестивал в Америка.  
За него соц мрежи е губене на време феновете сме в десета глуха. Не е виновен само той ,а хората около него.
Мениджър , близко обкръжение. Или го раздава непукист или му пука не се отпуска да слага снимки. Никой не казва ЛЖ. Негови си от ежедневие или да нахъса феновете за проекта си. Хазал го прави както и други колеги. Времената се менят и за човек с неговата професия е важно това.
Въпреки това не може да не му признаем че в тази мистериозност има красота. С нюх за проекти. За него е важно хората да го помнят с ролите му.
Нека си живее в самота като му харесва.  
Всяка негова поява е Сензация.
Цяла сага се получи с едно чифте след един сериал. Кой кого отследвал , снимки се трият. Прекалено се вкараха у филма феновете.
Няма да се учудя ако това което се тиражира за Хандето е вярно.

Какво стана с бизнеса с виното ? Може да е зает с това ако е вярно. Трябва реклама не да мълчи като Пукал!
За плашилото не се знае много за да се забрави за какво иде реч.
Ще играе дизайнер ще има болен баща. Ще се влюби в героинята на Есра.

Още ме е яд че не присъства на премиерата на Пера Палас. Дори за РД не качва нищо.  
Ако е извън Турция и не сме разбрали ?
Преди често отлиташе до Америка. Преди съм коментирала да смени средата и обкръжението.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 17:25 от femmi2

# 173
  • Варненска клюкарка
Вярно, вместо ЕЖК новото е "един блогър каза", хайде дано да се отнася за това лято Hands Pray
Бел, не отричам, че и на мен ми е съмнителна липсата на Дуда. Не обичам и не съм от тия дето се бъркат в хорските работи, но станаха ли 3-4 месеца откакто не сме я виждали hahaha
Ами Марги май станаха - и на мен ми минават някакви мисли във връзка с този срок 😆Последно май на някаква импровизирана театрална постановка на Чачов колега ги видяхме... Ча си го знаем какъв е законспириран, но тя не се криеше, какво е това затишие сега, даже със сестра си и родителите си не се показва. Преди са я снимали на кафе с приятелка, на концерти, на излизане от зъболекар, ходеше тук-там, имаше празници и даже тогава нищо. През годините някак изявите и свикнах да  ги очаквам в определени моменти. Другото което ми хрумва е дали не си е правила някаква разкрасителна операция - примерно присаждане на коса в горната част на челото...  
Абе странна е липсата и.

# 174
ШЪ паднЪ с вас Joy кака да си е присадила коса на челото или да е прайла пластични операции с парите на ашкъма и се е направила  на маймуна и не се показва.По добре това от колкото другото.
Най - добре да са се разделили и това е възможно нищо че бяха при съседите .
Нема да им фанат дирите пресата не се  следват , общи снимки йок.  
Аталай дали е в Турция ? Дуда е качвала снимки с него.

За Based Istanbul

https://twitter.com/fikofirarda/status/1502968677913829377?cxt=H … WgoC9uZWDz9spAAAA
Видео от  Фотосесията

Есра Green Heart

Зад кадър

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 17:26 от femmi2

# 175
  • Варненска клюкарка
Фемо, аз не се шегувам. Предвид какви подигравки отнася тя за челото, а Турция е известна в цяла Европа с тези операции, просто дадох някакъв пример за възможна причина за липсата и в мрежите. Дано не е болна, по едно време комшиите бяха доста зле с процента на К-19. Друга година ходеха на море и в студа - помня една бумтяща печка в някаква колиба, а върху нея тенджера със супа, във фурната тавичка с печени кестени... идилия... Тоест сезони и климат никога не са ги спирали. А сега и любимото хоби на Ча нещо отече. Няколко пъти наваля хубав пухкав сняг, комшийските селебрита се изтрепаха да се снимат със снежни човеци, даже и Киво, пък от познатия ни двор с дървета нищо. Знаем че си гостуват с комшиите и поне Дуда се показваше, край някоя пица или тава с домашни сладки, а сега и това не. Странно е 🙄

# 176
Сушаааа , само Хазалка е активна .  Рана ханъм писала че Плашилото нема да е исторически , действието ще се развива в днешно време . Това е ясно. Напишете за геройте . Не я ли питат Чаатай жив ли е кво става с тоя човек ?
Нали си комуникира с Гинчо . Колко е най дългото му отсъствие ? Преди като летеше за Америка с месеци не се показваше , само сянката му или Лорка като качи снимки.
Мисля си че в момента е извън Турция малко вероятно ама ......
Навън не излиза да го щракнат.  

