ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 515

• 33 458
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Белл, излязоха ли резултатите от изпитите?

# 511
В моите очи Салих Бадемджи винаги засенчва главния.
Никак не харесвам Баръш Ардуч, но Елчин Сангу ми допадна и изгледах няколко епизода заради нея от Киралика. До появата на героинята на Лейля Лидия Туутлу стигнах. В оригинал. После като започна в България не съм го засичала по тв.
Ардуч едва ли щеше да ме откаже мен ако не бяха онези забавните образи Stuck Out Tongue Winking Eye

Салих Бадемджи съм го гледала и в Истанбулска невеста, героят му пак ми беше по-интересен от този с повече екранно време - Йозджан Дениз.

Иначе аз си набелязах друг актьор, в който виждах прилика с Юсуф Акгюн и през цялото време докато го гледах за него се сещах- ÇAĞRI ÇITANAK. Така го копирах, така излезе с главни букви, но не смея да го изпиша на български 🤣

# 512
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря на всички за пожеланията. Hug

Салих Бадемджи и на мен ми харесва. Хвърляла съм по един поглед на Истанбулската невеста, докато го въртяха по БТВ, и наистина впечатлява с присъствието си на екрана. Иначе нямах нерви да гледам сериала, адски досаден ми беше. А Къралъка така и не го загледах. Каквото имам, като впечатления, е от форума. Макар и в кратки видеа, и в този сериал си личеше актьорската сила на Салих. Мисля, че с Чаатай ще им се получи направо чудовищно.

Маргарелче, Чааръ Читанак направи интересна роля във Вратата, но не ми е оставял силно усещане за прилика с Юсуф. Не отричам, че все пак има известна такава.

# 513
  • Варненска клюкарка
Белл, излязоха ли резултатите от изпитите?
Рори
Скрит текст:
излязоха миналата седмица. Доста са добри - химия
5,64 и биология
5,25. Това бяха предварителните изпити. По биология ще се яви и на редовния. Макар, че всички ни казват че за момче и толкова стига. Трима човека правихме нещастни опити да докараме някаква статистика, но се замотахме в 14 листа с печат от двете страни 1300Х2 резултата... Без очи останах да се взирам. Той се изкара че пред него има 28 резултата по добри от неговия, аз ги изкарах 31, майка ми 33 🤪 Абе някъде там е плюс-минус... Много цифри много нещо. Квотата на МУ е за 75 момчета. Матурата по БЕЛ от тази година също влиза в балообразуването с коефициент 1, така че сега е насочил усилия натам... [spoiler/]

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 13:39 от Беллора

# 514
Бел, много добри резултати. Успех и на редовните изпити Flowers Four Leaf Clover

# 515
Честит Рамазан на комшиите.  Тачат си го този празник. Повечето сериали и актьори са в почивка и нашия хубавец предполагам почива.
Да започнат залаганията кога отново ще му видим очите. Как ще изтраем Фандома ко пуснат сериала догодина и фотосесията.

Колегата на Хазал от Гост - Озан Д. празнува РД. Става на 32 год. Да е жив и здрав и успехи във всичко.  Birthday Един ден отново да ги съберат с Хазалче.

Салих Бадемджи е силен актьор. Дръпна напред след Клуб по НФ. Лятото ще снимат втори сезон. Беше награден за ролята. Дуда беше на негова театрална постановка, като правиха репортажа.
Нашия си химичи с мъже. С интерес чакам това партньорство в Шивача. Ще играят ,като Зверове!

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 16:12 от femmi2

# 516
Ново от сторито на Хазалджъм

празнува Рамазан Байрам с приятятелска компания .

питие с Есра Tropical Drink

Днес режисьорът на сериала #Terzi  - Джем Карджъ празнува 40-ия си рожден ден. Поздравления! 🌹🌹🌹
Той публикува интересно изявление под снимката си с торта.
Имам любими хора, имам копнежи, имам мечти , имам разочарования, но повече от всичко на света съществувам.
Мисля, че животът е приключение да обичаш себе си. Да видим какви изненади ме очакват на тази нова спирка. Честит рожден ден!

