*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 636
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Пробвай Grinning Ние гласуваме , а гласовете сякаш за другата двойка отиват . Не сме мръднали от 476 хил. от снощи

# 586
  • au bout du monde
Аз гледам да гласувам и в 4те категории и става бавно. Следя на Дениз, че само още 1-2ма гласуват. Моят глас и макс още един се отчита Persevere

478хил сме вече

# 587
Аз за Хакъ четох, че е болен, не за Мете.
Той верно, че Мете казва, че трябва да умреш за родината, но едва ли го казва за себе си, по-скоро за Хакъ.
В инста бяха пуснали паралел с прострелването на Мете в 7 епизод и Сердар. Иначе кадарът с кръвта върху пръстена е невероятно впечатляващ
Месут Акуста има здравословни проблеми и претърпя операция преди началото на втори сезон, затова се предполага, че е възможно да напусне сериала 😬

# 588
Аз гледам да гласувам и в 4те категории и става бавно. Следя на Дениз, че само още 1-2ма гласуват. Моят глас и макс още един се отчита Persevere

478хил сме вече

Гласувам само за двойка и Дениз. Останалите да ме прощават Grinning Чаалар и без това ще си вземе награда от 2020г. за мен е по-важно Дениз и двойката да спечелят

# 589
Аз гласувам за Чаалар, по малко за Денизи от време на време за дизи, че там общите гласове са толкова малко, че с активна кампания всеки може да стане първи.
Най-тежка е битката за двойка и за Чаалар, там гласовете са много

# 590
Месут Акуста беше получил инфаркт лятото и по - късно влезе във филма.

# 591
  • au bout du monde
И аз за дизи гласувам, че искам поне там да имаме голяма разлика.

Оправям се и започвам да гласувам отново.

# 592
Организирахме група! Влизайте и гласувайте само за двойката!!! Давайте, можем!!!

# 593
  • au bout du monde
Започвам и аз
На Ханде забавиха гласуването, сега е момента да се навакса.

Изобщо не ми отваря сайта.😮‍💨

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:15 от La Libellule

# 594
Сайта е голяма напаст. Дадеш два гласа и спре да работи

# 595
Момичета здравейте, имам проблеми с Викито от вчера вечерта,
при вас как е? Благодаря ви!

# 596
  • au bout du monde
Аз пък какъв сън сънувах Laughing
В следващия епизод Зехра и Сердар се женят набързо и отиват на остров Мавриций Laughing Дори и там ги даваха как се разхождат по плажа Laughing ама нещо не бяха много усмихнати и си викам гледай сега на дивана се гледаха по- страстно, отколкото на плажа. Laughing

Пуснаха промо снимките. Доста са ги снимали. Не мога да повярвам. Хаха

Красота.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 14:02 от La Libellule

# 597
Преди с такова вълнение чаках снимките, фрагманите и епизодите. Вече не ме грабват, дори прострелването на Мете не ме докосна. Не видяхме връзка между баща и син нито с Гюрджан, нито със Сердар, зареди историята на Джерен.

*Езги Е е бивша партньорка в сериал на нашия продуцент. Сигурно за това не я махат от сериала хаха

# 598
  • au bout du monde
Преди с такова вълнение чаках снимките, фрагманите и епизодите. Вече не ме грабват, дори прострелването на Мете не ме докосна. Не видяхме връзка между баща и син нито с Гюрджан, нито със Сердар, зареди историята на Джерен.

*Езги Е е бивша партньорка в сериал на нашия продуцент. Сигурно за това не я махат от сериала хаха

И на мен вълнението ми намаля доста. Ама следя заради тях и ще продължавам.

И аз знам, че Езгито е с някакви връзки там. Няма отърване от нея. Симпатяга е, ама толкова значима Джерен не е. На глупаци ги направи. И Йълдъръм е слаб злодей. Чудя се защо са сменили сценариста?

# 599
Сценариста е сменен? Не знаех. То и никъде не пише кой е. В началото казаха, че е Етхем, но съм гледала негови сериали, той такъв слаб сценарий няма да напише.

На мястото на Йълдъръм ако дойдат Чолак и Драган (от Soz) ето тогава ще гледаме истински злодеи!!

Общи условия

Активация на акаунт