*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 633
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • au bout du monde
Сайта вече работи.

Сега е Burak Arliel.
В първи е Ketche Hakan Kirvavac.

Този Етхем изобщо го няма.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 14:42 от La Libellule

# 601
Сайта вече работи.

Сега е Burak Arliel.
В първи е Ketche Hakan Kirvavac.

Този Етхем изобщо го няма.

Ти каза сценариста. Тези са режисьорите Grinning

# 602
  • au bout du monde
Режисьорът е друг тогава. Не виждам къде пише сценариста обаче.

Tова е в официалния сайт:  Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Но инфото може да е старо, защото там режисьора е друг.

Второто промо не разкрива нищо ново. Дано да не го стрелят накрая, че цял епизод ще мине в очакване.
Сердар нарича Мете - "Татко"

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 16:17 от La Libellule

# 603
Преди с такова вълнение чаках снимките, фрагманите и епизодите. Вече не ме грабват, дори прострелването на Мете не ме докосна. Не видяхме връзка между баща и син нито с Гюрджан, нито със Сердар, зареди историята на Джерен.

*Езги Е е бивша партньорка в сериал на нашия продуцент. Сигурно за това не я махат от сериала хаха

И на мен вълнението ми намаля доста. Ама следя заради тях и ще продължавам.

И аз знам, че Езгито е с някакви връзки там. Няма отърване от нея. Симпатяга е, ама толкова значима Джерен не е. На глупаци ги направи. И Йълдъръм е слаб злодей. Чудя се защо са сменили сценариста?

Ето тук ми отговори, че се чудиш защо са сменили сценариста, а тези които ми написа са режисьори. Grinning
Просрелването ще е на края на епизода 100%

# 604
И мен нещо ме поизгубиха, още не съм изглеждала 37 еп. до края, то след два дни 39 еп. ще пуснат 🤷‍♀️ Но ще ги изгледам заради Чаалар и Дениз 🙃

# 605
Май май всички гледаме още зареди Чаалар и Дениз Simple Smile

# 606
# 607
  • au bout du monde
С какъв мобилен интернет сте?
През йетел успявам само веднъж да гласувам, а през вивател повече пъти. Телефоните са различни. Чудя се в нета ли е проблема или в телефона.

# 608
С какъв мобилен интернет сте?
През йетел успявам само веднъж да гласувам, а през вивател повече пъти. Телефоните са различни. Чудя се в нета ли е проблема или в телефона.

С йетел най-много два пъти един след друг. Като изчакам известно време и пак ми дава

# 609
  • au bout du monde
Дениз е малко настинала. В 40еп ще я гледаме така.

Ето ги и двамата най-накрая, навън в снега.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 17:45 от La Libellule

# 610
Дениз понеже качи tb серия на стори веднага заваляха коментари, че излизала от сериала.. Олелее

# 611
  • au bout du monde
Да бе гледам ги, всички влезнаха във филма....много се филмират.

# 612
А какво е tb?

# 613
  • au bout du monde

Предполагам от английски - throwback.

Сайта е ужасен цял ден, пак никакъв го няма. На Ханде пак са дръпнали с 4 хил, тамън снощи бяхме стигнали до 29хил и сега пак 35 хил.

# 614
От вчера не мога да вляза в сайта. Май само за нас не работи. Другите как успяват да гласуват?!?! Имаме време до 15 април, а с този сайт как ще изравним, не знам Sad

tb- е throwback да

Общи условия

Активация на акаунт