Интересна личност и режисьор. Ко Чаатай позволи Джем да сподели снимки от сета ще сме доволни.

KissNature FireNature FireStuck Out Tongue Winking Eye

в Туитър са полудели по Сарп и си припомнят моменти .  
Греховен!  лице ,  поглед , тяло . Съвършенство !

Марги,  щях да питам има ли още гифки в архива с любимата тениска ?
 Revolving Hearts

Марги ,  попадала ли си на бг субт. на тази песен?

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 21:00 от femmi2

# 517
С бг суб я има Ексик, харесва ми тази песен, но не мога да се съсредоточа с едрите надписи по средата да се вглеждам и в кадрите. Flushed Иначе ми се струва, че са добре подбрани, ако и превода го бива автора все пак се е справил...

Не ти нося още гифки от същия епизод, май нямам повече от онези, които вече сложих. Преобладават с ФЕмир, Емко 3, Хазал в НИ с Бурак мярнах, с Киво в ЗП. Много сме рязали...
Няма смисъл да нося отново, ще запълня сигурно оставащото пространство в темата 🤣

Феми, всяка пролет ти обещавам лалета и все не изпълнявам, но те моите не са нещо особено... Само червени и не са много. Виж, маргаритките се размножиха и с тях не пропускам като цъфнат да се изфукам 🙃😜
Скрит текст:

# 518
Баджаначке , Мерси за  лаленцата и клипа.
Като намериш на Ирка с превод донеси.
Може да ползвам за заглавната страница.

Не се притеснявай за гифките . Рори обича НИ може да споделиш за нея. И аз си харесвам Бурак и Хазал.

Сладури Smile

Орлето Heart Eyes

Уаууууу феновете какъв профил са спретнали в близък кадър .
Наслада за сетивата ! Cupid

Брутален до Припадък ! Flushed

Calinos Entertainment ще представи  Йешилчам и  Feriha на шоуто за медийно съдържание в Лос Анджелис от 21 до 25 май.  Също така  Нашата История , ЗП и други .  

Чаатай е добре познат на американската публика от Нетфликс , сега и Хазал. Ще луднат по нафталина и продуцента.

Чаатай Улусой получи още 100 хиляди последователи в Instagram и достигна 6,8 милиона души. Как става фокуса без да сте социално ангажирани.
Тайната е играйте в добри проекти и бъдете различен.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 11:29 от femmi2

# 519

След онова с песен на Давид Бисбал това е другото видео на Ирка, което харесвам... И на Марк Антъни с бг суб... Поне няколко по мой  вкус имаше.
Аа, баджаначке, щом е за заглавната страница по-добре да не слагам. Joy Няма да ми се разсърдиш, знаем се от сто години и ще си позволя да съм искрена... Това е твоят почерк, ОК. Обаче добавяш нови неща, не премахваш стари и заглавния пост се превръща в километричен и труден за преглеждане. Нещата на които обръщам аз лично внимание са ми неоткриваеми.
Не забравяй затритите теми от архива, ако имаш нужда пиши ми, за да ги възстановим.
След като няма шанс темата да си върне предишния вид, актуални и вечни диспансерски кахъри като има, тихата ни лудост и по нещо за Ча и Хазал - без да се изпада в подробности около житие и битие си е достатъчно според мен, но всеки със своите виждания...
Аз изказвам само мнение. 🙃

Може да донеса тогава някое и друго гифче. НИ не го изгледах, но в онази сцена, която съм накълцала са много сладки Бурак и Хазал. Как ми е минала пред очите, не знам, но в снега и тя с червена шапка май - харесали са ми и тогава, и сега Heart Eyes

# 520
Баджаначке ,недей така.
Нека си имаме клипчета с тихата ни лудост.
Също и актуални неща и биографиите. Така е почерка си е мой и правя това, което усещам с искрена любов към нашите любимци.Heart

Архива съм го открила и запазила. Няма да го забравя. Само да изпишем темата.

