*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 632
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • au bout du monde
Вчера успях веднъж да гласувам и ей сега пак.

Нови снимки 🥰

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 16:11 от La Libellule

# 616
Някой ще гледа ли епизода онлайн Grinning

# 617

Дааааааааааа! Последните епизоди са много добри! Защо обаче ще напуснат Мете и Хакъъ, това не е ли драстична промяна според вас?

# 618
  • au bout du monde
Аз предните 2 не съм гледала 😄

Баща ми е на 15 еп вече и вика не искам Джерен да умира 🤣

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 19:14 от La Libellule

# 619
Аз предните 2 не съм гледала 😄

Баща ми е на 15 еп вече и вика не искам Джерен да умира 🤣

Джерен сега в последния епизод я хванаха, предполагам, че ще излезе че е дъщеря на шефа. Последните две серии рязко са подобрени.

# 620

Дааааааааааа! Последните епизоди са много добри! Защо обаче ще напуснат Мете и Хакъъ, това не е ли драстична промяна според вас?

За Хаккъ не е сигурно, но Мете ще напусне поради здравословни причини. Сцените му бяха много малко, сигурно здравето му не позволява да продължи.

# 621
Много жалко, че Месут Акуста напуска 🙁

Момичета, гледате ли, как е епизодът тази седмица? Аз съм много назад, трябва да наваксам с епизодите

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 21:19 от Valentina_Dimitrova

# 622
Много жалко, че Месут Акуста напуска 🙁

Момичета, гледате ли, как е епизодът тази седмица? Аз съм много назад, трябва да наваксам с епизодите

Малко е тежък.В началото имаше сцена Мете как сънува ,че  открива гроб със собственото си име и на гробищата  се срещна с Йълдъръм. Предчувства .... Започнаха да търсят ранения Хаккъ. Намериха го в една болница, не е в съзнание, бълнува, но не могат да изведат още. Реклами. Докато го издирваха , Зехра и Пънар, като докторки помогнаха на една жена да роди и тя за благодарност кръсти дъщеря си Зехра.

# 623
Много неочаквано. За мен поне в този епизод,  и развитие. Много докосващи моменти.

# 624
# 625
Не мога да повярвам, че имахме сцена!!! И то толкова сладка и нежна. Можело значи, когато искат, пишат...

# 626
Не мога да повярвам, че имахме сцена!!! И то толкова сладка и нежна. Можело значи, когато искат, пишат...

Йеееей, най-накрая, слагам детето да спи и отивам да гледам 😂

Не се сдържах, изгледах сцената.. Много нежно наистина, по-добре и от целувка бих казала 😁

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 22:40 от Valentina_Dimitrova

# 627
  • au bout du monde
Направо нямам думи..трябва ми време да се съвзема Heartpulse
Много се радвам, че я нямаше в промото.
От TRT1 дори са пуснали тяхно гифче и питат: заслужаваше ли си чакането хаахах

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 22:43 от La Libellule

# 628
Някой може ли да напише какво си казват 🤔

Чаалар играе перфектно тук, изглежда абсолютно влюбен..Момента, в който вади колието как се притеснява, мнооого добре го изигра.. 👏

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 23:02 от Valentina_Dimitrova

# 629
Някой може ли да напише какво си казват 🤔

Ами накратко, което разбрах Сердар каза на Зехра, че е запълнила празнотата в него, страхува се да остане без нея. Подари и колието и и каза, че няма да допусне да и се случи нещо. Много са сладки и на рамото му се облегна, не очаквах

Общи условия

Активация на акаунт