Мега , готин и брутален е с очилата като Сарп Sunglasses

Марги ,  как ги съхраняваш цветята ? При нас кокичетата измръзнаха.

Smile Хазалка и Джулия Робъртс за Ланкоме - Париж .

Цветно Настроение Flowers Rose

Pera Palace Hotel снима фотосесия за пълнометражен късометражен филм на списание Based Istanbul

Местата в списъка на най-търсените актьори в базата данни IMDB този път бяха разпределени, както следва:
Към днешна дата Хазал Кая е на челна позиция.
Браво ! Нашия рибар е назад . И това е нещо предвид Отсъствието му.

Скрит текст:
1. Хазал Кая / Хазал Кая - 458
2. Селахатин Пашали / Селахатин Пашали - 1.464
3. Джан Яман / Джан Яман - 2.879
4. Ханде Ерчел / Ханде Ерчел - 2.989
5. Керем Бюрсин - 4.212
6. Демет Йоздемир / Демет Йоздемир - 4.884
7. Айча Айшин Туран - 6.114
8. Фарах Зейнеп Абдула / Фарах Зейнеп -6 Абдулл30 -6
9. Yasemin szavlovski / yasemin szawlowski - 7.744
10. schyukryu ozydyldyz / şükrü özyıldız - 8.393
11. Kıvanç tatlıtuğ / kıvanç tatlıtuğ - 9.082
12. Damla Sonmez / Damla Sönmez - 9.808
13. Hazar Ergüçlü / Hazar ergüçlü - 10.065
14. Nergiz Ozturk / Nergis öztürk - 10.257
15. Ibrahim Челиккол / İbrahim çelikkol - 10.983
16. Burak Ozchivit / Burak Özçivit - 11.231
17. Halyuk Bilginer / Haluk Bilginer - 11.251
18. Entin Altan Düsyatan / Engin Altan Düzyatan - 11.304
19. Barysh Arduch / Barış arduç - 11.337
20. Чагатай Улусой - 11.373

Какво да си мислим дано не са болни . С ковида и здравето шега не бива . По няколко пъти те фаща.
Странно е неговото хоби не показва.Animal Fish Когато му е кеф го прави.
Като споменах Аталай вчера е имал РД .  
Ако брата е качил нещо феновете щяха да забележат.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 18:40 от femmi2

# 177
С риск да се повторя, но дали главната мъжка роля ще се изпълнява наистина от Ча Thinking
Смениха колежката, вероятно пренаписват сценария, при толкова неясноти накрая няма да се учудя ако и нашия човек отпадне.
Не съм сигурна за кой сериал беше, преди време съм прочела нещо някъде, Черно-бяла любов мисля... Първо спрягаха Къванч и Туба, но играха другаде, иначе и сериал със споменатото заглавие имаше...

Феми, малко се съмнявам кокичетата да са измръзнали. По-скоро са прецъфтяли Wink
Показали са се нарциси и зюмбюли, лалета, игликата и тя ме радва...
В сандъчета отглеждам и теменужки, от саксийните ми преобладават мушкатата (но те и не са капризни), та което успях опазих.

# 178
Maрги , достоверните блогъри не пишат че главната звезда се е отказал от сериала .  Зависи от договора му с Гювентам.  Сигурно самият Чачослав не иска да се отказва и му се играе тази роля . Щом се съгласи и на тв и после продуцента го премести . НФ го спонсорираха заради Чаатай . Знаят му способностите, донесе им късмет като новатор за тях . Феновете го Обичат въпреки че е мистър Загадка . Чакат му проекта и постоянно питат за него .  
Сериозен актьор е често срещам такива мнения от зрители и критици .  Да се откаже от Плашилото ще играе в друг проект и така .

Покажи лалетата и цветята ко не те затруднява . Обичам теменужки.
Green Heart

Blue Heart

Heart
Червено и синьо все е красива . Зеленото също в тон с очите .
Черното също. Аз обичам по светли цветове .
Снимката с грима като картина тогава са загатнали за козметичната реклама .

Hands ClapХазал и Пера Палас е Отразено в Испанския журнал Тele NoVELA

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 20:14 от femmi2

# 179

Утре вечер започвам 300 процента сигурно ако искат десет котки да ми минат път....

Общи условия

Активация на акаунт