На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 913
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
това е лабораторията на д-р Генева в Свиленград, цената на бързия тест е 13 лв.

# 316
  • Димитровград
Хм, с това работно време едва ли ще е полезна на пътуващите.

# 317
  • Пловдив
Не знам дали е питано,но случайно имали някакви карти за отстъпка за бензиностанциите там и как се вадят? 1-2лири ако сваля от цената пак е кяр

# 318
Здравейте, предстой ни пътуване до Одрин около 12 март. Информацията тук ми е много от полза. Не успях да разбера обаче как да си набавим карта за Мигрос? Като последвам линка ли само, там на място ли се взима? Плаща ли се за нея и може ли да я вземем преди да пазаруваме? Благодаря Ви за прекрасната и изчерпателна тема!

# 319
  • Димитровград
Искате си мъникарт на касата преди да маркират продуктите. Струва 1 -2 лири.

# 320

Благодаря! Това ни е първото ходене! Тръгваме със списък )))
С тази карта се ползват отстъпки като в Лидл нали? С нея се взимат дадени продукти на по - ниска цена?

# 321
  • Варна

Благодаря! Това ни е първото ходене! Тръгваме със списък )))
С тази карта се ползват отстъпки като в Лидл нали? С нея се взимат дадени продукти на по - ниска цена?

На етикетите на някои от продуктите е обозначено, че има намаление с Money card, т.е. има 2 цени - една текуща и една валидна за притежателите на картата. Мисля, че има и намаления  от рода плащаш едно - взема 2 и други подобни. Просто гледайте етикетите и се мъчете да схванете;))) Bedava съм запомнила, че знача безплатно. На касата като отидете - първо си искате  Money card, те веднага ви я правят и това ще ви струва около 2 лири и картата ще важи няколко месеца, а може и година да е.

# 322

На етикетите на някои от продуктите е обозначено, че има намаление с Money card, т.е. има 2 цени - една текуща и една валидна за притежателите на картата. Мисля, че има и намаления  от рода плащаш едно - взема 2 и други подобни. Просто гледайте етикетите и се мъчете да схванете;))) Bedava съм запомнила, че знача безплатно. На касата като отидете - първо си искате  Money card, те веднага ви я правят и това ще ви струва около 2 лири и картата ще важи няколко месеца, а може и година да е.
Много благодаря за полезната информация! Надяваме се пътуването да е забавно и ползотворно за нас. За първи път ще си използваме паспортите ))) , че досега само в ЕС сме пътували. Една седмица след като си ги извадихме и падна пандемията.

# 323
Има ли проблем с камерите по границата?
Виждате ли актуална картина?

# 324
  • Ропотамо
Не знам дали е питано,но случайно имали някакви карти за отстъпка за бензиностанциите там и как се вадят? 1-2лири ако сваля от цената пак е кяр
Искат турски номер за да се активират. Примерно в шел е както и в бг - зареждаш - трупаш или обменяш точки.
Относно мигрос картата- 2лири струва. Моята е ползвах близо 6 месеца, преди миналата седмица да ми кажат че не е активна и ми активираха нова като заплатих 2 лири.Повечето казват че е до 1 месец валидна.

# 325
Моята карта я ползвах на 18.12 и на 26.02 без проблем. И аз мислех, че е валидна 2 месеца, но явно е повече. Не съм питала колко е време е валидна. При предишно пазаруване са ми издавали нова, когато моята не съм я ползвала дълго време.

# 326
Здравейте темата ми е много полезна .за първи път се каня да ходя до Одрин .гледах сайта на мигрос ,но не разбрах имат ли брошура .

# 327
  • Mostly in my mind
ето я на Мигрос брошурата. точно от днес е актуална до 16 март Simple Smile https://www.ebrosur.com/Edirne/Migros-03-16-Mart-2022-Bu-Ucuzluk … uru/BHImCt#page=1

# 328
Много благодаря

# 329
Махат дезинфекцията на границата с Турция
*таксата бе 60 лири към Турция и 5 лв в БГ
https://www.monitor.bg/bg/a/view/mahat-dezinfekcijata-na-granica … -s-turcija-299812

Общи условия

Активация на акаунт