На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 785
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Mostly in my mind
Днес с ММ бяхме на пазар в Одрин.Ковид тестове и сертификати не ни искаха и в двете посоки.
Ципура купих за 100 тл, а паламута за 60 тл. за килограм.
От Улус пазар доволно си напазарувах, включително плодове и зеленчуци.
 Хранителни стоки от магазин Тугра. Имаше на промоция сирене, масло, захар...
Нямаше ги оранжевите жилетки?

# 616
  • Стара Загора
Тъкмо изгледах последното видео на Денислав за Tugra и имам питане - много хвали туршиите и киселите краставици на Tat, много ли са солени вторите, че ми се прищя да ги пробвам. И лютеница буркан препоръча, но малко не ми се рискува сякаш. Риба тон излиза на добра цена. Ще взема. На Мигрос купих предния път филе в собствен сос и я харесах. Нея ще повторя също.

# 617
  • Mostly in my mind
И аз преди малко го гледах видеото Simple Smile
Кисели краставички на Тат не съм взимала, но ето тези взех последно. Аз обичам солено и кисело и са ми идеални. Имах вътре и бонус (не бях обърнала внимание)  люта чушка. Лекинко парливи са. Много вкусни!

# 618
Tugra И лютеница буркан препоръча, но малко не ми се рискува сякаш.
без да съм гледала неговото видео я взех преди време да я пробвам предния път взех три стекчета 😋 лютеницата е божествена с цели парченца чушки вътре страхотна е. Краставички съм вземала в големи буркани по 5 литра, те са солени. Тези, които са в нормалните буркани по-често са люти, когато има и люта чушка вътре иначе има и такива които не са. Специално на марката тат не съм взимала от Турция , взимала съм в България много са добри.

# 619
  • Ст.Загора
esito77 можеш ли да ни кажеш коя е аптеката ? Да не ходим там, след като са некоректни . На мен най- много ми харесва аптеката до Марги .

# 620
  • Ропотамо
Моля снимайте буркан с лютеница как изглежда.Винаги съм търсил и все не виждам по рафтовете.

# 621
Моля снимайте буркан с лютеница как изглежда.Винаги съм търсил и все не виждам по рафтовете.

# 622
  • Пловдив
Отдавна мъкна аз буркани и бидончето  Joy Туршиите са им много хубави, хрупкави, страхотни ( знам,че имат консерванти,ама то кое няма вече...), патладжаните и чушките им в буркан страхооотни! Униканло кьопоолу става. Киселите краставички са различни от нашите на вкус, и да по-соленки са но аз много ги обичам. Взимала съм всякакви марки през годините, все са били хубави. И с доматено у чушково пюре също се зареждам винаги. Последно тъслих в Мигрос, но не намерих, взимала съм от там на ТАТ кисли краставички на лентички за сандвичи. Те вече на вкус са като нашите. Много са удобни за сандвичи.
Ще изгледам и аз сега видеото на Денислав, да го видя тоз магазин Тугра. Другия път евентуално и него да включим в програмата Wink

# 623
  • Най-красивата страна
Някой купувал ли е това?

# 624
Аптеката се намира почти в началото на главната улуца, когато идваш от булеварда се пада отляво, много малка невзрачна, мисля че беше на ъгъл, не съм сигурна много, вътре беше с нещо като таван или втори етаж качваха се по една стълба за нагоре, и най-лошото освен че ми липсваха лекарства, но видях късно, бележката която ми бяха дали беше касова бележка, но само с общата сума, на всички лекарства цени липсваха, дори и по рафтовете, незнам за първи път купувам, може и на другите да е така. Позната ми обясни за аптека в която говорят бг и после ти дават и  бележка на бг, но не я открихме, ако някой знае, моля да препоръча. И също някой ако знае лепенки за болка, които се слагат по тялото на болезненото място, че така и не можахме да се разберем за тях с аптекаря.
esito77 можеш ли да ни кажеш коя е аптеката ? Да не ходим там, след като са некоректни . На мен най- много ми харесва аптеката до Марги .

# 625
Аз се включвам пак с въпрос, от къде купувате козметика? Интересува ме всичко от паста за зъби, до душ гелове и почистващи за лице, кремове, гримове дори. Само гратис ли е?

# 626
Може ли някой да препоръча крем за стрии.

# 627
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате магазин за детски дрехи (малко дете на 1г и 6м.) в Одрин. Търся по-скоро ежедневни дрехи с приемливо качество на достъпна цена.

Балгодаря!

# 628
Искам да купя No Spa  от Турция .Някои купувал ли е ?По съставка не го намирам .

# 629
Здравейте,
Освен информацията на първа страница на темата за магазини и др.дали има възможност за търсене и вътре в самата тема?
Примерно ако търся магазин за битова техника и вече е коментирано в темата, вместо пак да питам същото да мога да го намеря в стари коментари?

Общи условия

Активация на акаунт