*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 604
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Аз се надявам на сцена специално за интернет, която няма да се излъчи по канала Grinning (макар, че Дениз не би снимала подобно нещо) Ако сте гледали Йомер и Дефне, онази сцена им беше специално за интернет, качена отделно и не беше включена в епизода.

# 661
  • au bout du monde
Чакайте, те сега започват Laughing Сердар само опипва почвата Laughing
Като се има предвид предния път тя как му се навика. Той сега внимава къде как пипа, да не получи някой шамар. Но Зехра щом прие подаръка... това си беше знак. Кой ще приеме подарък от мъж, ако не иска да има нещо общо с него. Особено пък жена като Зехра.
И той се изненада тя като се облегна на него. Искаше ми се да дадат ръката му как я прегръща.

И на Присъда пуснаха сцената в интернет.

# 662
Мисля, че не трябва да се надяваме на подобно нещо, Дениз няма да се съгласи, Баръш ще реве, Кайла и тя.. Само за Чаалар не съм сигурна, че няма да му хареса подобна сцена😂.. Не, не, няма как да стане за съжаление

# 663
  • au bout du monde
Аз искам повече такива сцени, не искам друго.

На 16 март Дениз пусна тази снимка. Колието се вижда. Дали ще снима сцена, на която се вижда отвън😊

# 664
Те са актьори, за това им плащат.

На 16 март Дениз пусна тази снимка. Колието се вижда. Дали ще снима сцена, на която се вижда отвън😊

Зависи какво е включено в договорите им, дано се окажете прави 🙂

Момичета, май трябва скоро да се ориентираме към нова тема. В тази връзка все да питам и забравям фейсбук група имаме ли 🤔

# 665
  • au bout du monde
За сега вървят чудесно, като се има предвид естеството на сериала и как във всеки епизод се набива, че не трябва да имат чувства. Снощната сцена ще остане в историята Laughing

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:44 от La Libellule

# 666
Аз още не мога да спра да я гледам. Сердар се усмихна, когато тя се облегна Heart

# 667
  • au bout du monde
И аз постоянно я гледам и все нови неща откривам.
И аз забелязах усмивката на Сердар.
Вече са двойка официално хахах Сердар се усмихва, защото този път тя първа направи стъпка към него.
Имаше доста чудене от нейна страна какво да направи и все пак избра нещо безопасно и предвид ситуацията къде са.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 17:05 от La Libellule

# 668
И аз постоянно я гледа и все нови неща откривам.
И аз забелязах усмивката на Сердар.
Вече са двойка официално хахах Сердар се усмихва, защото този път тя първа направи стъпка към него.
Имаше доста чудене от нейна страна какво да направи и все пак избра нещо безопасно и предвид ситуацията къде са.

Двойка ли са вече?? Grinning

# 669
  • au bout du monde
Винаги са били според мен Laughing
Приемането на този подарък така ми изглежда.

Ох сега се сетих нещо... Дениз предупреди, че в 40 еп е болна...
не се надявайте на някаква близост в превод Grin

прекрасно...толкова затрогващи са
https://twitter.com/i/status/1505876456152387588

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 15:03 от La Libellule

# 670
Езгито отговаря на въпроси, ако някой има нещо да я пита 😃

# 671
  • au bout du monde
сайта работи, който не е гласувал днес - да действа.

Езгито много инфлуенсърски го раздава. Рекламира и почистващи препарати даже.

# 672
Аз гласувах вече, не ми позволява повече

Да, тя всичко рекламира от вафли до препарати 😅

# 673
То и у Мете като за последно имаше много чувства, емоции. И не само у него.
Но тези двамата направо ми взеха думите. Като изгледам с превод със сигурност и емоциите ще са повече.
Не знам дали да очакваме нещо още или това ще ни е маята за идните пет епизода. Хубаво е да има нещо в този дух, не съм за нещо повече, но мисля, че знаят- рейтинга зависи от това.

# 674
  • au bout du monde
Ох как успяват да гласуват другите🤧😪 мен ме пуска само веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт