Раждане в АГ Варна

• 32 052
  • 398
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и мен ме интересува как се ражда с избор на екип, ако лекарят не е на смяна,  моля момичета, които са раждали наскоро да дадат мнение. Благодаря.

# 241
А за секцио сега колко дни се стои в болницата. Чувам нещо за по 5 дни. И задължително ли е постъпването предния ден и + него ден ли стават общо 5.
Защото при секциото ми преди 7 години постъпването беше по документи, т.е предния ден не съм спала в болницата и всичко на всичко ме изписаха на третия ден. Но тогава правеха ремонт на родилното в окръжна и наплива беше голям.

Раждах през 2023: приемът е в деня преди насрочената операция - при мен беше насрочена за понеделник и отидох в неделя, като ни изписаха в петък. Реално можеше и по-рано, но клиничната пътека е толкова дни и няма да направят изключение. Прекалено много дни са според мен. В други болници отиваш направо в деня на операцията, което е много по-добре, но... явно им е такава практиката.

# 242
И в АГ може да те приемат в дена на операцията, но трябва да се уговориш със следящия те лекар за спешно секцио. Така направиха мои познати, на които им беше предложено като вариант.
А за секцио сега колко дни се стои в болницата. Чувам нещо за по 5 дни. И задължително ли е постъпването предния ден и + него ден ли стават общо 5.
Защото при секциото ми преди 7 години постъпването беше по документи, т.е предния ден не съм спала в болницата и всичко на всичко ме изписаха на третия ден. Но тогава правеха ремонт на родилното в окръжна и наплива беше голям.

Раждах през 2023: приемът е в деня преди насрочената операция - при мен беше насрочена за понеделник и отидох в неделя, като ни изписаха в петък. Реално можеше и по-рано, но клиничната пътека е толкова дни и няма да направят изключение. Прекалено много дни са според мен. В други болници отиваш направо в деня на операцията, което е много по-добре, но... явно им е такава практиката.

# 243
Аз бях при Танев, имайте предвид, че човекът от години “ се пенсионира” и все още не е официално. Той е един от светилата, аз съм добре, както и детето, въпреки че имах усложнения след секциото. Усложненията, не бяха по негова вина, поне така мисля. Белега ми е на два пръста под пъпа, естетически не е изобщо издържан, а все пак сме жени, бях планово не имало спешен фактор, който да налага да ме “ обезобрази”, по този начин. Това са думи на негови колеги( да не си помисли някой, че правя свободни съчинения). Аз мислех, че анатомична особеност е наложила подобно нещо, но не, просто е решил да среже доста по-нагоре  от обичайното място. Избирайте внимателно, и следващия път със сигурност, живот и здраве, бих заложила на жена

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 15:29 от Varnagirl8

# 244
Танев е направил хиляди на брой секцио, и моето включително. Познавам момичета с по две операции при него и няма следа от белега. След няколко години напълно изчезнал.
При мен има все още тънка бяла линия, но не бих си и помислила да седна да се оплаквам и очерням човека, благодарение на който имам дете. Дъщеря ми беше с тройно увита пъпна връв и всеки ден се молех да се роди жива и здрава. Секциото ми беше планирано но загубих много кръв, доктора ми назначи спешно кръвопреливане. Благодарение на него сме живи и здрави след операцията, и белега ми е най малкия дерт.
Имайте предвид, че всеки организъм реагира различно на разреза. При някои зараства трудно и бавно.

Ако толкова ви е неприятен белега направете си пластика, но моля ви не се опитвайте да очерните името на един последните лекари, които дават сърце и душа в работата си.

# 245
Годините явно си казват думата и в един момент човек трябва да спре.
Преди година оперира моя приятелка и имаше усложнения след секциото, от които се наложи в друга болница да и правят втора коремна операция дни след изписването. Лекарите са били учудени как може да се допуснат такива пропуски при отварянето за секцио.  Самата тя не го очакваше, защото 5 години по - рано беше първото и секцио, отново при него. Беше без никакъв проблем.
Но......никога нямаш гаранции и това че някой е "светило" пак не ти гарантира липса на проблеми. Дано всички имаме и голяма доза късмет, защото в бг болниците цари пълна безнаказаност и своеволия.

# 246
Така е, аз познавам жена с проблеми след секцио при известните братя Бойчеви в Тутракан. Познавам и много доволни. Винаги може да се случи нещо, лекарят да няма ден и т.н.

# 247
Никого не се опитвам да “очерня”, просто споделям моя опит. Много точно го е казала rozi4ka222, “годините си казват думата”.

И аз съм виждала негова работа и няма нищо общо с моята операция. Тук сме да споделяме и обменяме информация, вие сте споделила своята истина, а аз моята.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 18:31 от Varnagirl8

# 248
И за годините не сте прави.
Живея в щатите и тук има много практикуващи лекари и хирурзи над 70г.

Никой не е застрахован,  но пред млад и неопитен, аз бих избрала Танев.

# 249
Здравейте, мами!Искам да попитам, някоя от вас  раждала ли е в АГ Варна скоро! Интересува ме актуални цени за раждане (естествено/секцио)!
Предстои ми раждане избрала съм си доктор Г. Георгиев!Благодаря предварително 🤗😊👶

# 250
За актуални цени е хубаво да се проверява в сайта или на регистратура. Някой може да е раждал преди 2 седмици, но да са променили ценоразписа.
https://agvarna.bg/?page_id=12

# 251
  • Варна
Аз имам планово секцио скоро. 900 лв избор на екип + 5 дни по 140 лв ма ден за 7 етаж. Това ми казаха.

# 252
На 23.01 ще има ден на отворени врати.

# 253
Ако не го отменят заради грипа, напомням да си носите маски. Като бях бременна, бързо се запълниха местата, препоръчвам да се запишете по-навреме.

# 254
Някой с пресни спомени, какво мляко дават сега в АГ на бебенцата.
Преди 7 год беше Нестле НАН, но не помня от коя серия . Тогава продължихме със същото мляко у дома и нямахме никакви особено големи с колики и т.н.
Сега гледам че на пазара се предлагат два варианта нан опти про и нан комфортис. Не помня коя формула сме ползвали, но ще се радвам ако някой каже в АГ дали още са на Нестле.

Общи условия

Активация на акаунт