*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 608
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Даа, и аз така мисля. И това как си скри лицето с ръка преди да ѝ даде колието си е по-скоро в стил Чаалар, отколкото Сердар 😅 Беше много сладко

# 646
Може и да сме паднали като рейтинг, но сме първи Simple Smile Ура!

# 647
Абе хора, колието кръст ли е 🤔 от толкова много гледане започнах да забелязвам някакви детайли 😂

# 648
Детелинка е колието.
Сайта работи и то бързо, хайде да гласуваме!!

# 649
  • au bout du monde
След колието следва пръстена😁

Зехра после пак да се обяснява как няма нищо между тях, ама кой да й вярва.
Не можеш да приемаш подаръци от мъже просто така. 🤫

А начина, по който постоянно докосваше колието, сякаш искаше него да докосне 😔
Той само покрай нея се чувства така смутен и засрамен ☺️

На всички е паднал рейтинга, но ние сме на 6, 4 и 5то място.😃

# 650
Ако и след това ще си го карат като приятели и сякаш нищо не е било, не знам вече. Не ми се чакат още 10 епизода, за да им напишат сцена. Дано им е омръзнал хейта и си са научили урока Grinning

# 651
Тази сцена края на епизода ли беше

# 652
  • au bout du monde
Сердар не се е обезнадеждил от последния им разговор, когато тя пак му се накара да престане. Даже подарък купил, планирал да й го даде в Анкара.🥰

Момента беше много подходящ и за някоя целувка по бузата поне 😚 ама той врата едва й докосна, го беше страх, а за повече не знам 😄 а пък тя само колието пипаше,  как се облегна на него не знам 😁

В крайна сметка той реши да не предприема нищо, макар че си личеше, че гори от желание. Остави я тя да реши.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 13:37 от La Libellule

# 653
Сердар така и гледаше вратът Heart Eyes и това докосване на косата... много hot двойка могат да бъдат, но уви trt1

# 654
Сердар така и гледаше вратът Heart Eyes и това докосване на косата... много hot двойка могат да бъдат, но уви trt1

Много hot двойка можеха да бъдат и в реалния живот... Като се сетя за тая Кайла и ми става лошо 😂

# 655
Остави Кайла, аз като се сетя за Баръш и ми става лошо Grinning

# 656
Остави Кайла, аз като се сетя за Баръш и ми става лошо Grinning
Тия двамата що не се вземат, на един ръст са 😂

# 657
  • au bout du monde
В реалния живот не знам колко са хот, но Сердар и Зехра ще изгорят скоро Laughing Сердар едва говореше накрая. Зехра едва каза една дума.

..."няма да позволя и един косъм да падне от главата ти"...

# 658
В реалния живот не знам колко са хот, но Сердар и Зехра ще изгорят скоро Laughing Сердар едва говореше накрая. Зехра едва каза една дума.

Ами да изгарят вече охооо на 40ти епизод сме Grinning

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 16:44 от Yanica_

# 659

Повече от това май няма накъде да изгорят, а и според мен това е пределът на близост, който може да видим 🤷‍♀️

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:11 от Valentina_Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт