На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 919
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Ако човек е ваксиниран с две дози и има сертификат, може ли да влезе в Турция и изисква ли се в такъв случай HES код? 

# 286
Ако човек е ваксиниран с две дози и има сертификат, може ли да влезе в Турция и изисква ли се в такъв случай HES код? 
Сертификати, ваксина няма нищо общо с HES кода

# 287
Здравейте, за 1 дневно посещение на Одрин изисква ли се HES код? 
Разбрах!

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 13:22 от rapar4eto

# 288
  • Mostly in my mind
вече останах без думи...

# 289
  • Най-красивата страна
Хора,четете.
На първа страница има достатъчно информация за всичко.
Хес кода се прави много лесно и важи 1 година.
Не задавайте едни и същи въпроси,моля.
HES код искат на влизане в големите магазини-Ераста мол,Мигрос,...
В Марги..
Може да сте там за 1 ден,но ако влизате в големи магазини,ще ви трябва-да.
Може и да не ви го искат,някои минават гратис.Нас обаче ни провериха последния път..
Ама да отидеш до Одрин и да не те пуснат в магазина ,заради един хес код е кофти...

# 290
За изваждането на този Хес код инвестирах точно 2 минути от времето си. Не ми е бил необходим, но по добре да го има и да не трябва, отколкото обратното. Не е сложно. Излишно се притеснявате.

# 291
Благодаря на всички отговорили !

# 292
Имам въпрос .Как приготвяте този кадаиф?
А този кашкавал на конци ок ли е?

# 293
Кюнефе от А 101 за 5 лири 1 бр в опаковка само че това има и орехи

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 19:34 от pebals94

# 294
И аз вчера правих за първи път кюнефе.
Взехме го от Мигрос, 2 броя за 23 лири.
Добре се получи, само дето го размразих  преди да го изпека, а май не трябваше 🙄
Другия път ще си купим продукти и ще си направим сами.

# 295
Аз също го оставям да се отпусне когато го извадя от фризера , преди да го сложа да се изпече, пробвах и директно от фризера във фурната , но някак си кашкавала седи студен ( все още не мога да преценя кашкавал ли е какво е , а го ям за n - ти път Joy )
И аз вчера правих за първи път кюнефе.
Взехме го от Мигрос, 2 броя за 23 лири.
Добре се получи, само дето го размразих  преди да го изпека, а май не трябваше 🙄
Другия път ще си купим продукти и ще си направим сами.

# 296
Здравейте,
в събота вечеряхме в един ресторант в Одрин на брега на реката. Минава се под един мост и ресторанта е в края на моста, има паркинг частен към ресторанта.
Дали някой може да ми каже името, защото не обърнах внимание, а ми трябва.
Може би Ханедан https://goo.gl/maps/1bbMdNu6vGuzn2yQ9

# 297
  • Пловдив
На българската граница, на връщане от Одрин гледат ли стриктно часовете, до които е валиден бързия тест? Как е по-добре: да го направя днес следобед към 16 ч, при условие че ще се върнем в другиден вечерта /около 22 ч/и със сигурност ще са минали повече от 48  часа или да търся рано сутринта на 3 март работеща лаборатория в Свиленград, където правят бързи тестове по 10 лв? Притеснявам се, че ако се отбиваме в Свиленград сутринта ще се забавим много.Моля споделете опит с часовете валидност на бързите тестове при прибиране в БГ.

# 298
Ами на мен може да не са го гледали с точност, а вашия ако гледат?!Щом ви се рискува да сте карантина.

# 299
Ами на мен може да не са го гледали с точност, а вашия ако гледат?!Щом ви се рискува да сте карантина.
Дали е възможна отмяната на карантината и само с ПСР ли става?
Сестра ми е с две дози на ваксина и се притеснявам да не се обърка нещо.
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт