*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 641
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • au bout du monde
Никой не е сърдит, просто сега всеки гласува. Наградата е по-важна .

Нови снимчици.

# 571
Не мисля, че класацията зависи от гласуването. Просто бяха първи, когато имаха техните сцени. Сега нямат.

# 572
Замислих се, че досега Сердар не е губил никого. И сега ще загуби Мете.

# 573
Ако се случи, дано поне да е повод Зехра и Сердар да се сближат малко 🤷‍♀️

# 574
Фраг с английски субтитри
https://instagram.com/stories/caglarertugrul.updates/27953884908 … edium=share_sheet
А може и Хакъ, и Мете да изгубят. Защото Гюрджан и Узай плачат доста по-рано. Или пък Мете ще оцелее... кой знае.

# 575
  • au bout du monde
И двамата губят близък човек. Надявам се това да ги сближи и да намерят утеха заедно. Но предполагам, че ще избие повече на отмъщение.

Сега е момента да се гласува. В момента почти не гласуват за актьор и актриса.

# 576
Върти ми се нещо в главата и искам да го споделя с вас. Както знаем в първи сезон Зехра и Сердар нямаха никакви сцени заедно и се чудихме все защо. Лятото излезе новина, че Чаалар ще напуска зареди неразбирателство с продукцията и няма да участва в 2ри сезон... Свързахме нямането на сцени с това, че ако той е щял да напуска е по-добре да нямат сцени, за да не се привързва публиката и да бъдат отворени към новия мъж персонаж. Та мисълта ми е , дали Чаалар или Дениз са се отказали от 3ти сезон (ако има) и затова нямат сцени, или просто сценаристите ги оставиха на много заден план. Дано ме разбрахте какво искам да кажа хахах . Grinning

Една фенка написа на тази снимка, че изглеждат като семейство. Наистина е така, още им се радвам.

# 577
  • au bout du monde
Снимката наистина е много хубава и на мен така ми изглеждат.

Според мен това са били абсолютно фалшиви слухове. Просто си пишат каквото им хрумне. Сега ще се започнат пак спекулациите. Според мен ще има 3ти сезон.

# 578
Аз пък мисля, че след признанието в любов на бала и речта на председателя Мете, единственото развитие, което можеше да има, го каза Сердар - да обяви публично любовта им и да напусне екипа. Не могат да си държат ръцете на дивана, не са на по 10. След държането на ръцете ще последват неща, които не са за държавен телевизионен канал в прайм-тайм.
Мисля, че след инцидента с председателя някой ще трябва да подкрепи Сердар (като сцената във Фазилет), защото той му е повече баща, отколкото на Гюрджан. И ако наистина умре, Сердар ще загуби семейство за втори път. Мисля, че само подобен трус може да разтопи Зехра, която е майстор на самоконтрола. А ако загубят и Хакъ, това ще е огромен трус за целия екип. От друга страна е твърде нелогично да.не търпят никакви загуби. Житейски нелогично е.
Но пък, замислих се, какво ще стане с пръстена. Някой друг ли ще го вземе...
Имат възможност за развитие и в следващ сезон. Но това зависи не на последно място и от телевизията и от държавната политика. Но пък си мисля, че не биха излизали актьори от екипа, говоря за основния каст, ако сериалът има още 3 месеца. По-скоро си мисля, че ще влязат нови хора, за да има материал за развитие за новия сезон

# 579
  • au bout du monde
Според мен можеше и без признанието, а да си караме на дивана Sweat Smile
То за тях е нормално да се държат само за ръце и да се гледат. Това, че на нас ни се вижда странно, за тяхния манталитет си е нормално.

Мисля си, че Мете няма да умре. Голям спойлер пуснаха иначе.

# 580
Аз пък мисля, че ще умре. Нали актьора си има и здравословни проблеми. Сигурно зареди тях ще напусне.

Признанието го направиха набързо, че в туитър беше някакъв ужас. Много хейт и недоволни фенове- искат си двойката.След признанието се надявахме на повече сцени, то стана обратното.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 13:13 от Yanica_

# 581
  • au bout du monde
Аз пък мисля, че ще умре. Нали актьора си има и здравословни проблеми. Сигурно зареди тях ще напусне.

Признанието го направиха набързо, че в туитър беше някакъв ужас. Много хейт и недоволни фенове- искат си двойката. И какво стана накрая- след признанието се надявахме на повече сцени, то стана обратното.

Беше направо трета световна Satisfied
След като се разбраха сега са само колеги и толкова. И сценаристите не знаят как да продължат.

Може и да умре. Сега очаквам Сердар да забрави и чувства и всичко и да мисли само за отмъщение. Зехра ще остане на много заден план. Дори се съмнявам да има сцена като във Фазилет, макар че така се надявам.

Днес не мога да гласувам. Включвам изключвам и пак не може.

# 582
При много е този проблем с гласуването, сайта само бъгва. Много ни минаха, не знам ще можем ли да ги настигнем...

# 583
Аз за Хакъ четох, че е болен, не за Мете.
Той верно, че Мете казва, че трябва да умреш за родината, но едва ли го казва за себе си, по-скоро за Хакъ.
В инста бяха пуснали паралел с прострелването на Мете в 7 епизод и Сердар. Иначе кадарът с кръвта върху пръстена е невероятно впечатляващ

# 584
  • au bout du monde
При много е този проблем с гласуването, сайта само бъгва. Много ни минаха, не знам ще можем ли да ги настигнем...

Трябваше, когато бяхме с по няколко хиляди , сега станаха супер много.
Ако всеки един , който ги следва гласува по веднъж ще стане. Чудя се дали да не започна да пращам съобщения хахах може да не знаят за гласуването.

Общи условия

Активация на акаунт