На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за разяснението. Предположих, че е нещо такова. Нямам нужда, затова не взех.

# 241
И нас последния път в Кипа, касиерката ни помоли да се възползва от тази промоция, ако няма да я ползваче ние. Тогава беше охладено пиле за наистина смешна цена , но аз пиле не ям и не представляваше интерес за мен, та без проблем се съгласихме. Тя викна и двама нейни колеги, та взеха 3 пилета. Явно се практикува това отскоро, но аз проблем нямам да им направя подобна услуга.

# 242
  • София / Виена
Представете си хората как живеят, за да ви молят за подобно нещо ...

# 243
  • на Мелмак
Бедно Confused
Последно, преди малко повече от месец, в Истанбул за първи път ни направи впечатление увеличения брой на просяци, това в централните части. Не, че преди ги е нямало, но тогава беше много.
За тях е доста трудно в момента.

# 244
Мога ли са ги пия без да съм карала Ковид , имам страшен косопад от гъста и здрава коса , сега имам една тънка опашка подобие на коса Cry

Слад боледуване през ноември от Ковид започна много осезаемо капене на косата. Препоръчайте ми и лекарства, които купувате от Турция за този проблем. Всички възможни шампоани, които сте обсъждали съм ги купила и ползвам. Благодаря ви предварително.
Магазин за перуки не съм виждала, но не ми е и трябвал. Съвсем нормална реакция е след Ковид. Трябва да ти се нормализират хирмоните и да си оправиш дефицита на витамините, за да спре косопадът.
Да се провери конкретно нивото на Витамин D в организма. Косата капе много от занижени нива.
Препоръчвам прием на Biotin или Priorin в допълнение на витамин D.

# 245
Мога ли са ги пия без да съм карала Ковид , имам страшен косопад от гъста и здрава коса , сега имам една тънка опашка подобие на коса Cry
Офтопик е , ама :По принцип зимата е добре да се приема витамин Д. Голяма част от хората по нашите ширини са с недостиг. Можеш да си провериш щитовидните, витамини - Д , Б12 и желязо.

# 246
  • гр.Варна
Здравейте, многократно съм ходила в Чорлу,но не съм обръщала внимание на златарски магазини тъй като не са ми трябвали.Сега ще пътуваме отново за костюм за абитуриент ,но ми трябват и халки за сватбата на дъщерята.Ще съм благодарна ако някой ме насочи към златарско ателие с богат избор.

# 247
Днес пак ходихме до Мигрос. Този път не ни предложиха олио, но аз сама си поисках. Както нямах нужда, така и взех 6 бутилки. Нали казахте по-горе, че за тези пари няма да намеря при нас, дори на промоция.
В Мадам Коко имаше намаление  50% на всичко. Съборих едни чаршафи и промърморих и две лели ме заговориха, като разбраха, че съм българка. Бяха изселнички. И те се оплакаха колко скъпо е станало там. Не са идвали отдавна в БГ, да видят тук за какво става въпрос.
Иначе намаления имаше почти във всеки магазин в Марги аутлет. В Деремод  - 30-40 %, но беше доста пообрано.
В Айдън обядвахме и вечеряхме. Цените са увеличени с по 5-10 лири. Нищо фрапантно според мен.
Този път ни искаха сертификат на входа на Марги, по един на групичка. В Кипа - нищо, даже си свалих чантата на пункта на входа, но ми казаха "герек йок".

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 19:43 от djovana2

# 248
  • Най-красивата страна
Някой купувал ли е Фликсотид от аптека в Одрин?
Това е лекарство за астма  и в България го няма никъде.
Не е антибиотик,но е с рецепта.
Дали ще мога да купя?
От коя аптека ?

# 249
Да кажа само за олиото, че промоцията беше за вчера и днес.  Да не се юрнат хората да търсят за по 15тл и утре.

# 250
  • Бургас
Някой купувал ли е Фликсотид от аптека в Одрин?
Това е лекарство за астма  и в България го няма никъде.
Не е антибиотик,но е с рецепта.
Дали ще мога да купя?
От коя аптека ?

И аз търся, няма и в Турция.

# 251
Не мога да намеря сайта на Турга...някой би ли ми съдействал, моля Simple Smile

# 252
  • Русе
Не мога да намеря сайта на Турга...някой би ли ми съдействал, моля Simple Smile
Може би, защото нямат сайт. А може би, защото не го изписваш правилно. Не намерих сайт,но намерих фейсбук страница https://m.facebook.com/tugracenteredirne/

# 253
  • Mostly in my mind
Тугра май нямат онлайн брошура. търсила съм и аз.

# 254
Здравейте, мой познат ми подхвърли за голям магазин за бебешки дрехи, обувки, шишета и т.н. в Одрин /нещо като Baby Life Malechko/, някой посещавал ли го е? Ако да може ли да споделите как се казва, къде се намира и има ли наистина всичко необходимо, тъй като той твърдеше, че всичко за бебето купили с жена му от там. Аз за по-голям бебешки магазин в Одрин се сещам само за ebebek, но не ставаше въпрос за него.
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт