*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 642
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
И аз така, даже не съм го гледала Afili ask.
Всъщност, тя Бурджу си е такава по принцип, вкл. сега в сегашния си сериал с Илхан Шен, много усмихната, даже сега малко намали, преди бе повече. Но сегашната й екранна  двойка ми допада повече.

Като и гледам отношението към Илхан, с Чаалар са се държали доста на разстояние. Имаше клипче как Бурджу сяда в скута на Илхан, той пък уж си имал приятелка, ама не стои на страна Grinning ... както и да е те не ме вълнуват, просто не ми харесва как се държи хаха Grinning

# 556
  • au bout du monde
Тя ми е леко изкуствена и преиграва.
Едва нацелва ръката 😆

Ох, гласуването отива наникъде 😔 всички напредват ужасно бързо.

# 557
Нацели я😂 А Чаалар се чуди какво става милия 😂

Аз днес не съм гласувала, сега ще вляза да видя колко пъти ще мога да гласувам

# 558
Както бяхте казали- в най-лошия случай само Чаалар и Езги ще отидат. Накрая май май това ще стане, гадничко Rolling Eyes

# 559
  • au bout du monde
Гледам да гласувам за Дениз колкото мога, но дори със самолетен режим не винаги става. В повечето случаи не ста а 😔 яд ме е че бяхме на 4000гласа разстояние, сега са 20000.

# 560
Изгледах и аз, наистина хубав епизод. Хареса ми, че накрая у Зехра се показа форма на човешки чувства, дълго не го виждахме. Когато преди бе така епизодите ми се виждаха пъти по ок. Всеки си страдаше тихо напоследък, но тя бе желязна. Сега лицето на актрисата придобива по-човешки облик. Хубаво е, когато не я гримират толкова. Силна игра и замисъл, продължават напред. Жал ми стана за Хакъ, като цяло мишена сега Мете ли ще е...

# 561
Интересно какви ли бяха тези документи в папката със снимката на Мете....
Напомням да гласуваме, много сме назад вече!! Sad

# 562
  • au bout du monde
Не успявам да гласувам. Не винаги става.

Снощи гледах сцената във фитнеса. Сердар хич не искаше да се занимава с онази, как пуфтеше 😆 като видя Зехра и живна🤣 като някое кученце беше 😆 бая си потича на пътеката🤭

Погледът му винаги към нея 🥰

п.п В момента сайта работи много добре, който може нека да гласува.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 14:13 от La Libellule

# 563
Здравейте от мен! Simple Smile Говори се, че Дениз в момента е в Истанбул. Имате ли някакви новини?
Хайде да гласуваме, назад сме!!

# 564
  • au bout du monde
Кучето е там, значи и тя е там 😄 някакви снимки сигурно или просто да види мъжа си.

Аз снощи успях да гласувам доста от друг телефон, от моят не ще и не ще 🤨 дори си прецаках интернета и сега нямам мобилен 😒 какво съм натиснала не знам

Дениз от вчера

И един Сердар,  който къде ли гледа и какво ли мисли...🤔

# 565
Мъжът и май има концерти тези дни. Надявам се да ни зарадва с нов проект, имаше слушове, че с Ирем ще участват заедно в един, но му забравих името Grinning двете даже и в инста се последваха

# 566
  • au bout du monde
Преди час е пуснала снимка, че не може да се събуди. Като гледам е пак на снимки. Явно се е прибрала вече.

# 567
Имаме фраг. Дали пък Йлдъръм не убива Мете??? Това, което са написали е: Да влезеш в разузнаването е трудно, да излезеш е още по-трудно
https://www.instagram.com/p/CbLANQkKN5I/?utm_medium=copy_link
Нашите ги няма изобщо в седмичната класация на двойките. Сърдити фенове?

# 568
Сърдити фенове+ сега се занимаваме изцяло с наградите и няма време за сомера класацията
Хаккъ го няма никакъв в фрага, очаквах на него да се случи нещо.

# 569
Май Мете умира, поне така изглежда във фрага 🙁

Общи условия

Активация на акаунт