Клипчето  фемирско е хубаво Heart Eyes
Изпрати ми на лични каквото откриеш на Ирка с превод. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 22:50 от femmi2

# 521
Така е, ти си решаваш... Не успях да открия клипове с превод на български.

Kissing Heart

# 522
Копнах си стария пост и пиша отново да сложа мамин  Фико.  Толкова е порастнал . Да му щипеш бузките и радваш . Yum

Ново на гости на приятелите.

Блу тв публикува Семих бей . Продължават да рекламират най гледаният сериал по тяхната платформа .  
Movie Camera

⚡ Известният журналист Ранини каза, че Чаатай Улусой не планира да се снима в дигитален сериал, докато трите сезона на сериала Шивача  не бъдат пуснати в Netflix. Може би той ще участва във филм след приключването на снимките на сериала.
И може би следващата година през септември-октомври ще се върне в телевизията за един сезон. Водят се преговори за телевизионен проект.

За филм не съм изненадана . Нека да заснема шивача и излъчат. Да събере сили за нова роля. Договора му да изтече преди това не може.  Хайде да е на хаир преговорите за телевизионен проект и един сезон.  Да не стане като тв 8 с финансите. Нетфликс се възползва от шанса отново да привлече мега звездата, която им донесе късмет на турският пазар. Обича да рискува и прави това което усеща. Когато е удовлетворен си личи.
Ще чакаме и останалите достоверни блогъри какво ще кажат за плановете му. Искам да го гледам, като режисьор и актьор едновременно.

С превод открих този клип с песен на Марк Антъни. Всичко е любов!

Накрая на клипа се променя музиката и става страстно.

Аполон!

Уиски , пура  , тостерон , съблазън . Ухае на Грях и  Хермес ! Kiss

Любимата ми мелодия специално за Казанова .
Ето така ще танцим .

Шашардъ станах, като разцъквам .
Пред японската камера. Репортерката си загуби ума като видя хубавеца.

https://www.vbox7.com/play:ee3194cf70
Ханде и Корай Heart Eyes

Колегите на Хазалка от Гост.

Готин и усмихнат Буура Гюлсой Sunglasses

Ози от РД. Все така готин и земен да е . Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 14:31 от femmi2

# 523
Включвам се и аз, за да не допълваш ако има друго ново Stuck Out Tongue Winking Eye

# 524

Здравейте, от много време не съм писала, но миналата седмица най-накрая успях да намеря всички епизоди на "Нашата история", които да са нормални, да не прекъсва видеото, всичко да върви гладко и да се гледа спокойно.
Започнах от първи епизод та до края. Божееее, колко много епизоди и какъв безумен сценарии. Направо не знам, как успяха да измислят толкова много безчинства на героите. Подобни абсурдни ситуации в един сериал могат само турците да измислят. Направо се обърках от всички идиотски ситуации, в който попадаха Филиз и Баръш.
Но пък беше забавно да гледаш образите на цялата банда. Толкова много не съм се смяла и то на турска сериална каша. Като цяло много харесах двойката Хазал и Бурак. Артистът съм го гледала само в епизодите и ролята му в Приливи. Тогава го харесах, но ролята му беше малка и не особено важна. В НИ ми допадна много. Даже планувам да си намеря някоя друга негова роля и да го гледам в друга сага. Само артистката трябва да ми хареса, за да се запаля. Хазал е невероятна, играе много готино, естествено и заразяващо. За мен беше удоволствие да я гледам в тази роля. Така истински изигра всичко в живота на героинята си, че направо ме разплака на места, а на други ме ядосваше с наивността си.

п.с.
Margarita, тези гифки все едно за мен са пуснати Heart Eyes
Явно телепатично съм предала инфото, че гледам точно тези двамата.
Много са готини, много Heart Eyes
На Хазал й отива да играе с високи мъже. Така хубаво ги гледа отдолу нагоре, че ти се иска да я гушнеш и никога да не я пускаш. Получава й се....

Общи условия

Активация на акаунт