На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 930
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
А тогава как квалифицирате търсенето на мнение във форум, дали да се пътува предвид ситуацията? Стана off вече. Разбрах становището Ви.

# 271
Ние като пътувахме януари ни хокаха , че отиваме въпреки пика на пандемията, сега заради войната пак има хокане. Скоро май няма да се живее тоя живот

# 272
  • Варна
Заради пандемията грам не сме се спрели, дори с децата. Всеки сам трябва да реши и търсене на становище във форум няма да е решение.

# 273
Кой ви хока? Докато няма официално ограничение за пътуване какъв е проблема? Всеки сам да си преценя риска.
Имам роднини, които са търговци и всяка седмица пътуват до Истанбул. Това им е работата все пак и ако не пътуват няма как да си зареждат магазините. Дай сега да се затворим по къщите и да чакаме да почне войната евентуално... нелепо е.

# 274
Може ли някой да сподели HES код за деца трябва ли? Предварително благодаря!

# 275
  • София
Може ли някой да сподели HES код за деца трябва ли? Предварително благодаря!
Миналата година, като ходихме на море  вадих и за детето - на 12г беше.

# 276
Ако става въпрос само за Одрин - можеш да си спестиш ваденето на HES за дете. За Истанбул например трябва, понеже картите за транспорт са персонални и всяка от тях се връзва с кода.

# 277
Не мога да намеря сайта на Турга...някой би ли ми съдействал, моля Simple Smile
Може би, защото нямат сайт. А може би, защото не го изписваш правилно. Не намерих сайт,но намерих фейсбук страница https://m.facebook.com/tugracenteredirne/

Благодаря!
Имат, но не работи...

Някой пътувал ли е този уикенд.Има ли напрежение по границата?Бихте ли пътували предвид ситуацията в момента?
Всичко, което не касае лечение или първа необходимост, е неоправдано за мен. На фона на всеобща заплаха си е чист хазарт и цинизъм дори да се пътува. Ситуацията е динамична, за да може някой да даде прогноза.
Защо? Русия ще пуснат бомба в Одрин или просто така - да седим вкъщи и да тракаме със зъби?

Чак пък толкова...; няма нужда от драматизъм Wink

Днес бях там, преди малко се прибрахме - спокойно е навсякъде, няма никаква разлика с ходенията ни преди.

Относно HES кода, днес никой никъде не ни попита за него, но то и беше празно почти навсякъде.

Служителите на РЗИ на нашата граница, само ни погледнаха сертификатите - никой не ги сканира и провери.

# 278
  • Русе
За hes кода, мисля, че след като вие имате, не е нужно за децата. Така или иначе ще ходите заедно. Когато ходихме с ММ и в Одрин, и в Кушадасъ, като ни видеха, че сме заедно искаха да сканират кода само на единия.

# 279
Може ли да се купят само рамки за очила от оптика в Одрин?

# 280

То по принцип във всички оптики се продават само рамки за очила. Стъклото с диоптър е личен избор и желание.

# 281
  • Бургас
Да, съпругът ми си купи онзи ден от оптиката в Марги Аутлет, даже и стъкла щяха да му направят за 30 минути, но той нямаше нужните диоптри  , а в Турция няма очни лекари в оптиката, само в болницата.

# 282
За Марги Аутлет и Мигрос необходим ли е Hes код?

# 283
Да.

# 284

По закон е нужен за навсякъде. От момента на стъпването на турска територия. Дали ще Ви поискат е отделен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт