*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 803
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Ама то и по време на Фазилет все бягаха, а всъщност тя не бе омъжена в началото. Както и да е, но при рускините все пише, че има мерак още от тогава, не знам от чия страна, пък все не станало. Личен живот е все пак.

# 151
  • au bout du monde
Тя и тогава е била с мъжа си. Тамън са се гаджосвали.😄 Чаалар беше казал в интервю,  че тя само бързала след снимки да се види с приятеля си 😆

Имам чувството, че дрехите на Зехра са от гардероба на Дениз😆

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 20:26 от La Libellule

# 152
Тя и тогава е била с мъжа си. Тамън са се гаджосвали.😄 Чаалар беше казал в интервю,  че тя само бързала след снимки да се види с приятеля си 😆

Имам чувството, че дрехите на Зехра са от гардероба на Дениз😆

Дали си спомняш кое е интервюто, стана ми интересно Grinning

# 153
  • au bout du monde
Не помня, беше отдавна. Беше от някакъв български сайт, не знам до колко може да му се вярва.

36 еп накратко Heartpulse Дори само да се гледат са страхотни. Nature Star2

# 154
Ама то и по време на Фазилет все бягаха, а всъщност тя не бе омъжена в началото. Както и да е, но при рускините все пише, че има мерак още от тогава, не знам от чия страна, пък все не станало. Личен живот е все пак.

Винаги съм си го мислила това, че от едната страна има чувства и то от тази на Чаалар... ах бе Дениз защо ти трябваше да се омъжваш Grinning
В туитър попаднах на тази снимка от награди през 2018г. Нищо общо със сегашните им отношения, тук ми са някак студени, стоят като непознати, както и по времето на фазилет-нито селфита, нито клипчета, нищоо. Какво се случи толкова, че това лято даже и на почивка бяха заедно

# 155
Да, вярно, тази Дениз какво бърза да се омъжва, щяха да са перфектна двойка😁 Аз ако имах Чаалар за колега щях да се замисля дали да се омъжвам 😅😂

# 156
И аз все съм се чудил а
Те целенасочено избягваха да се доближават на общи снимки
Честно сегашните им снимки са първите в близост
Тя казва, че в мъжа си е намерила другата си половина, сродна душа
Не е лошо момчето, но ми се губи като външност, а и е по- нисък чисто технически
Но кой ли ме пита Stuck Out Tongue Winking Eye
Изгледах с руски субтитри
Нищо, ама нищо не си казват секунди и по един поглед
Ненужни сцени с д-р герои, Садък, Джерен, нарочно ли не знам

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 22:01 от janakrasi

# 157
И аз все съм се чудил а
Те целенасочено избягваха да се доближават на общи снимки
Честно сегашните им снимки са първите в близост
Тя казва, че в мъжа си е намерила другата си половина, сродна душа
Не е лошо момчето, но ми се губи като външност, а и е по- нисък чисто технически
Но кой ли ме пита Stuck Out Tongue Winking Eye
Изгледах с руски субтитри
Нищо, ама нищо не си казват секунди и по един поглед
Ненужни сцени с д-р герои, Сладък, Джерен, нарочно ли не знам
Точно, точно, бледнее пред Чаалар 😁

# 158
  • au bout du monde
Гледала съм и клипче от наградите. Личи си някаква дистанция. Той е с приятелката си, а тя с майка си.
По времето на Фазилет и двамата са заети. А и тогава не се предполага, че героите им ще са заедно, за това не са и промотирали много героите си.
Тук малко на ПР го удариха, но се поспряха, защото феновете в туитър станаха ужасни. От два месеца не спират с критиката и негативизма. Triumph
Много се изненадах на съвместната им почивка. Мисля, че няма да се повтори обаче.

Ох, скорпионите са труден характер. Да не са ти в къщата Satisfied
И тя един овен Laughing

И сега на снимките гледат да не са много близо един до друг. Винаги на прилично разстояние.

# 159
Баръш да ме прощава ама не може да се сравнява с Чаалар Grinning
грам не ми е симпатичен

# 160
Ох, а и бившата приятелка на Чаалар и тя бая критика отнесе докато беше с него, фенките му не я харесваха много, много 😅

# 161
Скорпионите СМЕ прекрасни. Да имаш Скорпион за приятел е чест и привилегия.
Както споменах преди време, в интервюто си за Ибо Чаалар разказва, че са видели химията между тях и са им написали сцените във Фазилет и развитието. А също и че той е поканил Дениз в Teşkilat, така че е логично да са заедно на почивка. Бил е на почивка и със Серкай и Илайда, които бяха двойка след Невинност.
Впрочем, нека не забравяме, че Чаалар доста снима след Фазилет и едва миналото лято нямаше летен проект - т.е. почивката им е съвпаднала, защото са в общ проект, който е в почивка.
Мисля, че са били близки след Фазилет, иначе нямаше да лобира за Дениз в Teşkilat. Също и че е нормално на тази снимка и на тази церемония той да обръща внимание на приятелката си - все пак е неговата приятелка, която той е завел на церемонията. Не си представям да отиде на събитие с полвинка и да я пренебрегне заради колежка. Това е много грозно и грубо.

# 162
Да, всичко казано е правилно. Поне от държанието по интервюта и снимки, Баръш бледнее, дори леко ми се губи. Има си фенове, добър изпълнител, но някак не ми стои добре.
А Кайла не харесах изобщо нищо не задържа окото.

# 163
Скорпионите СМЕ прекрасни. Да имаш Скорпион за приятел е чест и привилегия.
Както споменах преди време, в интервюто си за Ибо Чаалар разказва, че са видели химията между тях и са им написали сцените във Фазилет и развитието. А също и че той е поканил Дениз в Teşkilat, така че е логично да са заедно на почивка. Бил е на почивка и със Серкай и Илайда, които бяха двойка след Невинност.
Впрочем, нека не забравяме, че Чаалар доста снима след Фазилет и едва миналото лято нямаше летен проект - т.е. почивката им е съвпаднала, защото са в общ проект, който е в почивка.
Мисля, че са били близки след Фазилет, иначе нямаше да лобира за Дениз в Teşkilat. Също и че е нормално на тази снимка и на тази церемония той да обръща внимание на приятелката си - все пак е неговата приятелка, която той е завел на церемонията. Не си представям да отиде на събитие с полвинка и да я пренебрегне заради колежка. Това е много грозно и грубо.
Аз и друг път съм писала тук, според мен са един за друг, пасват си много, личи си, че са близки, ноо Дениз с нейния мъж 😅🤷‍♀️

# 164
Още нещо се сетих
Сега си обясних защо на Дениз й се получават безизразните погледи, ми тя била овен. За тях е типично имам си един
Когато поиска е неразгадаем
За скорпионите не знам, не съм имала досег
Коментираме външност и характер доколкото може да се извлече нещо от тук от там
Те си знаят тях си, на нас ни се иска друго
Факт е, че има химия, че са перфектни един до друг
Както и е факт дистанцирането вкл в сериала
Дали ще разберем причината не знам, но губят от печаливша комбинация
Всички страни

Общи условия

Активация на акаунт